Hirdetés

Aktív témák

• SirRasor

addikt

válasz LordVader80 #28369 üzenetére

Nah végre megint itt. Bocs hogy nem válaszoltam hamarabb, de az okot majd a következő offolásommal mesélem el :DD

Tehát: 90%-ban igaz, egyedül a pénzzel mentél el. Sajnálom olyanra, ami számomra fölösleges. Bulizni meg nem a pénz miatt nem megyek, hanem mert valami oknál fogva félek a sok embertől egy bizonyos sűrűség felett. És itt se lehet senkinek egy rossz szava se, mert ez ellen is próbálok tenni, ma is voltam a K&H-s futáson, hogy szokjam az embereket meg hátha lássak egy nekem való nőt. Hangkártya lett 17k-ért, és azt olyan gyakran veszek, mint egy átlagos magyar ember autót. 3-4k-t sajnáltam akármilyen küzdősportokra, aztán erőt vettem magamon és (pláne bátyámnak köszönhetően, mert ő mindenféleképpen ment volna a barátnőjével) havi 5k-ért eljárok mostmár Wing Chun-ozni (nem a kóklerékhez). Tehát ami tényleg az előnyömet szolgálja, arra nem sajnálom.

A nem piálásról meg annyit, hogy a bor meg a cinzano belefér a részemről, csak nem tartottam magamról ilyen részletes elemzést :P Viszont ez továbbra se változtat azon, hogy nem járok el sehova se szívesen és a mai futás után is egy pillanatra egyedül kolbászoltam a tömegben kb 5 másodpercig és ez már elég volt ahhoz, hogy rámjönnön kis pánik, hogy mennyi ember van már körülöttem.

Make Love not war!

Aktív témák

Hirdetés