Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kobe
veterán
válasz

szepi79

üzenetére
						és ezt lesaux kollégának is mondtad ?
degu : amugy a boltosokat sem kell félteni, anyám ma majdnem sírógörcsöt kapott egy boltban akkora tukó volt vele az eladó, én egy másik boltban nézelődtem oszt amikor mentünk volna tovább könynes szemmel jött ki a másik boltból...kérdezem mi van, aszondja semmi csak nagyon felhúzta az eladó, pedig van egy cucc amit nagyon meg szeretett volna venni karácsonyra.....fél óra múlva egyedül visszamentem, megkérdeztem a nőtől, mit nézegetett anyám, először nem nagyon emlékezett rá, mondtam hogy csak beugrik elvégre ő volt az akivel alföldi paraszt módjára viselkedett és nem hiszem hogy egy nap túl sok vevő megy ki könnyes szemmel, mondtam nézhet rám csúnyán, nem vagyok a komája, lexarom mit gondol, nekem az a motyó kell és ki is fizetem - és így is lett, egy boltos tukónak nézett, de anyám annál jobban fog örülni szenteste
a másik meg aki írta, hogy a vevő királynak érzi magát mert nála a pénz....hát, ez így van, kívánom azoknak a boltosoknak akik sokszor hülyének nézik az eladót, csak egyszer kerüljenek olyan szituba hogy a 8 általánossal meg szakközépes papírral egy media marktos eladó idiótának nézze, holott mondjuk ránézésre élből 5x oylan kultivált az emberke...
[Szerkesztve] 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
 - TUF A15 FA507XI 15.6" QHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
 - LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar

- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
 - QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
 - FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő