- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
Pickit3 #33028 üzenetére
Annak vala az kezdetén, midőn még tejfölösszájú kiskrapek voltam, személyi számítógép vásárlásra adtam a fejemet. Pontosabban egy 487-as Intelen volt már akkor, de váltani szerettem volna 775-ösre rögtön. Bementem a legközelebbi boltba, mondtam hogy ezzel a konfiggal és + 50eFt-al mit lehet kezdni. Jajjhát nagyon jó helyre jöttem, ez kell neked, összerakjuk öcsém.
Össze is lett rakva a gép, de otthon valahogy csak nem érte el azt a teljesítményt amit szerettem volna. Ezután ahogyan okosodtam derült ki fokozatosan, hogy processzornak nem csak magórajele van, hanem sok más is amivel spórolni lehet, ugyan ez az alaplapokkal is igaz ahol nem csak a tokozás a lényeg, a memóriákról nem is beszélve, bár utóbbinál inkább a méret a lényeg. Miután haverok HDD-inek sorozatát cseszte el a gépem, nyilvánvalóvá vált, hogy nem csak alaplapot, de tápegységet is cserélnem kéne, mert a Codegen 400w-os minden zavart és nyűgöt gyönyörűen átenged saját magán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest