- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
vzsryl #42389 üzenetére
Lehet hogy ezzel az április-szeptember időtartammal még nagyon bizakodó is voltál. Én június 22-én rendeltem swiftet, azt mondták júliusban kerül gyártásra és várhatóan október végén érkezik az országba. Múlt héten érdeklődtem hogy látni-e már valami elmozdulást, legyártották, esetleg hajóra rakták-e már. Semmit nem tudnak, annyi biztos, hogy ha majd beér az országba és kap alvázszámot, akkor szólnak és kell majd a vételárat befizetni. Azért ez nem teljesen normális szerintem hogy manapság egy rendelésre készült autónak nincs nyomonkövetési lehetősége. Ha rendelek az ebyről egy tetves telefontokot, ott az eladó egyből csomagkövetési számot ad, amin tudom követni mikor adta fel és hol jár a csomag. És mindezt pár dollárért. Itt meg kifizet az ember több mint 4 millát és várhat a sötétben a hívásra hónapokig. Nem tudom ez más gyártónál hogy működik, de ez így nagyon nem XXI. századi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest