Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomc000
csendes tag
SENKI NE ESSEN PÁNIKBA! (én már megtettem helyettetek is) a mai nappal sikeresen visszaállították a fiókom! nem egész 24 ÓRÁVAL A FIÓKLOPÁS után a Steam Support felvette velem a kapcsolatot és egy helyreállító kóddal vissza kaptam az accom!
FONTOS! hogy készségesen kell a dologhoz állni, a lehető legtöbb információt megadni a fiókkal kapcsolatban!
én ami rendelkezésemre állt minden infót megadtam, hogy igazoljam az email címemhez tartozó steam fiókom valódiságát.
bankkártyaszám, bankszámlához tartozó név, számlázási cím, paysafecard-os vásárlások, Steam wallet feltöltőkártya számok, Steam tételek eladása/vétele ezekről az emailben kapott visszaigazolások! MINDENRŐL print screen és fénykép készült és ment a supportnak!!!ami még fontos! írjátok le a körülményeket, hogy hogyan történt a dolog mire kattintottatok rá, mit nyitottatok meg, használtok e Steam Guard-ot (én a kezdetektől használtam mégis egy kimondottan Steam acc lopásra íródott trójaival [keylogger] lopták el a fiókom) minden információ hasznos lehet a fiók visszaszerzésében!
és a lényeg, hogy mindezt MAGYARUL KOMMUNIKÁLTAM LE!!
magyarul írt vissza a support is! szóval aki nem rendelkezik megfelelő angol tudással egy ilyen ügy lebonyolításához, ne fosson mert 2019-et írunk és van magyar nyelvű támogatás is a steamen!végül mielőtt bármit is csinálnátok, az email jelszót azonnal megváltoztatni ha megtörtént a baj, és egy alapos ellenőrzéssel lepucolni minden kártevő szoftvert a gépről!!! különben adtok a szarnak egy pofont, mivel hiába állítják vissza a fiókot ha az első bejelentkezésnél újra ellopják a jelszót!
ÓRIÁSI RESPECT a Steam supportnak és Andreának a Steam ügyintézőnek,
hogy ilyen hamar reagáltak a problémára és több ezer játékórát és több száz eurót mentettek meg nekem !
ÉS KÜLÖN KÖSZÖNET a Ubisoft munkatársának Nikolettnek,
hogy pár órával a Steam acc lopás után reagált a levelemre, és zárolták a Steam fiókommal összekapcsolt Uplay-t!
(és most azt hiszem elmorzsolok egy rózsafüzért lefekvés előtt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hogy ilyen hamar reagáltak a problémára és több ezer játékórát és több száz eurót mentettek meg nekem !