Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikrofon

veterán

válasz NandorHUN #20242 üzenetére

Nah figyelj aztán én figyellek!

Én kijavítottalak az elmúlt 24 órában kétszer is. Mert hibás amit írtál. De te továbbra is állítod, hogy nem hibás, hanem én értelek félre...

Te ezt írtad: "Amit írtam azt portréra írtam, mivel ez a lencse főleg arra lett kitalálva. 1.4 meg 1.2-vel felőlem lőhetsz portrékat" Csak, hogy tisztában legyél a saját írásaiddal....

A másik fórumon is teljesen ostobaságot írtál ott is kijavítottalak... Nem kötekettem, hanem kijavítottalak. Nem vita, hogy te így gondolod, én meg így, aztán majd lesz valahogy. Hanem a hábás állítások kijavítása.
    De tessék, már készül a popCorn és már kitöltöttem a Kólát is. Hallgatlak vagy is olvasom, amit írsz! De lehet akár "Webinar" vagy élővideós bejelentkezés is. 3D-s szemüveget is szerezzek mert 3D-s lesz az előadás?

Szeretném ha kiképeznél az alábbi dolgokból, mert úgy tűnik igazi bölcs lettél bennük:
    Portréfotózás és Profilfotózás
    30mm-es lencse aps-c-n
    fix vs. kit objektív
    javasol objektívek különböző térmákra és használatuk
    rekesznyílás méretek és használatuk
    fórumhasználat
    saját személyiségem

Annyira szomorú vagyok, hogy csak ma esett le, hogy mennyire jó lenne rád hallgatni. Olyan jó lett volna ha legalább pénteken megtörténik ez az oktatás, mert a hétvégén két fotózást csináltam. A több mint ezer kép közül rengeteg portré jellegű is is volt. és ráadásul sajnos 1.4-en is készítettem szépszámmal, ráadásul 35, 50 és 85mm-es lencsékkel is volt 1.4. Mekkora szerencsétlenség, hogy nem előbb kértem tőled felvilágosítást. Milyen elégedettek lennének az ügyfelek, ha nem használtam volna 1.4-et. Most meg milyen szomorúak lesznek.... Mondjuk legalább könnyebb lesz szelektálni mert shift+del az összes f1.4-es portréra

Tehát hallgatlak vagyis olvaslak és mostantól nem írok, míg fel nem érek a te szintedre, vagy el nem végzek egy szerinted is "színvonalas" gimnáziumot....

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák