Hirdetés
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
Aktív témák
-
ehhhhhhh
csendes tag
udv,
Ha erdekel valakit angliabol barmi HW, vagy SW akkor tudok segiteni, csak szekesfehervar es kornyekere. (igeny szerint uj, refurbished, vagy hasznalt dolgok elsoo kettore normal gari vagy gyarto gari, utolsoo az fugg reszletektol.
privat uziket lecci
minden jot
"The quieter you become, the more you are able to hear..."
-
juliabrilke
veterán
Szép reggelt mindenkinek!
Szabin vagyok és már fel is keltem. Nem vagyok normális.
-
tzimash
őstag
válasz juliabrilke #15052 üzenetére
'Reggelt!
Az hagyján...
Nem vagyok szabin, bevállaltam +4 órát és mégis felkeltem... -
tzimash
őstag
válasz juliabrilke #15054 üzenetére
nehéz ügy mindkettő
-
siti
őstag
válasz juliabrilke #15052 üzenetére
én dolgozom, de még nem ébredtem fel...
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
LamerGyuri
senior tag
Lusta banda...
Reggel 6-ra jöttem,de visszajövök ma még este 8-9 körül ránézni a délutánosokra,mert most a délelőttös bandával alig lehet bírni.
Biztos szeretni fognak nagyon"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
csaba77
csendes tag
-
őstag
Nem tudja valaki, hol lehet valamilyen normálisabb fenyőtalpat kapni ilyenkor? SOS! Olyasmi kellene, amibe nem csak egy fogpiszkáló fér el, és lehet alá vizet tenni...
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
janos80
senior tag
van valakinek elado gf mx440 szintu agp-s videokarija elado?
olyan kell ,amivel nem szaggatnak az interneten a kepek meg ilyenek. szoval nem jatekra kellene
[ Szerkesztve ]
-
janos80
senior tag
van valakinek tippje,hogy hogyan lehet kulserelmi nyomok nelkul bad sector-t csinalni vinyora?
esetleg az elektronikat tonkretenni eges nélkul ?
[ Szerkesztve ]
-
a1rl1ne
tag
Csillognak az ünnepi fények,
lelassul a rohanó élet.
Készül a sok finom étek,
melegszik a családi fészek.
Kívánok nektek, Szép Karácsonyt,
s Boldog Új Évet!
I was born in a dump my mother died, my daddy got drunk they Left me here, to die or grow in the middle of Tobacco Road
-
jakobinus
tag
válasz janos80 #15064 üzenetére
Ati 9200 128 MB van eladó. Ára 2K. Egyik ismerősöm életének párja úgy tette tönkre a vinyót, hogy rendszeresen lekapcsolta az asztali elosztóval a bekapcsolt számítógépet.
Nem szándékosan, tudatlanságból cselekedett így.
[ Szerkesztve ]
Egy mindenkiért - mindenkiért egy
-
Tom5
addikt
Kétoldalas 256MB 133mhz-es SD memóriát keresek! Előny ha kiprobálhatom a vásárlás előtt mivel elég érzékeny az alaplapom lelkivilága...
-
janos80
senior tag
2x1gb Geil ramot cserelnék 2x1GB 1066-os ramra. kingmax is tokeletes!
-
juliabrilke
veterán
Szeva bim!
Átveszem a műszakot.
-
SzalaiG
addikt
válasz juliabrilke #15076 üzenetére
Ma is dolgozol?
Menjen valaki Barnácskához?
-
bim
veterán
válasz juliabrilke #15076 üzenetére
Fenébe! Tudtam hogy hajnali 2-kor be kellett volna írnom!!
Boldog karácsonyt mindenkinek! -
SzalaiG
addikt
válasz juliabrilke #15079 üzenetére
Kitartás és plépofa. Csak 3nap.
-
SzalaiG
addikt
Hy all!
Kéne egy XBOX360 Game kölcsönbe pár napra. Árban megegyezünk.
Sör -> Csoki egyébb!
-
SzalaiG
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Békéset és pihenőset! Sok olyan ajándéknak aminek örül.
-
Tom5
addikt
Férfitársaim. Állítsátok fel amit felkell.
-
Timyyy
őstag
Boldog karácsonyt minden kedves ph-s emberkének, főleg a fehérváriaknak!!
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
D.Orion
veterán
Minden T-Mobile-os előfizető 10 percnyi hálózaton belüli beszélgetést kap
2009.12.07.
A T-Mobile havidíjas és Domino kártyás ügyfelei 2009. december 24-én 0 órától 2009. december 31-én 24 óráig használhatják fel a pénteki rendkívüli szolgáltatáskiesés kapcsán előfizetőnként biztosított 10 percnyi, hálózaton belüli beszélgetést.A 10 hálózaton belüli percet minden előfizető automatikusan kapja, és a saját díjcsomagja szerinti számlázási egységgel beszélheti le. A díjmentes percek belföldön, belföldi T-Mobile-os előfizetők felhívása esetén érvényesek, de emeltdíjas hívószámok elérésére nem érvényesíthetők. A lebeszélhető 10 percet a T-Mobile a 2009. december 7-én már aktív előfizetéssel rendelkező havidíjas vagy Domino kártyás ügyfeleinek teszi elérhetővé.
A rendkívüli szolgáltatáskieséssel kapcsolatban a T-Mobile ezúton ismételten köszöni ügyfelei megértését és türelmét, és elnézésüket kéri az esetleges kellemetlenségekért!
