Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
visit
tag
Szia!
Azért látsz csak 180Mb-ot, mert valószínűleg valamelyik egyetemen töltötted le....
Ez az a 180Mb, amivel az ISO több, mint 4Gb. És a fájlrendszeri korlát miatt kaptad ezt.
Vagyis a 4Gb feletti részt töltötted le, illetve a letöltéseidet 1Gb után újra és újra felülírtad a következő 1Gb-os szegmenssel. Az utolsó részben viszont már csak 180Mb van, ezt nem kellett felülírnod. Talán ebben benne van az allokációs tábla, ezért láthatod Alcohollal. Persze el nem érheted.
Nekem meg van a DVD és a kiegészítő DVD is. Lemásolhatod. -
Dilikutya
félisten
Sajnos a letöltő oldal nem volt túl informatív, hogy milyen nyelvű is a cucc. Amúgy miért pont a DVD Decrypterrel írjam ki? Nem a kiírással van a gondom, hanem azzal, hogyan lehet a 4Gb-os DVD-nyi Linux itt előttem egy 180Mb-os iso képében.
A telepítés mondjuk még odébb van, még csinálni kell neki partíciót, és ahhoz előtte ki kell írni mindent, hogy szabadon garázdálkodhassak utána a particionáláskor. Jó-jó, tudom, Partition Magic és társai... de én valahogy nem bízom bennük. Kellenek még az adataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest