Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kis.zsolt

aktív tag

válasz kareszkaresz #96283 üzenetére

Üdv:
    Nekem a DS412+ még mindig hibátlanul ment, bár már két éve eladtam. Ugyanakkor a DS918+ a garancia vége előtt két héttel feladta, és a Synology magyar képviselete gondolkodás nélkül küldött egy zsír új, még fóliás, dobozos NAS-t, ráadásul új garanciával (ami nemrég járt le). Azóta is hibátlanul működik.
    Szóval sosem lehet tudni. Ha engem kérdezel, én nem vennék plusz garanciát – de én nem te vagyok. Neked kell eldönteni, mennyire vagy eleresztve, mennyire tartod megbízhatónak a Synologyt, illetve milyen környezetben használod a NAS-t (pl. villám, feszültségingadozás, lakásbiztosítás opciói).

Apropó lakásbiztosítás: egy magát piacvezetőnek nevező biztosító annak ellenére nem fizette ki a tévém javítását, hogy minden egyértelmű volt, nem volt csalás, és még a hivatalos szerviz is nemtetszését fejezte ki az ügyben. Szóval hiába biztosítottad a lakásodat túlfeszültség és villámcsapás másodlagos hatása ellen, ha a biztosító úgy dönt, hogy "nem volt villámlás" aznap – még akkor is, ha a biztonsági kamerák négy órán keresztül videózták a vihart...

Tehát ezen valós történet alapján pl. a lakásbiztosítás ugyan megtéríthetné a NAS-ban okozott kárt, de nem biztos, hogy olyan biztosítód van, ami ezt valóban meg is tenné adott esetben. Emiatt (is) mondom, hogy neked kell eldönteni, hogy megéri-e vagy sem a plusz költség.

• Sanyi.mTs

addikt

válasz kareszkaresz #96283 üzenetére

Ez olyan, mint a biztosítás, ha normál garanciális időn túl, de a kiterjesztett garancián belül romlik el, akkor megérte kifizetni, ha megy 8-10 évet hiba nélkül, akkor meg csak pénz kidobás. Neked kell eldönteni, hogy megéri-e plusz pénzért +2 év nyugalom.
    Vagy úgy is gondolkodhatsz, hogy a gyártó biztos a dolgában és talált pénz neki a garancia kiterjesztés. Persze műszaki cikkek bármikor elromolhatnak.

Új hozzászólás Aktív témák