Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ma hétfő du. 20másodperc alatt talált coop társat
meglepő számomra, hogy még mindig vannak játékosok, sőt coopban is ami már megjelenés után is ritka volt -
davidsone
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
ja de ez a fíling adja a magányos farkas érzetet uh teljesen jó szólóban tolni...
...megcsináltam a csaj küldetéseit most tolom a rabunk küldetéseit, kezdek ráérezni
-
Casanova*
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
köszi! én 6 éves gamer laptopon játszok. csak gpu csere volt. gtx460m-et cseréltem gtx670m-re. fix 60 fps highon. így már sokkal jobb játszani. ............. ( legalább a pakisztáni nagykövetséget vigyétek végig full ghost módban,legnehezebb fokon. ez nem nehéz.
csináljatok videót! megnézném!
) -
Black Dragon
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én is Predátor vagyok inkább, mint ghost, de mikor hogy. Sajnos azért is untam rá kicsit a multira, mert az amit mondtál sajnos tény. Kevés a pálya, sok a béna, és kezdőként kb semmi esélyed a régi játékosok ellen, illetve nem egy sétagalopp felmenni a ranglétrán.
A coop részében szintén sajnos sok az idióta, valaki kapkod, valaki túlságosan semmit sem csinál, néha még hostként is szarok, a tényleges játékig el se jutunk, vagy bekapcsolva hagyják a mikrofonjukat, és tudomást se vesznek róla, közben meg megy a búgás vagy az üvöltözés, de szerencsére a mute-olás segít.
Egy szó mint száz, ismerősökkel, bevált emberekkel jó a coop és a multi is, de egyébként fényévente lehet kifogni egy olyan társat, akivel végig lehet játszani rendesen a meneteket. Amit végképp rühellek, ha valaki a 17. körben, vagy tökmindegy melyik körben kilép a 20 menetes játszából, és kezdhetem elölről mással. Ezért inkább szarok rájuk, és egyedül osztom a népet, sokszor még így is hamarabb végzek, és legalább garantáltan nem szakad meg, és nem kell apáskodni felettük.
-
davidsone
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
csak stílusosan

-
davidsone
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jól hangzik! Ha kitoltam lehet csatlakozom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meglepő számomra, hogy még mindig vannak játékosok, sőt coopban is ami már megjelenés után is ritka volt

csináljatok videót! megnézném!
)