Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Igen tudom mit tudnak kb a vízhűtések.
Mellesleg 65 foknál van az első lépcsőfok amikor elkezd szeletelni a boostból.És 90-nél megszűnik minden boost. (De azt hiszem ez biosz függő)
Azért mondom,hogy mi értelme van,mert 1részt ez a boost órajelből még ha vissza is vesz hőfok miatt 100mhz-et.
Mit veszítesz?
Max 2 fpst!
Értem én,ha már vettél cpu-hoz,akkor rá lehet kötni gpu-ra is.
És ami talán a legnagyobb/egyetlen előnye az a halk,és élettartama nő.
De még ha húztad volna 2100ig valami olyan értékre,amit léggel nem lehet elérni.
Mert 1 jó léghűtéssel 65 alatt marad,vagy a legtöbb kártyán undervolt-olva 1950mhz környéki gyári órajelen is tud 65 fok alatt maradni.
De itt az árat nem értem:400k ráment vízre.Jó persze cpunak kell,mert kb ugyanúgy 250w-ra képes felmenni,mint gpu.
"Véleményem szerint":
100k-ért vettél volna cpu aio-t.És maradék 300-at ráköltöd,hogy 3080ti vagy 3090-re.
Fps-forintra jobban jössz ki,Gar is megmarad.(+ nem 8gb vram a szűk keresztmetszet)
Nincs bajom épített vízzel,ha már lúd és van pénzed 3080 vagy nagyobb gpu-ra,de ezek alatt feleslegesnek tartom ezt,mert azért a pénzért több fps-t kapsz.
De ez persze csak az én véleményem,mindenki úgy rak össze-költ,ahogy akar.
És nem mondom,hogy rossz a vas,csak sztem lehetett volna ebből a pénzből jobb is.
Persze épített víz nem olcsó,de pont az ára miatt mondanám luxuscikknek,amit a legfelső kategóriába raknék,ajánlok.De legalább víz már adott,hogyha 4090re vagy valamire vetemednél.
-
Pálinka
csendes tag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Nekem 3060 Ti-om van.
A tuning progiban GPU Temp target-nél lehet beállítani milyen hőfoknál vegye vissza a teljesítményt. alapból 83C de ki lehet tolni 90C-ra.
Bár elnézve a CPU hőfokot inkább arra tennék komolyabb hűtést. -
sittes79
addikt
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Vicces lenne ha 60 fok felett vissza venne, legyen az inkabb 90 fok szvsz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest