Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
haliho
én mániákus sörfogyasztó vagyok és ehhez mániákusan lopkodom a söröskorsókat a szórakozóhelyekről (fogyóeszköz amúgy is)...
egész szép kis gyűjteményem van már a konyhában.
a kedvenc puharam a nagyobb csavart Paulaner, de van belőle 2 literes korsó is, amit még az Oktoberfest-ről nyúltam le
nálam örök elsők a szűretlen búzasörök, de a guiness-t is imádom.
heineken rulz, de vannak sokkal jobb sörök.
öcsém éppen vasárnap jött meg prágából és olyan budweiser söröket hozott, amik szerintem kenterbe verik a heinekent, gössert és stellát is.
milyen korsókat tudsz keríteni????? határozottan érdekel
vendéglátós vagy vagy HoReCa-s?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
hehe, bécsben is nyúltam már le ottakringer korsókat, nagyon szépek, csak ajánlani tudom, megéri
mcdonaldsból én tálcákat hoztam el.
megálltunk éjjel kajálni épp zártak be, és még egy rakás kint volt az asztalon.
felálltam és az orruk előtt összeszedtem 6 darabot, az étterem ''menedzsere'' meg sem szólalt...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
rATdrAgOn
senior tag
Hmmm.. cseh sorok kozul a lista
Gambrinus (nyami, es ocsobb mint nalunk a kobanyai)
Pilsner Urquell
Budvar (Cerna Vodat nagyon ajanlom, ahhoz kepest hogy barna sor, nagyon fini, meg ut is mint az allat - borsodi bivaly hozza kepest kutyaf****a )
Nemet sorok kozul:
Huh, nem nagyon tudok valasztani, van par ami mondjuk nagyon sz*r ilyen pl. a Berliner - kobanyai hozza kepest istenkiralyA pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
aurum
senior tag
a szuretlen edelweis a kiraly, meg a hazisor amit csattos palackban lehetett venni/szerezni a 80-as evek elejen. en akkor meg kicsako volta de mindig azt ittuk
anno lattam egy plakatot ahol egy lo borsodi sor feliratu vodorbol ivott es a masik vegen egy heineken feliratu vodorbe csorgott a le. hat en ezzel nagyon egyet tudok erteni.I fuck the corner of your mouth, my dear Alexander!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Renault, Dacia topik
- Szólánc.
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest