Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Nekem igen ingadozó volt a hangulatom a Sziget folyamán, de inkább negatív érzéseim voltak, bár ez valószínüleg amiatt adódott, hogy kényszerből mentem egy társasággal(nem volt más), de több társaságban is mozogtam, volt, ahol jól is éreztem magam...
Aztán jött az igazi vidámság...
Utolsó előtti este felvágták a sátram, s majdnem kiraboltak...(én nem voltam benne...), aztán utolsó este szerintem megint, de ''hálisten'' az első gyanús jelek után elvittem a cuccomat egy csomagmegörzőbe...
Cannibal Corpse koncerten a tömeg közepén leesett a szemüvegem, de egy szerb srác megtalálta, én meg a kipottyant lencsét...(elég komikus lehetett, amikor a mozgó tömeg alján4kézláb keresem a lencsémet...
In flamesen is voltam, de az nem jött be...
Amin még voltam:
Nesze, Semmi Komoly, Fallen Into Ashes, Bridge to Solace, Blood is Fire, Duskrill....
Aktív témák
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Gitáros topic
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- GTA VI
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elektromos autók - motorok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest