- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz
Konfigos #10916 üzenetére
H szerencséd van van benne védelem aksi után-ha minden igaz.Ha nem látni rajta égést tedd vmi meleg hely közelébe (nem ,nem az asszony lábe közé
) Hátha segít rajta.Mobilnál láttam már olyat hogy megúsztatták,egy szervíz se tudta kiszedni belőle a számokat-el se indult-egyik ismerős GSM-es meg fogta bele tette egy pohár ecetbe.Egy napig ázott,aztán elindult,igaz térerő nem volt rajta de legalább a számok meglettek
Laposnál azért ezt nem javaslom,van rá direkt készülék,amivel lehet szárítani,meg mi is használunk a munkahelyemen olyan sprayt ami kiszorítja ilyen helyekről a folyadékot.
Füst volt amúgy?minden ilyen kütyü füstel működik,ha kijön belőlük a füst akkor utánna már nem működnek...Az szélvédőm ha minden igaz 20ezer körül meglesz,régi opel corsa,lassan úgy vok vele mint Frédi És Béni hogy lábbal hajtom (rohad picit az alja)..(najó nem picit
).
Csak az a baj hogy közbe kell neki egy teljes generál az meg már nyaldossa az 50ezret,+a szélvédő....Mentem ma pvpt,nemtom másnak miylen de nekem játszhatatlan,mindenki eltalál csak én nem találok el senkit...bénázok is de ennyire azért nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest