Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szalma
őstag
(Hol van itt az összefüggés a gyorsulással..? Legalább az S2000 motorja lenne a listában... )
Szeretettel:
Szalma
ui.: Nem akartok inkább kymco-nak segíteni, ahelyett, hogy teljesen más márkáról jövő tapasztalataitokat és ''igazságaitokat'' próbáljátok (némi hittel keverve) ráeröltetni? -
DLDKox
aktív tag
Na jó ennyi erővel Dodge Vipert is ajánlhatnál azért ne egy versenyautóval hasonlítsd össze a Suzukit.
Ráadásul nem hinném hogy az a nyertes honda amit belinkeltél 2 milló lenne.
Én csak azért mondtam hogy városban nincs ellenfele mert könnyű kasznihoz az a 93 LE igen jól teljesít. És lámpánál még sosem fordult velem elő, hogy lenyomtak volna.
Nem vagyok egy Suzuki fun nehogy azt hidd csak szerintem ár érték arányban igenis jól teljesít.
De ha már a Hondánál tartunk mutatok egy jó kis átalakítást tuti érdekelni fog:
http://nega2.counter-strike.hu/marci/ -
Jester.c
aktív tag
Meg a suzuki is
Még egy szavazattal jönnék (csak azért is) a használt autó piac felmérésére is. Sokkal inkább egy régebbi megbízhatóbb használt autó (mint pl a fentebb emlegetett volvo) mint egy bal- és életveszélyes (szvsz, én rettegek tőle/benne) új suzuki, ami az első hepe meg hupa után télen a kis 13-as felnieivel és csudálatos légellenállásával...
Nekem 15 éves kadettom van, asse áll meg csak úgy magától...
[Szerkesztve]jesterc.hu
-
a_tesz
Korrektor
de,egyről beszélünk. viszont hogy ne kanyarodjunk el a témától: az ignis, mint a többi suzuki, megbízható. kevés ilyen autót találni, amelyiknél nem igazán kell izgulni, hogy egyszercsak megáll, és telefon az autómentőnek. ráadásul az alkatrész sem egy horrorisztikus összegbe kerül, mert ugye karban is kell tartani, kopóalkatrészek, stb.
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest