Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robotkutya
tag
válasz lowrider #115919 üzenetére
Hasonló elvárásaim voltak, árban még feljebb is mentem volna, de végül egy Seiko 5 Sports-nál kötöttem ki. Azt mondják, hogy jó minőségű automaták ezek, nem volt drága (40), viszont inkább sportos, mint klasszikus elegáns.
Engem itt lebeszéltek a Swiss Military-ról, de az Hanowa gyártmány lett volna, nem Chrono.[ Szerkesztve ]
-
robotkutya
tag
válasz Magnum_ #115447 üzenetére
Köszönöm.
Azt hiszem, ez a pontos típusa: Hirsch LIBERTY Leather Watch Strap in GOLD BROWN
10.500 Ft volt az Oktogonon lévő órásnál, nagyon jófej volt az eladó srác, és egy gyors guglizás alapján máshol sem lett volna olcsóbb.
-
robotkutya
tag
koszi-koszi az elismero szavakat, eddig pontos az ora, remelem az is marad
-
robotkutya
tag
válasz alphaville #115423 üzenetére
Köszi, szerintem is. Első automatának jó lesz. De rakok majd rá valami jóó bőrszíjat. Budapesten tudtok olyan boltot, ahol van nagy bőrszíj választék?
-
robotkutya
tag
Sziasztok, erről tudnátok véleményt mondani? Seiko SNZG17
Szabad belőle a maláj verziót venni (K1) vagy csak a made in japan-t ajánlatos (J1)?Skywatches-ról simán ideér szerintetek?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
robotkutya
tag
válasz 5-ös kezelő #115190 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat, mindenki másnak is.
Nem veszek Hanowát, tévedés volt, már vissza is mondtam az Amazon rendelést (elképesztő, hogy mennyire segítőkész vállalat).
Tudnátok még segíteni abban, hogy hol keresgéljek Budapesten, lehetőleg boltban, vagyis nem online, 100K körül (lehet kicsit több) automata órát? Svájci vagy sem, végülis mindegy. Csak megbízható legyen, olyan, ami évtizedek múlva is valószínűleg működni fog.
Egy kedves fórumtárs feljebb ajánlott párat, ez a kettő nagyon tetszik közülük:
Seiko Automatic Watch SARG005
CitizenHa mégsem automatát vennék, kvarcok közül a Citizen Eco Drive-ok tetszenek, azok közül is a rádióvezéreltek. Vagy ez az irány vakvágány?
Szóval hová érdemes betérni órákat nézni/vásárolni Bp-en? Astoria, Arénában a Babós? Kb. ezeket ismerem. Most abba ne menjünk bele, hogy miért nem rendelek Amazonról egy másikat (londoni átvétel macerás lenne a következő hetekben).
Köszi!
-
-
robotkutya
tag
Sziasztok!
Egy svájci gyártmányú, automata órát szerettem volna elérhető áron, s végül a Swiss Military Hanowa Colonel-re esett a választásom.
Még nem érkezett meg, egyelőre várok, és kicsit tépelődök, hogy jó döntés volt-e. Bevallom, elbizonytalanodtam. Mindenhol a Seiko/Citizen satöbbit ajánlják inkább ebben az árkategóriában, merthogy inkább ne legyen svájci, de jobb minőségű. Ugyanakkor lehet olvasni sok jót (és rosszat is) a Hanowaról.
Mi a véleményetek? És az óra dizájnjáról mit gondoltok? Nem akarok piperkőcnek tűnni, de nyilván jól esne, ha a későbbiekben nemcsak megbízhatóan működne az órám, de néhanapján meg is dicsérnék, hogy jól néz ki. (Szándékosan kerestem olyat, amin nincs chrono, jobban szeretem az egyszerű megjelenésű számlapokat.)
Egyébként még lemondhatom/visszaküldhetem a rendelést, az Amazonban ez is jó.
Várom a véleményeket, köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest