Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz Reac^ #3455 üzenetére

Mivel az épp általad felvetett subcooling oldalon úgy hírdetnek hogy ''minden raktárról'' van, a TT 760i-t meg sehol nem lehetett még kapni, így onnan rendeltem. Azonban csak a HT Fusion tetszett meg...

Egyébként a valamikor leendő duál (multi?) processzoros gépembe két 760i-t szeretnék bepakolni. Bár R.Zoli szerint érdemesebb 1 nagy hűtőt használni és lepárhuzamosítani az azonos blokkokat.

Az Apogee GTX meg onnan jött hogy egy angol nyelvű fórumon ajánlották az amerikai Swiftech cuccait. Erre megnéztem a weblapjukat és az ott olvasottak és látottak alapján ez a CPU blokk tetszett meg. Látszik rajta hogy ez már tervezve lett, nem csak amolyan ''ugorjunk fejest'' módon készült...

Hogy a teljes cucc ára mennyi, jó kérdés, de a 80k nem takarja.
    ( HTF Tripla: 72k + Apogee GTX: 21k ... ez már eleve több )

Egyelőre egy MagiCool blokkal fogok kísérletezni, így legalább megnézhetem mennyi a különbség a GTX-hez képest. ( Ez is nagyon durva cuccosnak néz ki. :D )

Jah, az került még sok időbe hogy desztillált vizet szerezzek. ( Tiszta H2O-t, nem ioncserélt vizet. ) De mint kiderült ezt patikában lehet kapni. Meg ez már csak hab a tortán. :)

Aktív témák

Hirdetés