Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wolfman

veterán

válasz Mercutio_ #25885 üzenetére

Na de ha belegondolsz, a gyerek telepíti a Mega Game pack-ot, játszik a gagyibbnál gagyibb játékokkal, már a 10. ilyet telepíti, a gép tele lesz szutyokkal, lelassul, elromlik, telepítődnek a nem kívánt hülyeségek. Szerelő kimegy, megbütyköli a gépet, rosszabb esetben újra is telepíti, anyuka kifakad a gyerekre, mert anyukának el lett mesélve, hogy ezek a játékok okozták a lassulást meg mindent, erre anyuka lecseszi a purdét, kifizetteti vele a szerelést, majd a gyerek továbbra is buta marad e téren, továbbra sem tudja mit szabad, mit nem, mire figyeljen, mire nem. Anya valszeg nem vágja a témát, csak nem telepít játékot, így ez maradna rád. :)
    Én minden embernek aki laikus infó téren el szoktam magyarázni mit csináljon, mi mire jó, milyen programokat használok én és az miért jó stb stb. aztán ha megfogadja akkor ok, de általában szarnak bele és visszateszik a régi gané és beállítatlan programjaikat. No de a lényeg, hogy a gyerek abból, hogy elveszik a pénzét még tudatlan marad.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés