Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Biznisz Elek

senior tag

válasz Peti78 #104 üzenetére

Ez igaz viszont az is igaz hogy van egy adott bolt tart egy bizonyos raktárkészletet (alternatívát bizonyos dolgokra) ami sok embernek megfelel , és erre jön EGY akinek ki kell nyalni a seggét 1000FTért mert ő elvárja , akkor ne csodálkozzon ha nem kedvesek vele az eladók. Erre a vásárlónak az alternatíva a webshop, és akinek megéri a kockázatot hogy a bizonyos webshop fél év múlva létezik e még, akkor ott kell vásárolni. Személy szerint mielött elemgyek bármit is venni legalább 3 helyen utánanézek a neten illetve mielött elindulok felhívom hogy van-e félreteszi-e stb. mert potyára én se szeretek menni sehova. Aki meg nem készül fel a vásárlásra az meg is érdemli. Az persze jogos volt hogy ne akarjanak már rádumálni mást, de egy eladónak ez a dolga. Ha valaha is dolgoztál már kereskedelemben akkor ezt tudhatnád, illetve ha dolgoztál és nemtudod akkor mit kerestél ott?

MÁS -konfig összeszerelés: igaz bárki össze tud rakni egy gépet, és el is indul, de én még egy átlag felhasználót se láttam hogy elsőre bemegy a biosba és mindent frankón beállít (pl. ram időzítés), utána pedig néznek nagy szemekkel hogy mér nem megy a gép pedig mindent jól raktak össze.

• nyunyu

félisten

válasz Peti78 #104 üzenetére

Úgy értettem, hogy a kis tétel is bevétel.

Amig az ember gimnazista/egyetemista, addig konnyen papol a karosszekbol, hogy de hat az is bevetel.

Aztan ahogy eltolt par evet meloval, mondjuk a kereskedelemben vagy szolgaltatoiparban, utana mar rajon, hogy nem mindegy, hogy mennyi a hatarhaszna annak a kicsi tetelnek.

Mert ha teszemazt keresne 1000Ft-t a 2 ventin, de ezert el kene b@ltaznia 2 orat csak azzal, hogy neten felkutassa, hogy hol lehet egyaltalan kapni, csak hogy a te extra kivansagaidat ki tudja szolgalni, akkor mar baromira nem eri meg...

Új hozzászólás Aktív témák