-
őstag
Boldog Karácsonyt a topiclakóknak, és azoknak, akik körülöttü(n)k sürgölödnek!
[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
D.Orion
veterán
Karácsony ünnepe
Lehullott az első hó, s elment már a télapó, csomag már az ablakban, lássák, neked mennyi van
S számolod a napokat, mikor jön a következő ajándékáradat.
Mi jöhetne, mint a karácsony, csillogó szép, hófehér karácsony, ajándék és boldogság
Ez mind, majd téged vár, ajándék a fa alatt, töménytelen áradat.Remélem, majd azt kapod, amit kértél azon a bizonyos napon, s mellette még több minden vár,
Amit szem, száj csak megkíván.
Boldogság kapni a sok ajándékot azoktól, akiket szeretünk, boldogság adni az ajándékot,
Azoknak, akiket szeretünk.
Ha nincs is velünk, minden családtag, ne feledd te a világon vagy.Gondolatban őket is megajándékozzuk, sok-sok szeretettel, mert ahol ők vannak onnan
Sok szeretet jön, szívünkben élnek, mindhalálig, nehéz lenne onnan kitörölni.
A Karácsonyt kicsi és nagy egyformán várja, mindenkihez jön a Jézuskája
A fa alatt majd eldől ki, mit kap, kicsi vagy nagy lesz a csomag.Legyünk boldogok ezen a napon, ne rontsa semmi ezt a napot, mindenki várja
Az évben ezt a napot,
Hiszen egy évben, csak egyszer van Karácsony, teljen békében és boldogságban
Az ünnep, a család együtt, nyugodtan egybe üljön.
A haragot, szomorúságot tegyük félre, az asztal körül legyen nyugodt béke.Kívánok minden egyes embernek, jót, szépet és boldogságot
Békés, nyugodt szeretetteljes áldott Karácsonyt!Ui.: Sajnos nem elég nagy a ph! felülete, a megfelelő tördeléshez.
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Nah jönnek a két oldalas versikék...lol
kb úgy vagyok velük mint a köremailekkel.[ Szerkesztve ]
-
siti
őstag
mindenkinek sok boldog karácsonyt!
(bocsi, csak nyúl van húsvétról)
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
tzimash
őstag
Kösz, Viszont
Mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
shankeesham
tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
vivos voco, mortuos plango, fulgura frango
-
mtade
aktív tag
Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
janos80
senior tag
Boldog karacsonyt mindenkinek
-
janos80
senior tag
válasz shankeesham #15091 üzenetére
Szia Shankee!
Téged ajanlottak,hogy keresselek meg ilyes féle gonddal mint ami nekem van.
szoval van egy konfigom ,amiben van egy 8800gts g92 Thermalright HR-03 GT hutovel, 2x1gb geil 800mhz és egy E6850,albatron nf650i utlra lap, és mindehhez egy 400w-os codegena bajom a kovetkezo: teljesen mindegy,hogy jatszom e vagy sem, idokozonkent a gep kifagy. vagy kék halal,vagy a monitoron a kep esik egy kicsit szet(ertem ugy,hogy egy pici reszeben altalaban piros lesz ilyen teglalap formaban)
furmarkkal terheltem 2-3 perc és kifagy,
prime-al terheltem ramokat is 2-3 perc kifagy.
tuningoltam elotte. nem feszeltem semmit,de ha minden alapon van akkor is ez a jelenség.
alapon a ramok elég melegek.
valamint a vga-n a tap bemenetnél lévő kis cuccok is elég forrok. szoval azok inkabb mar nagyon forrok. vga ramjai és a gpu teljesen jok, 50-55fokos a gpu,mert ventivel is meg van tamogatva a huto.
a kerdesem a kovetkezo: van e kedved ill. idod tesztelni egyet,hogy most mi lehet a problema? tap, ram,vga??
mondjuk van még a rendszerben 4hdd,koztuk 1raptor is...
ha neked nincs kedved vagy idod tesztelni,akkor szivesen varok más jelentkezot is
elore is koszi a valaszokatudv
Janos -
janos80
senior tag
de lehet hogy kiprobalnék egy uj tapegyseget,mert amikor még nem volt a 8800gts a gepben,akkor még nem voltak ilyen problemak,és amikor a gts elkezd dolgozni,akkor annyira keves aram jut mindennek,hogy a ventijeim fordulatai is lejjebb esnek,nem csak soft-al merheto,hanem fullel is erzekelheto. lehetseges hogy ez a codegen nem birja már?
szoval keresek valami jobb tapot a jelenleginel... mondjuk nem lesz nehez jobbat talalni...
udv
Janos[ Szerkesztve ]
-
LamerGyuri
senior tag
válasz janos80 #15094 üzenetére
Kedves janos80 !Boldog Karácsonyt!
vagy szeretnéd,ha még ma letesztelné Neked valaki?
A kis piros téglalap VGA kezdődő halálára utal.Meg nem ártana valami normális táp sem,ugye...[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
janos80
senior tag
válasz LamerGyuri #15096 üzenetére
viszont
dehogy ma gondoltam. annyira nem erdekel. lehet visszadobom a gyari hutest,hatha azzal mas lesz a helyzet,mert a napokban csereltem le a hutest is.
majd ha lesz valakinek ideje és kedve a 2 unnep kozott tesztelni annak orulnek. -
D.Orion
veterán
Aktív témák
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest