Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Most is te szólsz hozzá a témától elütő dologban... Ha jól értem, számítástechnikához érteni és szeretni azt jelenti, évente bővítem a gépet? Érdekes felfogás. Nem vagyok HC-gamer, így teljesen fölöslegesnek tartom. Ne is haragudj, de ilyen dumát én is tudok, hogy más fórumok megbecsült tagja avgyok régóta, meg régebbóta olvasom a Ph-t mint ahogy te idejársz stb. De szerintem ezeket hagyjuk. Amúgy én se ma kezdtem az ipart, a 200 nap a Ph-n csak egy dolog. Régebbóta olvasom én is. Na nem biztos, hogy régebbóta, mint ahogy te regeltél, de már egy jó ideje
15 éves korom óta zsebből veszek, bővítek gépet. Rohadtul utálok ugyanis kéregetni rá, nem is szoktam. Mostanra, hogy már jobban megtehetem, igyekszem majd jobban szinten tartani.
Szerintem az összes hsz-eimnek kisebb hányada volt baromság, és másba ok nélkül belekötő hsz, mint neked. Ezt a témát pedig ne offoljuk szét, ide nem írok vissza neked, ha valami gondod még van, az alábbi topikban folytathatjuk!
Bővebben: link
Peace...
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Bestbuy játékok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ubuntu Linux
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
15 éves korom óta zsebből veszek, bővítek gépet. Rohadtul utálok ugyanis kéregetni rá, nem is szoktam. Mostanra, hogy már jobban megtehetem, igyekszem majd jobban szinten tartani.