Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomc000

csendes tag

SENKI NE ESSEN PÁNIKBA! (én már megtettem helyettetek is) a mai nappal sikeresen visszaállították a fiókom! nem egész 24 ÓRÁVAL A FIÓKLOPÁS után a Steam Support felvette velem a kapcsolatot és egy helyreállító kóddal vissza kaptam az accom!
    FONTOS! hogy készségesen kell a dologhoz állni, a lehető legtöbb információt megadni a fiókkal kapcsolatban!
    én ami rendelkezésemre állt minden infót megadtam, hogy igazoljam az email címemhez tartozó steam fiókom valódiságát.
    bankkártyaszám, bankszámlához tartozó név, számlázási cím, paysafecard-os vásárlások, Steam wallet feltöltőkártya számok, Steam tételek eladása/vétele ezekről az emailben kapott visszaigazolások! MINDENRŐL print screen és fénykép készült és ment a supportnak!!!

ami még fontos! írjátok le a körülményeket, hogy hogyan történt a dolog mire kattintottatok rá, mit nyitottatok meg, használtok e Steam Guard-ot (én a kezdetektől használtam mégis egy kimondottan Steam acc lopásra íródott trójaival [keylogger] lopták el a fiókom) minden információ hasznos lehet a fiók visszaszerzésében!
    és a lényeg, hogy mindezt MAGYARUL KOMMUNIKÁLTAM LE!!
    magyarul írt vissza a support is! szóval aki nem rendelkezik megfelelő angol tudással egy ilyen ügy lebonyolításához, ne fosson mert 2019-et írunk és van magyar nyelvű támogatás is a steamen!

végül mielőtt bármit is csinálnátok, az email jelszót azonnal megváltoztatni ha megtörtént a baj, és egy alapos ellenőrzéssel lepucolni minden kártevő szoftvert a gépről!!! különben adtok a szarnak egy pofont, mivel hiába állítják vissza a fiókot ha az első bejelentkezésnél újra ellopják a jelszót!

ÓRIÁSI RESPECT a Steam supportnak és Andreának a Steam ügyintézőnek, :R hogy ilyen hamar reagáltak a problémára és több ezer játékórát és több száz eurót mentettek meg nekem !
    ÉS KÜLÖN KÖSZÖNET a Ubisoft munkatársának Nikolettnek, :R hogy pár órával a Steam acc lopás után reagált a levelemre, és zárolták a Steam fiókommal összekapcsolt Uplay-t!
    (és most azt hiszem elmorzsolok egy rózsafüzért lefekvés előtt) :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés