Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Én anno bementem egy XY számtechboltba, és X1900 GT után érdeklődtem (akkoriban nem nagyon lehetett beszerezni). Csávó olyan ''kopjá' má' le'' hangsúllyal mondta, hogy csak XT van. Nem nagyon nézte ki belőlem, hogy megvennék egy ilyen karit. Igaz, elég szakadt ruhában voltam.
Erre mondom neki, hogy van nálam itt helyben 10%-nyi pénz foglalónak. Ezek után érdekes módon rögtön akadt a nagykerben mégegy darab.1 hét múlva meg is lett a kártya, csak a gép többi része hiányzott még. Nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan megy.
Különben szerintem alap dolog, hogy ha az ember egy nagyobb összegért rendel valamit, akkor otthagyjon 10% foglalót, hogy legalább azt a benyomást keltse, hogy komolyan gondolja és egyáltalán érdemes foglalkozni vele, mint ügyféllel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest