Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
válasz elprimo #208169 üzenetére
Relatív, igényektől függően lehet a válasz kiváló vagy silány és a kettő közt. Ha egy elemes kvarc megteszi Casioban, Lorusban, Citizenben, bármi más általánosan forgalmazott gyártóban, teljesen jól kiszolgáló órát lehet venni, ahogyan a legtöbb ember ebben az ársávban vesz órát. Igény esetén beleférhet titán tok vagy zafír üveg, előbbit én nem ajánlom ha nincs bőrirritáció.
De ha jó a digitális óra, akkor ott a solar radio 200m gshock casio 20-30 körül, annál racionálisan jobb óra nem tudom mi van.[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
Csari93
aktív tag
válasz elprimo #208176 üzenetére
Van. Egy rakás itthon is forgalmazott, nem Casio méretű gyártó terméke kapható webshopokból, ezek főleg divatmárkák. Lehet venni orosz órákat, kínai órákat (vostok, poljot, parnis, stb) amik a maguk módján vagy prímák vagy legalábbis stílusosak és nem Casio, de kétlem hogy ezeket keresed. Van Seiko (meg sok más) szürkeimport ennyiért, 100-200 dollár között egész sok.
Miért gondolod, hogy ugyanazért az árért, amiért a milliós darabszámban gyártó és hatalmas forgalmazói lánccal működő Casio már elfogadható termékeit megkapod, komolyabb, nevesebb és ritkább órákat találni már? Azért jók ezen az áron, mert az óriási darabszám le tudja nyomi az áraikat. Emellett annyi típust gyártanak, hogy soha nem fogsz ugyanolyan Casiot viselő emberrel ülni egy metrón. Így tehát ha kiválasztod azt az órát az óriási kínálatból, ami igazán a te stílusod, az te lehetsz.[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz elprimo #208186 üzenetére
Ott már sok féle stílus elérhető, és sokkalta bővebb a választék is. De arra figyelj, hogy egy óravásárlás két kiló körül már nagyobb odafigyelést és türelmet igénylő folyamat, mert tényleg sokkal nagyobb a választék, és nem csak érdemes hanem jól körbe is kell nézni.
Először be kéne határolni milyen stílusú órát akarsz, búvár, pilóta stb.
Én pl bár az enyém nem automata(te azt szeretnél), de ezt pl én 190-ért vettem. Nekem nagyon tetszik, imádom és ez izgalomba hozott már amikor amikor megláttam, drágább órám van ennél de "jobb" nincs...
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz elprimo #208186 üzenetére
Értem az igényeidet ...ez alapján a 4 japán márka közül akkor én biztosan a seiko-t javasolnám 50k környékén simán beszerezhető nem is egy quartz modell.
Egyébként én is pont így vagyok a casioval....tölük max. csak a g-shock
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Deskdiver
senior tag
válasz elprimo #208181 üzenetére
Az én javaslatom a Bulova. Bele lehet futni 50 alatt. Marinestar, Military stb. Szerintem neves. Minőségre hasonló mint a Citizen. Ami szerintem jó.
Ha elsőre nem elég izgalmas akkor olvass utána a történelmének és majd az lesz. Persze csak ha fogékony vagy az ilyesmire.[ Szerkesztve ]
-
K.Andras.Vfx
tag
válasz elprimo #208203 üzenetére
Na ugye.
CITIZEN PROMASTER AQUALAND DEPTH METER a neve és BN2021-03E a típusszáma.
190-210K között mozog, ezer dollárról indult anno egyébként. Szerintem nagyon menő, vagány és modern hi-tech külső és belső. Fénnyel működik, bármilyen fényt képes átalakítani elektromos árammá, nem kell bele elem sem... Multicolor fluoreszkálás, meg tud még egy pár dolgot, pl mélység mérő, jelez ha túl gyorsan emelkedsz a vízből stbstb. Víz alatt meg még brutálisabban néz ki, olyan optikai hatást kelt mintha két centi mélyen lenne a számlap, a mutatok pedig térben lebegnek benne, nem vicc!
Kell ennél több?
[ Szerkesztve ]
-
soldier2
őstag
válasz elprimo #209843 üzenetére
Vsz nem zafíros, elírthatta a forgalmazó, a Casiok nagy többségében ásványi üveg van. De legalább könnyen és olcsón cserélhető. Az óra ennyiért tudja amit kell, elemre nem lesz gondod sokáig. Ha tetszik, szerintem vedd meg bátran.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
-
titán
válasz elprimo #209853 üzenetére
Nincs benne elem, tehát cserélni sem kell. Semmilyen karbantartása nincs, csak napoztatni kell néha. Persze attól függ hol és mennyit használod. Ha öltönyben jársz és az ingújj takarja sokat az órát, akkor érdemes. Ha nem takarja semmi az órát úgy hordod, akkor az égvilágon semmit sem kell vele tenned pluszban.
-
petipetya
nagyúr
válasz elprimo #209878 üzenetére
Viccet félretéve elmondom, hogy nekem mit jelent a kettő.
A quartz a feleséged, akire mindig számíthatsz. Ez egy dőmérő, amelynél mindig tudod hányadán állsz.
Az automata a szeretőd, akinél sosem tudod mi fog történni. Ez egy óra, amivel minél több időt töltesz, foglalkozol vele, gondoskodsz róla, annál inkább övé lesz a lelked.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
redzsi
senior tag
válasz elprimo #209878 üzenetére
Ebben az esetben az említetteken felül az ára is mellette szólt. Majdnem feleannyi volt a mechanikus mint amennyiért a quartzot árulják. Persze ez csak marha nagy mázli volt hogy kifogtam.
(#209872) Empsepo Ráadásul a számok sem festettek, pedig mikor megvettem azt hittem azok. Nem volt rajtam a szemüveg amikor megvettem.
(#209873) Szulita28 kellemes csalódás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs