Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) és honosításával foglalkozik.
FIGYELEM!
A StalkerSoup fejlesztés alatt álló játék, ezért hibák adódhatnak!
A végleges verzióra még várni kell
(TALÁN SOHA NEM JÖN EL AZ A NAP!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
Jó, de úgy értem gyakran mentek(túl gyakran ), így könnyen vissza tudtam tölteni.
Amúgy nemrég a játék a szívbajt hozta rám. Látok egy banditát, hasalással oda akartam lopózni. Senki nem vett észre, teljes csend, csak valami madár szólt meg a szél, egyszer csak hirtelen shotgun hang(fejhallgatóval játszok, játék hangja elég magason volt). Reagálni se volt időm, csak egyből meghaltam.
No Sana No Life
-
-
CJ4567
nagyúr
Van itt valakinek AMD videókártyája? Az a gondom, hogy ha driverből a játékra erőltetek bármi nemű élsimítást, a képernyő szélén egy vékony fehér vonal jelenik meg.
No Sana No Life
-
Gery D.
Topikgazda
Nekem Nvidia GeForce 820M van a Laposban és 970 van a PC-ben. Nálam ilyen gond nincs. Mind a kettő Intel.
TV-vel játszol, vagy Monitorral?[ Szerkesztve ]
Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.
-
-
Gery D.
Topikgazda
Várd meg, amíg elmegy a rejtekhely lejáratához. Ott kell vele beszélni. Menj kicsit messzire tőle, hogy elinduljon. Ha nem mozdul sokáig, ments és töltsd vissza.
Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.
-
Aarpok
őstag
Gery D.
A játékon belül van egy update exe azzal mennyire kell foglalkozni?Rákattintottam és írta,hogy lenne frissítés.Egyenlőre még nem fogadtam frissítést.
(#408) Gery D. Akkor inkább nem piszkálom így hogy nem tudni mit okoz.Nem szeretek kísérleti zájcsikot játszani.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Gery D.
Topikgazda
Az elvileg mindent frissít, de hogy működik-e, nem tudom. Sosem próbáltam, és mivel magyarításom van, így nem is nagyon akarok rákattintani. Próbáld ki, mit csinál. De lehet, hogy lecseréli egy régebbire, nem tudom.
-
Gery D.
Topikgazda
-
Gery D.
Topikgazda
-
CJ4567
nagyúr
Ez lenne a Mole kiszabadításos feladat.
Grey azt hiszem nem halt meg, ha a kordoni emberről beszélsz akinek medkit kellett, akkor nem, ha a szemétdombi hangárban lévő ember akihez a kordoni irányít, akkor se(neveket hirtelen nem tudok, tegnap folytattam a játékot, előtte lévő mentéseim majdnem egy hónaposak) halt meg, tehát él.
Visszatöltöttem a rescue mole előtti autómentést, akkor mond annyit hogy rescue me, tudok ok-ot válaszolni, majd utána ugyan úgy ennyi.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Gery D.
Topikgazda
-
Gery D.
Topikgazda
Gőzöm sincs, mi lehet a baj. Nekem sose maradt bent az épületben. Melyik verzióval játszol? A 3-assal?
-
Gery D.
Topikgazda
Az utolsó katona legyilkolásával elvileg sikeresnek kellett volna lenni a küldetésnek. A pályára belépést el tudod küldeni?
-
Gery D.
Topikgazda
-
Gery D.
Topikgazda
Közben rájöttem, hogy már lementél az alagútba, úgy hogy az lenne jó, amit az előbb felraktál kettőt, csak már nem elérhető, így nem tudtam lementeni. Azt hiszem az, amikor megkapod a szemétdombon a feladatot.
Itt az enyém, amikor megkapjuk a feladatot. Nézd meg, hogy ha kinyírod a katonákat, ugyan úgy állni fog-e.
[ Szerkesztve ]
-
Gery D.
Topikgazda
Na, megöltem az összes katonát és Mole elindult felém és a te mentéseddel csináltam, amit utoljára küldtél. Azt nem értem, hogy nálad miért nem jó. Felrakjam a mentésedet úgy, hogy Mole lejött?
A 3-as patch-el kezdted az egészet?
[ Szerkesztve ]
-
Gery D.
Topikgazda
Csak a kíváncsiság kedvéért, szedd le a magyarításomat és próbáld meg azzal megcsinálni az utolsó küldött mentésedet. Ha azzal se jó, akkor használd ezt a mentést:
[ Szerkesztve ]
-
Gery D.
Topikgazda
Feltettem oda. 1111111111111 a neve. Megnézted úgy, hogy leszedted a magyarításomat? Szerintem valami hiányozhat a stalker gamedata mappádból, amiatt nem indulhat el a script. Még maradt egy katona, amikor beadta a sikeres feladatot, miszerint mentsem meg Mole-t.
-
Gery D.
Topikgazda
Kész a csávó, veled úgy látom nem akar beszélni.
Elviszem a lejáratig, ott elmentem. Onnan csak nem szalad vissza a gyáva.Viszont nem értem, nekem a script mappába miért van több, mert egy pár azonos a db-ben találhatókkal és a kiadott patch-ben is csak a modders van benne. Érdekes. Külön meg nem szedtem ki belőle, nem lenne értelme. Lehet, menet közben TB törölte az egyezéseket. Bár, a modders fájl is teljesen megegyezik.
A Skat15-öshöz megint nincsenek meg a cuccok. Nem Spawn-olódott be.
[ Szerkesztve ]
-
Gery D.
Topikgazda
Csak nem figyeli ezt a fórumot. Bár én sem vagyok kopasz öregember, ahogy az avatarom mutatja, csak ez volt a szimpi.
[ Szerkesztve ]
-
Gery D.
Topikgazda
Én nem tudom, de egyszer már írtam erről TB-nek, akkor is okoskodott valamelyik, hogy már pedig ott vannak. OneDrive-ra feltettem egy képet, hogy hol kellene lennie, de nincs ott, ahogy a többi se.
-
San398
őstag
Ezt a mod-ot a Shadow Of Chernobyl-ra kell rátelepíteni?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Gery D.
Topikgazda
Pár oldalt visszalapozva van egy kisebb leírás, hogy kell telepíteni a játékot, mit honnan kell leszedni és bemásolni.
-
Aarpok
őstag
Kettő rejtekhellyel küzdök már egy ideje.Az egyik Kostya agropromi rejteke már minden bokrot,épületet átnéztem találtam táskákat,de azok üresek voltak.Lehet kilopta valami NPC?A másik Akim agropromi dokumentuma végigjártam az undergroundot de semmi.Vagy itt melyikre gondolhat a SHoc vagy a CS underground?
Аарпок
-
Gery D.
Topikgazda
OneDrive-on vannak képek, azokat megnézted? Mi a pontos leírása Kostya rejtekhelyének?
Akim dokumentumát is leírod, mit ír? Szerintem nem a föld alatt van az a Doku.Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.
-
Gery D.
Topikgazda
Akim Dokuja az Elektro Anomáliánál van a csöveken. Azt hiszem. Feldobod valahova Kostya rejtekhely feladatát?
Ha megtalálom, le is fordítom, hogy jó legyen. Ezt se kaptam meg sose.Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs