- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hermione
újonc
Segítséget kérünk az egyik zalaegeszegi iskola tanulói vagyunk és most októberben leszünk gólyák. A lány társammal az Anastazia zenéjére kell táncolnuk és elképzelésünk sincs, hogy csináljuk.
Kérem segítsen vki, hogy legalább milyen tánc az.
Előre is köszönöm. -
Hmm szokatlan, formabontó és tükrözi a mai diákok napjait Sing sing - Halál a májra
-
Protezis
őstag
''Én legjobban azt szeretném, ha valamiféle nagyon szokatlan és formabontó zene lenne...''
- Fear Factory - Edgecrusher -
tiv61us
őstag
Semmi gond, csak meglepodtem, hogy Koncz Zsuzsa is enekeli, tudod egy ideje mar nem otthon elek
Eredetileg Dery Tibor: Kepzelt riport egy amerikai rockfesztivalrol c. konyvebol irta a ''mjuzikelt'' Presszer Gabor es Adamis Anna, es ha jol emlekszem Tahi Toth Gabor enekelte, meg a korus
persze azota tobb szinhaz is eloadta, de Koncz Zsuzsarol nem tudtam
Hat ennyi. -
fei
csendes tag
Na, összegyűjtöttem vagy 20 számot saját és a ti ötleteitek alapján, köszönöm a segítséget! Ha valakinek van még ötlete, természetesen szívesen várom!
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
Ha emlékeim nem csalnak, akkor nálunk 6-8 fiú (az osztály kemény magja)
a hattyúk tavára táncolt (pici szoknya, gusztustalan smink, feszülős felső, harisnya). A számot megbolondítottak egy csomó olyan effekktel és más betétdallal, ami igazán ütőssé tette az egész koreográfiát.
-
rOwLeY
őstag
Nem tom nekünk sztem kötelező lesz keringőt táncolni vmi fos zenére, de nem tommiért van ez!
Pedig egy bittersweet symphony v Enya v Morricone tényleg nagyon jo lehet! -
peterszky
őstag
ha van beleszólásod a szalagtűzsbeis akkor ezt ajánlom:
Verve - Bitter Sweet Symphony -> nekünk idén ez volt és nagyon hangulatos
tánchoz:
sztem is filmzenéket keresgélj, azok általában jók
pl: Tolvajtempóban volt: Apollo - Stop the rock-sztem ez jó, eredetileg erre akartunk táncolni vagy Fat Boy Slim - Rockafeller Skank - ezt sztem kicsit meg kell vágni, de akkor egész jó táncra(erre is szerettünkvolna)
-
oceanearth
őstag
Mi bajor sörtáncot táncoltunk! Igazi bőrnaciba, lányok rakott szoknáyba. Fiúknak kezibe lityis söröskorsó tele sörrel.
Ennek a táncnak igazándiból 2 marha nagy előnye van:
Az első sazbály, hogy rontsd el. mivel ez sörtánc és elvileg mindenki be van rúgva így illik úgy is viselkedni, tehát el kell rontani
A második, hogy mindenki improvizálhat kedvére, nincsenek nagy szabályok, nicnsenek lekorlátozott tánclépések, nagyon hangulatos
a mis szalagavatónkon ez volt a legjobb tánc(ezt nem elfogultságból mondom) -
_seth_
veterán
Amiket én hallottam eddig szalagavatón és különlegesnek tekinthető: Hair, Panjabi MC
Pl lehetne egy olyan szám ami az anyákhoz szól: Rammstein - MutterBiztos nagyon extra lenne
-
kgb87
tag
Szalagtűzésre Enyától szinte bármi jó, ''műsornak'' nekünk volt ''Yeah'', ez qrva nagy siker volt, főleg, h a másik osztály rokizott, amit ha jól megcsinálnak, szintén ütős.
Jah, mi poénnak bejátszottunk a Kabaré c. film betétzenéjére egy ''szexi-erotikus'' táncot. Persze 8-an srácok, plusz egy lány, azért mégiscsak.
szerk: A keringő a végén az alap (nekünk az Anastasia c. rajzfilm zenéje volt).
[Szerkesztve] -
_seth_
veterán
Nekünk Phil Heli - Rock Around the clock és még egy rocky-s szám volt melyet a tánctanár kicsit átszerkesztett a táncunkhoz (akrobatikus rock&roll). Nagyon jó volt csak mivel ezek eléggé gyors számok gyorsan kellett kapkodni magunkat és már egy előadás után is meglehetősen kifáradtunk (és 3x kellett előadnunk
)
Sztem az azért érdekes, hogy nincs meg milyen stílus legyen, ezt el szokták dönteni sztem, azért egy rocky vagy egy keringő esetleg vmi musical féle eléggé távol áll egymástól.
Pl mennyi fiú és lány van az osztályban? Ha kb egyforma akkor jó a páros tánc de ha 5 lány és 20 fiú akkor már nem.... -
GodHeart
senior tag
a tavalyi szalagavatón amin voltam, ott báli zene volt, és sztem a végzős osztályban lévő csajok nagyon élvezték, meg hát én is!
Azelőtt ilyen 80-90-as évek beli zene volt.. nah ott 1 ember nem táncolt...
Idén nekem lesz a szalagavatóm, és nem tudom milyen zene lesz -
Az öcsémék, az Apáca Show zenéjére ropták apácának és szerzetesnek beöltözve, volt 1 másik osztály ők a Black Shadow - It's time-ra (Az orosz Katyusa -talán ez a címe - egy diszkósított változata) orosz népi táncot nyomtak (ezt a gugolós-lábkinyújtós-ugrálóst). szerintem.
Nekünk anno a klasszikus keringős-csárdás kombo volt. A másikra nem emléxem, pedig ott még segítettem is a hangosításban.
A keresztesőmék Koncz Zsuzsa - Valaki mondja meg című számát adták elő kórusban.
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
napalm death
na nem. szóval a lényeg, hogy filmzenéket keress sokat!
amúgy nem értem... azt se tudjátok mit fogtok táncolni, de neked kell valami jó zenét keresni??? nem kéne konzultálni valami koreográfussal???
hejj, esetleg 50es évek rock&roll fazon? tiszta grease érzés, mindenkinek belőve a legóhaj, tutti eset! -
fei
csendes tag
Köszönöm az eddigi válaszokat. Akinek van ötlete, ne habozzon megosztani!
-
mr.ki
aktív tag
Mi Carmen-re táncoltunk ( amolyan hattyúk tava
). Rengeteget nevettünk a próbákon.
-
KrAt
veterán
Nekünk szalagtűzésre: Guns and Roses: November rain, de volt még Ennio Morricone - a Profi, Enya - Sweer november soundtrack (no only time) meg Ennio Morricone: volt egyszer egy vadnyugat. ami így hirtelen eszembe jut
mod: a rákba, write only módDe attól még ez hasznos lehet
[Szerkesztve] -
fei
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek!
Szeretném a segítségeteket kérni. Mostanában kéne elkezdenünk szervezni a szalagavatónkat, és rám hárult a feladat, hogy keressek a tánchoz zenét. Tudnátok valami igazán jót ajánlani? Én legjobban azt szeretném, ha valamiféle nagyon szokatlan és formabontó zene lenne, de bármilyen ötletet nagyon szívesen fogadok.
Nem táncformát, hanem csak zenei alapot keresek. A tánctudás átlagosnak mondható az osztályban.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Androidos tablet topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest