Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Már halálra untam magam mire be tudtam lépni a PH.-ra. Maga az oldal gyorsan megy csak a személyes fiók lassult be valamiért mint a csiga.
    A tegnapi napunk káosz volt. Kezdtünk a némáknál akiknél 11-ig cserepeztünk és utána át kellett mennünk arra a helyre párkányt zsaluzni ahonnét 2 évvel ezelőtt el kellett mennünk mert túl drágák voltunk. Mit ne mondjak jó szarul fejezték be a tetőt. Illetve van még vissza belőle mert a bonyolultabb részeket kihagyták és ott ázik. A sors keze hogy még valszeg én fogom befejezni.
    Persze a némák kiakadtak teljesen hogy megint csak egy fél napra ugrottunk oda. Meg is értem őket de nem mi tehetünk róla. A kukim kivan hogy a főnök miatt már minket is utálnak. Szerintem ma is oda megyünk dolgozni. Remélem ma már végig ott leszünk de ki tudja.
    Szombaton el kell mennem egy kisebb munkát megnézni. Remélem abból is lesz valami. Végre alakulnak a saját dolgaim is. Ennél a háznál még ezer éve én csináltam a tetőt és mint mindenhol, itt is elégedettek voltak velem így evidens hogy mindenféle ácsmunkával engem keresnek.
    Várom már a holnapot hogy végre együtt lehessek édessel. Szétzilál ez a délutános szak minket teljesen.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák

Hirdetés