Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahesa
tag
válasz
kommunism
üzenetére
A Chrome-ot csomagkezelővel telepítetted? Ha nem indul el valami, sokat segíthet, ha terminálablakból indítod el, mert ott kiírja a bajait is. Gnome alatt jobb egér a desktopon és ott van emlékeim szerint terminálablakot nyitó menüpont. Ott indítsd el a programot, pl. /usr/bin/chrome vagy ahova települt. Aztán figyeld a hibaüzeneteket.
-
Mahesa
tag
válasz
kommunism
üzenetére
Valszeg azért írja, mert partícionált területet választottál ki neki, Töröld ezt a 100 GB-s partíciót és utána add neki a területet. És ha már a törlést meg tudod csinálni a telepítővel, akkor azt is meg tudod csinálni, amit előttem írtak (külön swap, home és gyökér partíciók).
Ha meg nem vagy biztos magadban a telepítővel, Win alól töröld a partíciót és utána dobd oda neki a területet, hadd garázdálkodjon vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi