- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pttypang #37153 üzenetére
Ez egy nagyon érdekes hozzáállás, az ismeretlen számok nem felvétele. Sosem hallottam még ilyet. Ezek valami szélsőségesen introvertált emberek lehetnek. Én fekete listát alkalmazok, egy esélyt mindenki kap!
Van egy 'ne vedd fel' név, és az alá adogatom hozzá azokat, akiket nem kell már többet felvennem. A hívószámkijelzés nélküli hívásokat felveszem, ki tudja ki az és mit akar. Hátha fontos. Ha meg valami reklám/felmérés/bemutatóra hívás, akkor meg lerakom és kész.
Engem sokkal jobban zavar, ha az otthoni telefonomon hívnak idegenek. Kicsit olyan, mintha bejönne a lakásomba. Esetleg felkelt, vagy megzavar valami tevékenység közben. Szűrni is nehezebb az ilyeneket. Ilyenkor ha valami átbaszós tevékenységgel kapcsolatosan hívnak (szeretnénk felajánlani Önnek egy ingyenes orvosi vizsgálatot), akkor köszönés nélkül lerakom.
De most már ki fogom próbálni azt a tréfát, amit egyszer valahol olvastam, hogy ilyenkor azt kell mondani a hívónak "egy pillanat, mindjárt adom az illetékest", majd odahívni a gyereket, kezébe adni a kagylót, és azt suttogni neki: "a télapó az, mond el neki mit szeretnél".
-
salaud
aktív tag
válasz
Én számkijelzés nélküli számot nem veszek fel, le is van tiltva hívószámszűréssel. Ha valaki el akar érni, ne szám nélkül hívjon. Aki fel akar hívni, az meg szokta tudni ezt jegyezni, érdekes. Amúgy külön vicces sztori volt, amikor (régebben, a tiltás előtt)szám nélkül felhívtak és közli egy női hang, hogy a számlavezető bankfiókomból hívnak, és én vagyok-e X.Y.. Mondtam melyik bank? Hát, azt nem mondhatja meg. Akkor én meg nem mondom meg, én vagyok-e X.Y.. Többszöri visszahívás után eljutottunk odáig, hogy megkérdeztem a kedves már erősen kiakadt telefonálót, hogy tud-e nagyon figyelni? Mondta, tud. Majd megkérdeztem, hogy ő fordított esetben megmondaná egy ismeretlen számról hívó ismeretlen hangnak, aki nem hajlandó megnevezni azt az állítólagos bankot, aminek a nevében hív, a nevét, és a címét és egyéb adatait? Jól gondolja meg a választ, mert ha igent mond, akkor HA van velük bármilyen kapcsolatom, azt megszüntetem, mert ennyire ostoba embereket foglalkoztató pénzintézetben nem bízom meg. Nagy csend lett, majd elnézést kért, lerakta.
10 perc múlva számkijelzéssel felhívott a főnöke, hogy bocs, tényleg ők azok... -
axioma
veterán
válasz
Nem a te'ves, hanem a kimondottan nekem celzott marketinghivasokkal van gond. Igaz, meg kell kulonboztetni az ismeretlen de lathato, es a nem lathato szamot, az utobbi 99% hogy ez a kategoria. (En mindent felveszek, sot akar visszahivok, mert lehet hogy a gyereknek nem muxik a telefonja es kert meg valakit hogy hivjon fel... de amit egy marketinges tolem kap (ha adatokat is tudok rola, akkor a megfelelo hatosagok meg tudnak rola meg altalam...) az eleg ahhoz, hogy azert elegge lekoptak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- 3D nyomtatás
- Bundle topik
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest