Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hja, az random hogy mit kapsz. A teruletre ható jóságokhoz (blizzard, rain of fire stb.) gondolom magasabb szint is szukségeltetik.
Nem emlékeztem hogy ilyen gyorsan megkapod a farmot meg karámot is. Akkor csak elég hely kell, nomeg kb. kétszer annyi food store mint kajatermelo.
Én a torpéket bírom a kocáikkal

-
Ilsyde
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Az Order of Dawn-ban a monumenteiddel egyutt aktiválódnak. Ezt egy-két pályán ki lehet játszani. Ha még nincs monumented, akkor utánpótlás sem lesz ellenfélbol.
Némelyik úgy mukodik hogy minél tobb ideig hagyod, annál erosebb ellenfelek fognak megjelenni. Stoneblade mountainnél például tobbszor is beszoptam, mire rájottem hogy csak úgy élem túl ha az elején kitámadok és szétcsapok pár ilyen helyet. Nyilván kapsz XP-t az itt termelodo mobokból de ha ki akarod iktatni valamelyiket akkor rendesen rombolj le mindent mert egy épuletbol is jonnek.Pontosan nem tudom hogy melyik árusnál vehetsz varázslatokat de például Greyfellben is van pár mágus a piactéren.
Arra figyelj hogy mindig legyen elég kaja mert az kell a sereged novelésére, és ahhoz hogy automatikusan gyógyuljanak. Nem árt tobb fajta ilyen épulet is ha nem vagy onellátó (az emberek például nem azok) és csak a természetbol tudod kinyerni a kaját.
-
Ilsyde
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Véletlenszeru hogy hol miket kapsz de eleinte mindenképpen gyengék a mágus karakterek. Mindenképpen rúnaharcosokra meg a seregedre hagyatkozz.
Városokban és falvakban nézz korul az árusoknál, de az ellenfelek is dobhatnak varázslatokat.
-
Ilsyde
őstag
válasz
varry21
üzenetére
Nekem magyarul ez sajnos nem sokat mond. De itt egy vegigjatszas: http://sf2.uw.hu/vegigjatszas.php
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kutya topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest