Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
zsolti73
üzenetére
A kde network manager-re (vagy gnome? nem tudom melyiket használod) gondolsz, ott próbáltad beállítani? Ha még nem próbáltad a yastból, akkor próbáld meg ott, hátha csak a kernelmodult kell beállítani hozzá.
Hálózati beállítások, hálózati eszközök, ott jobb esetben már mutatni is fogja az eszközt a vezetékes mellett.
Ott a szerkesztést választod és a többit most nem tudom hirtelen fejből, este már a saját gépem közelébe kerülök, írom tovább, ha kell. -
wetomi
aktív tag
válasz
zsolti73
üzenetére
Ezt a korábbit próbáltad már? [linux wireless] Ha igen, akkor tárgytalan, csak nem kaptam visszajelzést ez ügyben, nem tudom azóta mivel próbálkozott esetleg laca026 is.
-
wetomi
aktív tag
válasz
zsolti73
üzenetére
Először kell az iw nevű csomag, ami alaptelepítéskor nincs fent, de a telepítő lemezről felrakhatod net nélkül is. De ezügyben szokott is szólni, hogy hiányolja a csomagot.
Ezután attól függ, hogy yast-ból, vagy a knetwork managerből csinálod tovább.
Milyen usb sticked van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest