Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habib[HUN]

senior tag

válasz wolfman #29552 üzenetére

A hab a tortán még ezen kívül, hogy vagy olyan pénzéhes, hogy még munkadíjat is fel akarsz számolni ezért az egészért. Hisz neki családja van, amit etetni kell.

Mondjuk az utóbbi napok rekordja az alábbi sztori volt:
    Fazon monitort akar venni, de nem hozott magával elég kp-t. Mindez péntek este, zárás előtt fél órával. Mondom neki semmi gond, itt van a közelben 38 ATM válasszon egy szimpatikusat, én megvárom. Erre ő: Neki ehhez most nincs kedve, de ő szívesen visszajönne holnap érte. Ez így rendben is van, de én szombaton nem vagyok nyitva. Erre ő: Nem lenne kedvem kinyitni a kedvéért? Teljesen meglepődött, hogy határozott nemleges választ adtam rá. Sőt fel is volt háborodva. Utána levezettem neki a matekot. Naponta cirka 3,5 órát utazom a munkahelyre oda, vissza. Általában 3 ezer forintos óradíjjal maszekolok. Tehát ez a szombat nekem alsó hangon 4 óra plusz munkába kerülne. Nos ha ezt kifizeti nekem, akkor szívesen kinyitom a boltot és odaadom neki a 8 ezer forintos B kategóriás monitort :) Nagyon lassan esett le neki a dolog, szinte hallottam hogy koppant.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés