- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
kareszkaresz #96283 üzenetére
Üdv:
Nekem a DS412+ még mindig hibátlanul ment, bár már két éve eladtam. Ugyanakkor a DS918+ a garancia vége előtt két héttel feladta, és a Synology magyar képviselete gondolkodás nélkül küldött egy zsír új, még fóliás, dobozos NAS-t, ráadásul új garanciával (ami nemrég járt le). Azóta is hibátlanul működik.
Szóval sosem lehet tudni. Ha engem kérdezel, én nem vennék plusz garanciát – de én nem te vagyok. Neked kell eldönteni, mennyire vagy eleresztve, mennyire tartod megbízhatónak a Synologyt, illetve milyen környezetben használod a NAS-t (pl. villám, feszültségingadozás, lakásbiztosítás opciói).
Apropó lakásbiztosítás: egy magát piacvezetőnek nevező biztosító annak ellenére nem fizette ki a tévém javítását, hogy minden egyértelmű volt, nem volt csalás, és még a hivatalos szerviz is nemtetszését fejezte ki az ügyben. Szóval hiába biztosítottad a lakásodat túlfeszültség és villámcsapás másodlagos hatása ellen, ha a biztosító úgy dönt, hogy "nem volt villámlás" aznap – még akkor is, ha a biztonsági kamerák négy órán keresztül videózták a vihart...
Tehát ezen valós történet alapján pl. a lakásbiztosítás ugyan megtéríthetné a NAS-ban okozott kárt, de nem biztos, hogy olyan biztosítód van, ami ezt valóban meg is tenné adott esetben. Emiatt (is) mondom, hogy neked kell eldönteni, hogy megéri-e vagy sem a plusz költség. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
kareszkaresz #96283 üzenetére
Ez olyan, mint a biztosítás, ha normál garanciális időn túl, de a kiterjesztett garancián belül romlik el, akkor megérte kifizetni, ha megy 8-10 évet hiba nélkül, akkor meg csak pénz kidobás. Neked kell eldönteni, hogy megéri-e plusz pénzért +2 év nyugalom.
Vagy úgy is gondolkodhatsz, hogy a gyártó biztos a dolgában és talált pénz neki a garancia kiterjesztés. Persze műszaki cikkek bármikor elromolhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- One mobilszolgáltatások
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nintendo Switch 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD