Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Nekem igen ingadozó volt a hangulatom a Sziget folyamán, de inkább negatív érzéseim voltak, bár ez valószínüleg amiatt adódott, hogy kényszerből mentem egy társasággal(nem volt más), de több társaságban is mozogtam, volt, ahol jól is éreztem magam...
Aztán jött az igazi vidámság...
Utolsó előtti este felvágták a sátram, s majdnem kiraboltak...(én nem voltam benne...), aztán utolsó este szerintem megint, de ''hálisten'' az első gyanús jelek után elvittem a cuccomat egy csomagmegörzőbe...
Cannibal Corpse koncerten a tömeg közepén leesett a szemüvegem, de egy szerb srác megtalálta, én meg a kipottyant lencsét...(elég komikus lehetett, amikor a mozgó tömeg alján4kézláb keresem a lencsémet...
In flamesen is voltam, de az nem jött be...
Amin még voltam:
Nesze, Semmi Komoly, Fallen Into Ashes, Bridge to Solace, Blood is Fire, Duskrill....
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BIOS topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen routert?
- OTP Bank topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos cigaretta 🔞
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest