- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
Intelligencs #37170 üzenetére
Nem az ismeretlen számokkal van a baj, hanem a számkijelzés nélküliekkel. Akik engem hívnak ismeretlen számmal, azok általában valami hirdetésemre jelentkeznek, mert szoktam boltolni HA-n vagy Jófogáson stb., esetleg valami ismerős aki számot cserélt és most hív először, szóval ezekkel kifejezetten nincs baj, bár van hogy telemarketinges cégek, de ez meg felhív, leteszem, majd elmentem NE VEDD FEL! néven. Legközelebb látom, hogy üzentem magamnak a múltból!
A nagy baj ami igazán kelletlen az a számkijelzés nélküli hívás. Na itt ebből 10 hívásból 8 tutira valami marketinges bullshit és csak ritkán érdemleges hívás. De ezeket el sem tudod menteni, hogy legközelebb tudd mi van, mert nincs mit elmenteni.Nekem volt régebben egy gyermekétkeztetési alapítványos hívásom. Valami okból kifolyólag rábólintottam, ám legyen alapon. 2000Ft-os összeget lehetett adni. Küldték a borítékot, befizettem, majd utána megint hívott egy hónappal később. Mondom a nőnek, hogy na nekem erre nincs pénzem, köszönöm. De mikor hívhatom legközelebb, MIKOR LESZ PÉNZE? Mondom nem tudom, sokára? Igen? Két hónap múlva. Igen, akkor, visszhall. És halljátok, pontosan ahogy letelt a két hónap, már csörgött is a telefon, de addigra már tiltva volt. Utána még vagy 10x hívott, mára feladta.
(#37173) cbmfan: nem kell beszólni, szívatni droidot a túloldalon, hisz ő is csak próbál megélni.
Éppen tényleg nem kell leugatni a fejét, de az nem mentség hogy próbál megélni. Tisztában kell legyen vele, hogy alja munkát végez, minimál bérért vagy még annyiért sem de undorító jutalékos rendszerben, tudja hogy amit csinál zavaró, zavar vele másokat, szóval ha idegesebb, emelt hangnemben válaszolnak, ne legyen meglepett. Csináljon bármi mást, csak ne a hozzá hasonló jópolgárok idegeivel játszon. Ha be is paliz 3 embert 10-ből, a maradék 7 ideges lesz mint a franc.(#37176) bullseye: közlöm, hogy üzenem a főnökeinek, hogy azonnal töröljenek a listáról
És te még el is hiszed, hogy törölnek? Ezek a cégek olyan szinten illegálisan szerzik be ezeket a híváslistákat, hogy csuhaj. Van egy vállalkozó akinek kellenek telefonszámok nevekkel esetleg egyéb infókkal. Haveri alapon egy másik cégvezetőtől kapják meg valami szolgáltatásért cserébe, mondjuk az ő partnereik, ügyfeleik adatait átadják, ami full illegális, de ki nem derül sosem. Volt már hogy neked elmondták honnan származik a számod? Hidd el, nem a telefonkönyvből vagy az internetről. Ha ellenőrzés is van már összehazudnak mindent a forrásaikról. -
ViZion
félisten
válasz
Ügynökös telefonok érdekesek. Egy -azt hiszem angol- komikus csinálta meg, h szólt a polgárnak, ne tegye le. Adja a felügyelőt. Majd folytatta: megölték brutálisan akit hívott, őt is ki kell hallgatni, etc... etc... Mire a jóember próbálta magyarázni, h ez csak random hívás, csak ügynök, akármi... Végül úgy beszaratta, h szerintem lehet, h inkább munkanélkülire ment
Asszonynak azt mon'tam, mondja azt, h hitel kell, mert a mostanit nem tudjuk fizetni, árverezik a házat. Ezután többet nem keresnek.
Cégnél elég sokan keresnek (fuvarozók, beszállító-jelöltek, stb.), nincs időm ezekkel foglalkozni, lerázom hamar. Többnyire vagy elég a szerződött partnerünk van, vagy a nem vagyok döntéshozó szöveg. A mail-os megkeresések durvábbak. A sok balfasz berak láthatóan 250 címet... bassza meg.
-
törölt tag
válasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest