- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
Szia!Nem nem vettem még semmit se mert teljesen elbizonytalanodtam ezzel a Soundbar dologgal.Annyira fikázzák őket ,hogy inkább egy erősítő 2.0 vagy 2.1 hangfalszettben kezdtem el gondolkodni.Csak azt nem tudom ,hogy hifi vagy házimozi erősítővel kellene inkább.TVm adott egy Samsung 55Q9FN meg van egy AppleTV4Km is eddig .Ezt szeretném egy bővíteni egy olyan valamivel amin zenét is tudok hallgatni meg persze Filmeket nézni.Pld HBO GOról vagy letöltött 4K-s filmeket.De azt is az TVn Infuse Pro progival jelenleg.Ehez kellene valami amit be tudok illeszteni és ki tudnám maximálisan használni.És persze a Macbook proról is pld Radio 1 hallgatása BT mondjuk vagy Airplayel.Először Soundbarban gondolkodtam utánna 2.0 aktív hangfalszettben most erősítő plusz hangfal .De mindenre nyitott vagyok még nem vettem semmit se.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest