Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
Anno 12-13 éve suliban tanultam SQL-t, mert kellett egy vizsgámhoz, de csak nagyon alap szinten. Most újra nekikezdenék, de már rendesen, az alapoktól. Visszaolvasgattam, milyen könyveket ajánlottatok páran, főleg ezek kerültek elő:
- SQL-Iekérdezések földi halandóknak
- Adatmodellezés - SQL és ACCESS alkalmazás - SQL Server és ADO
- Halassy Béla: Az adatbázistervezés alapjai és titkaiGondolom, a Halassy-féle könyvvel kellene kezdenem, viszont ha van valami újabb/jobb/szebb/érthetőbb/stb., amit ajánlanátok, azt örömmel venném.

Egyébként angollal sincs bajom, online kurzusokat is csináltam már, szóval ha inkább olyan online vagy webes anyagot mondanátok, ami egészen az alapoktól magyaráz érthetően, annak is örülnék. (Coursera, Udemy, bármi ilyesmi)
Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Fűnyíró topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Asus TUF F15 FX506HE / 15,6" / i5-11400H / RTX 3050 Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest