- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
-
quailstorm
félisten
-
Nexcle02
csendes tag
-
Mark719
csendes tag
Köszi. Gondoltam, hogy így van csak nem értem, hogy akkor a felvi-n egyes tárgyaknál miért van ott hogy legalább egyből kell emelt, másoknál meg miért nincs...
Azt esetleg nem tudod, hogy a kreditátvitelnél mitől függ, hogy elfogadják-e a kreditet vagy sem?
Gazdinfóról szeretnék átmenni proginfóra és ha minden tárgyamat elfogadnák akkor csak 4 tárgyam hiányozna. -
stopperos
senior tag
Egyetemi hálózatról vagy a könyvtárból innen lehet keresni és letölteni az összes szakdolgozatot.
-
hegedis
tag
-
quailstorm
félisten
5 kreditnyi speckoll 100 évvel ezelőtti diplomakövetelményben volt benne.
Minden szakmai törzsanyagon és kötválon túli tárgy szabválba számít. Nekem is 6 SZV 6 speckoll amivel kijött a 10 SZV.
Talán az X-es (de kredites) lektorátusi nyelvóra, amiben nem vagyok biztos, de annak is szabválnak kéne lenni.Amúgy meg Battancs Anikó megmondja. Utolsó félév előtt menj be hozzá és kérdezd meg mi kell még.
-
gabro0
őstag
Assembly az nem nagy kaland. Tanulni kell rá, de jóval egyszerűbb, mint a progalap pl. Gyakorlat is készülős, de nem vészes egyáltalán. Kötprog se túl nehéz, egyszer megérted hogyan működik, akkor már könnyű.
Lékó Gábort tudom ajánlani, nagyon rendes, azóta is köszön, ha összefutok vele. -
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
Régi mérnök tanterven 2-ik féléves. 4-ik félév is oké még, lényeg, hogy a Mikrovezérlők függősége.
Előadásra nem kötelező bejárni, vizsgára tanulni azért nagyon is kell, komolyan van véve. Gyak is csak közepes, van kis ZH meg van kötelező program is, de nem fogsz beleszakadni egyikbe sem. -
quailstorm
félisten
Azt azért tegyük hozzá, hogy a mostani tantervet senki se ismeri még, de az előző tantervvel 3-ik félévtől kezd izgalmas lenni, mérnökinfón az 5-ik félév annak, aki semmiből nem bukott, az meg olyan mint 2 félév 1 félév alatt.
Nyugodtan kijelenthetem hogy ennyire keményen még sose dolgoztam, és mindent be kellett vetnem a maximális koncentrálás érdekében. -
nosuke88
csendes tag
-
tom5598
senior tag
-
tom5598
senior tag
-
Silεncε
őstag
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
-
tom5598
senior tag
-
quailstorm
félisten
Az énáltalam ismert rendszerben a tehetséggondozás abszolút önkéntes, ha érdekel a tárgy TG-je felveszed, ha nem akkor nem.
Persze így se TG ösztöndíj se oklevél nem jár, de nekem annyit nem ér, még az a 4 TG tárgy amit eddig megcsináltam is szenvedés volt, de 3 végül is megérte a tapasztalat miatt, egyet még élveztem is
. -
quailstorm
félisten
Nekem 3 emelt érettségim (és kevesebb felvételi pontom, mint neked) volt.

2 év alatt sok minden változhatott, minálunk fix behívót és automata kurzusjelentkeztetést kaptak az emberek. Amúgy meg az jelentkezett rá aki akart, nem volt teszt.Lehet azóta ez nagyban változott.
Nagyon gyakorlatvezetőn és tanáron múlik, hogy milyen, én azt mondanám nem éri meg. A szándék és a feladatok jók, a megvalósítás sokszor pocsék, többletterhelést okoz és fix órarendet.
Külön órarendet nem igazán tudom elképzelni, maximum lehet külön duálisosoknak fenntartott gyakorlat (ami nem biztos, hogy prémium gyakvezt jelent).
-
quailstorm
félisten
Tehetséggondozás. Szabadon választható Kurzus.
Ha gólyacsomagban kaptál sárga behívót, az tehetséggondozás automatikusan (nem kötelező).
Duálisról fogalmam sincs, pontszámod jó, most biztos nem kell versenyezned (max gyakon Fülöp Vandáért vagy hasonló, de teljesen le nem maradsz tárgyról, szerintem a legjobb gyakvezérek is meglesznek), 1 félév múlva meg úgyis a tanulmányi átlagodon múlik majd.
Ne az időpontot, a tanárt/gyakorlatvezetőt nézd. Barátod a felsőbbévesek és a http://markmyprofessor.com/.
-
quailstorm
félisten
Mindenkinek új lesz valamennyire, és még a funkcionalitás sem üzemkész. Neptun van meg káosz, hódolunk urunk és királyunk parancsolatának.
Röviden úgy, hogy pár tárgyat elvileg felvesznek neked előre, főleg ha TG-s leszel. Aztán mintanatervből kiválogatod őket, gyakokat meg tanár és időpont alapján. Aztán megvárod a rangsoros jelentkezés eredményét (tanulmányi pontjaid alapján megmondják, hogy befértél-e gyakra). És ha nem fértél be, lehet kapkodni a versenyjelentkezésen maradék időpontért.
Értelemszerűen SZV kurzusokért nagyobb a verseny, mint első félévben bármiért.Tesit első két félévben alanyi jogon kapod, utána csak ha hely van, szóval csináljad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Star Wars rajongók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- OLED TV topic
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az még semmi. Majd amikor olyan tárgyat kell letenni 3-at 1 hét alatt, amire darabonként 1 hét kellene, akkor lesz izgi.