Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wolfman

veterán

válasz biker #35036 üzenetére

Nem lenne az ilyen hiba eredet kereséssel, ha lenne minden perifériából egy jó működő eltéve, de nekem pl pont nincs. Ha meg lenne, akkor megcsinálnám hogy visszakeresem mi lehet a baj, de akkor kell a della, amt meg a tulaj nem szeret kifizetni.

Most nagybátyám gépe van nálam. 775-ös, 3Ghz dual core CPU, ASUS P5B, 512Mb memória. Korrekt, még lehet vele kezdeni valamit. sajnos 512Mb memória van benne amitől nem igazán suhan rajta semmi. Jövőhéten megyek egy emberhez Békéscsabára ram-ot venni (2x2Gb), de olyan jó fej, hogy felajánlotta, majd most nem jelentkezik! 2db Maxtor vinyó volt benne RAIDbe kötve, de mivel windows újrarakás után 4x is kiírta hogy azonnal készítsen biztonsági mentést mert HDD meghibásodás várható, ránéztem. 0 és 20%-os volt a kettő. Felajánlottam, hogy van egy 1Tb-os Samsung HD103UJ vinyóm, megveheti tőlem 10k-ért azzal jó lesz. Meg is vette. Tápegység egy Codegen 400w-os jószág, cseréltem a legelején. Egyelőre az én Seasonicom van benne, de már úton van egy FSP 400PNF.
    Mivel a ház egy mezei rezgést pikk pakk átvevő és a fülednek továbbadó gagyiság, így egy pár cm bitumenlapot is kapni fog belülről.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés