Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
válasz AxBattler #24928 üzenetére
Ha valami marad a mostani szinten, akkor hogy lesz drágább??? Szemléltetésképp, az ausztrál árak. Jelentős, akár 10-20-30, vagy több USD különbségek vannak az amcsihoz képest, ahoz képest nekünk szavunk sem lehet. Ja és ők is USD-ben fizetnek, nem AUD-ban
nightmare13: Pedig mennyi könnycseppet ejtenének egy ilyen hatalmas piacért, mint a mienk
#24932: Még mindig az ÁFA miatt, ami az államok nagy részében nem érvényes a Steam-re...
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
BigBlue69
őstag
válasz AxBattler #25148 üzenetére
Júúúj.. Ezt nagyon ajánlóm Portal Kicsibe Legalábbis én azt éreztem mikor játszottam.. Nagyon jó logikai játék.. Azt hiszem 100 pálya van benne.. Kéne hozzá steam workshop és Tökéletes lenne.
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
sagem
addikt
válasz AxBattler #25276 üzenetére
Lehet, hogy rosszul rémlik, de a legutóbbi karácsonyi akcióban ez -75%-os volt, ha minden igaz..szóval van rá esély, hogy a nyári leárazás során újra ennyi lesz..vagy legkésőbb decemberben..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
cskamacska
addikt
válasz AxBattler #25335 üzenetére
Azért mérget ne vagyél rá, hogy olcsóbb lesz mint most, lesz valami Dungeon Defenders Collection (Summer 2012), de nem tudni milyen áron. Huppantak már emberkék(köztük én is ), mikor a Holloween/Black Friday akciók egyes játékai még véletlenül sem kerültek normális zakcióba karácsonykor.
más:
Bámulatos, hogy menynire nem tud megfogni most egy pakk sem előzetesben. Könnyen lehet igen olcsón fogom megúszni ezt a kiárusítási hullámot.
Na jó, talán a második napi indie bundlira benevezek, ha nem viszik túlzásba az árazást. Jajj, ha 5 eurós bundlikat kapnánk![ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Con Troll
senior tag
válasz AxBattler #26089 üzenetére
, 8 óra leteltével jön a következő megszavazott játék.
Fórumlakók, ki tudna valaki segíteni? Lecsapnék a Trine 2-re, de jelenleg nem áll módomban megvásárolni. Ha valaki megszánna, annak legkésőbb e hét csütörtök-péntekig (19.-20.) kéne nélkülöznie a 3,24 ajrót, addig visszautalnám.
[ Szerkesztve ]
-
vante
aktív tag
válasz AxBattler #26218 üzenetére
Mintha a C&C és a COD találkozott volna, szerintem elég jól van kiegyensúlyozva. Igaz, van fizetős rész is a játékban, DE mivel mindennek megvan a maga ellenszere, így már nem indul akkora előnnyel. Elég jól kézre esik minden, látszik hogy játszottak is vele a készítők. Nem csak oda van dobva, és nesztek. A HUD is nagyon bejön. Még mindig fedezek fel újdonságokat, pedig már pár hete benne vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz AxBattler #26356 üzenetére
Igen, úgy emlékszem ingyenes.
Csak nekem tűnik úgy, hogy mintha ez a szavazás némiképp ismerős lenne?
Bár megfogadtam most egy petákot sem költök és csak a feladatok miatt szavazgatok. De akkor is... Remélem télen jó akciók lesznek (meg jobb feladatok)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
warcat
veterán
válasz AxBattler #27176 üzenetére
Na persze,előbb vészeljük át az utolsó pár napot,szerintem megtoldják még valamivel,flash salek óránként stb... Ráadásul tervben van egy BF3 premium meg Guild Wars 2 ha megtetszik a hétvégén....
Kész csőd lenne, ha a Diablo 3 RMAH nem szponzorálna euróbanEA: It's in the crate!
-
Mardel
őstag
válasz AxBattler #27176 üzenetére
Mondjuk ha azt számololm hogy UT2004 EVM és SC EVM, meg egy bugos Starship Troopers EVM, és GW + első 2 kiege az összvissz játékgyűtjeményem ami kb. 26 ezer Ft-ra jön ki amennyibe kerültek.
Most az utóbbi évek játékait kezdem bepótolni ahhoz képest 40 ezerért összesen 76 játék az nem olyan vészes.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
danih
veterán
válasz AxBattler #27356 üzenetére
Általában ez a jellemző, én pl. a Darkness II-nél meglepődtem, hogy az egész 4-pack átadható, ilyennel eddig még nem találkoztam.
A Collection-dologgal nincs tapasztalatom, de a tippem az, hogy nem tudod megvenni, ha az tartalmazza az alapjátékot, ami neked már megvan. -
parandroid
félisten
válasz AxBattler #27768 üzenetére
Tökmindegy, ha ugyanazt hozná, mint az első rész, + multi, már akkor is venném. Így meg, amit eddig olvastam róla, az alapján instant get, ahogy megjelenik. Sőt, valszeg tényleg előrendelés lesz belőle, már csak motivációként is...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Mardel
őstag
válasz AxBattler #27968 üzenetére
Trine Bundle (Summer 2012)
Nálam (licencek és előfizetések) ilyen néven szerepel, egyébként Trine Franchise volt a kosárban.
Csak a lista az vásárlási sorrendben (lentről felfelé) van, nem ABC szerint.
Mivel nincs időkorlátja, az elkövetkezendő 1-2 évben vagy amikor időm engedi.
Mivel egyikből se vettem meg soha dobozost, így gondoltam most megveszem míg olcsó, és éleka steam adta akárhova megyek elérem a játékom lehetőséggel (ha van net).
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
ayo
veterán
válasz AxBattler #28372 üzenetére
indie gala:
a bonuszokat ket reszre osztjak jelenleg: van amelyiket 1 dollarert is megkapod de ami alul van azt csak ha atlag felett veszel. azoknal mar nem garantalt a steam foleg a secretnel ami alt drm free valtozatok v zenek stb.
flash problema:
en gepemen van osx meg win is, mindkettonel a legujabb flash. osxnel hibatlan ami vicces mert alt ha gond van akkor ott szokott gond lenni, winnel viszont szaggat nekem is. viszont ha veletlenul a steam foablak kerul elore a video meg mogotte fut fullban akkor szepen jatsza sztem vagy vissza kell venni a frissitesbol vagy varni, en utobbit fogok inkabb.
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Sorozatok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Villanyszerelés
- YouTube
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest