- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bafu06
újonc
Szia!
Nekem van róla! Ilyet vettem én is csak nem BT-t ami annyit tesz az enyémben nincs Bluetooth.
A hálószobámba vettem A madarastescoban 19.000Ft-ert. Csodát nem vártam de tényleg csak a 17m2-es szobámba kellett, hogy a tv-m erősebben jobban szóljon!
Hát kellemeset csalódtam mert ennyi pénzért én meg vagyok vele elégedve. BluRay filmeken max hangerőn van némí torzítás de szinte úgy sosem hallgatom és hangos is. Igy ár érték arányban mindenkinek tudom ajánlani. Nincs összehasonlítási alapom a 60k 100k társaival amik biztos h tisztábbak és szebbek, de kétlem, hogy ár érték arányban ha heti egyszer bömbölteti az ember és a legtöbbször tekintettel kell lenni a családra is megéri x összeget kidobni. Én imádom és tudom ajánlani. Teljesen más már ezzel a mozizás élménye!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest