Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
Sziasztok!
Tegnap újdonsült tulajdonosa lettem egy 55W809 boldog tulajdonosa lettem.. az asszony már ott ugrált a doboz mellett mire hazaértem melóból, aztán este jött a pofáraesés mikor a 25 gigás filmet nem húzta át a wifin. Node semmi baj, ezt majd megoldjuk később, vinyó kihúz, bedug, VLC letölt és ... szaggat a film.
Sajnos zérus tapasztalatom van androidos-, és egyáltalán okostévék terén; van bármilyen ajánlott lejátszó a fenti esetre? (Vagyis USB-ről .mkv lejátszásra.) A WiFi nyilván kevés lesz, de egyelőre a kábeles megoldást még nem tudom kiépíteni..
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
Arra van valami ötletetek, hogy reggelente miért kelek villogó piros ledre? Minden megy frankón de néha reggel látom hogy villog pirosan, bekapcsnál rebootol a TV. Amúgy a SW update ki van kapcsolva.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
Sziasztok, bár nem reagált senki, azért megpróbálkozom mégegyszer, hátha valaki találkozott már a problémával:
Kb. 3 hetes a w809, reggelente hatszor villanó piros ledre ébredek már sokadjára.. bekapcsolás után minden megy flottul, csak rebootol a TV (android logo, színes gömbök..).
A neten a következő magyarázatot találtam:
6 red flashes- backlight issue, bad main board, or power board or inverter boards- check standby volts on power board. "backlight on" volts should be 3-5v from main logic board then 24v to inverter
Nem nagyon tudom ezt értelmezni, segítene valaki?
Látszólag egyébként minden oké, TV nézés közben nem produkált semmilyen anomáliát..
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Garis még (vacsi új a TV ahogy írtam), csak nem tudtam, hogy hívjam-e egyből a szervízt, vagy álljak neki otthon mókolni.. egyelőre nem volt probléma, de gondolom, ha táp vagy alaplap probléma akkor előbb utóbb lesz ... ilyenkor a kereskedőt érdemes keresni első körben, vagy egyből sonyékat hívjam?
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
válasz blakey #32925 üzenetére
Köszi - erre gondoltam én is, most a garipapírok amúgy sincsenek nálam, az meg feltételezem kell az ügyintézéshez.
Áramszünetre tippeltem még, de gondolom attól, hogy van egy szünet, még nem kéne piros leddel indulnia a TV-nek (a boot képernyőt mondjuk magyarázhatja).
ragklaatPS
-
-
raggg
senior tag
válasz blakey #32943 üzenetére
Emlékeim szerint minden frissítést kikapcsoltam (sw update-t tuti), de lehet dolgozott valamit. Egy vinyó bedugva maradt, az lehet felébreszthette. Csatornafrissítést nem tudom csinál-e mert nincs rá kábelTV kötve.
Attól félek egyébként, hogy az edigital már nem tudja cserélni ugyanilyenre (55 w809) mert a webshopban már nincs..
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
A budapesti RMD Sony szervízzel milyenek a tapasztalataitok? Hívtam őket reggel, azt mondták hívnak a nap folyamán, egyelőre nem kerestek. Pingelni kell őket?
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
Kis szervíz sztori: Bejelentettem a szervíznek a pár napja emlegetett 6 ledes hibát (küldtem nekik képet a service menuről is); azt mondták nem javítható, jövő héten kapok egy új készüléket. Remélem tudnak w809-et rendelni, ha nem akkor, drágábbat adnak helyette.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
Sziasztok!
Vicces a helyzetem, mióta bejelentettem a TV-t a szervízbe sikerült kitapasztalnom, hogy a külső vinyó (WD My Passport 1TB 2.5" :S ) ha rajta marad a TV-n éjjelre, akkor ébredek reggel a 6 piros villanásra. A service menüben ugye ott a backlight error, de ha nem hagyom rajta a vinyót éjszakázni akkor nem jön a hiba, amúgy meg fixen.
Létezik hogy ennyire ostoba vagyok és a 2.5" a baj? (HD sentinel szerint amúgy okés a vinyó)
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
válasz Tegla80 #33060 üzenetére
Igen írtad, próbálkoztam is vele. :-) mostmár egyébként a csere miatt mindegy is lenne, de mérnökemberként próbálom diagnosztizálni a problémát: azt még értem, hogy hibát okozhat a HDD, de hogy ez miért backlight error a végén az nekem elég misztikus.
Ahogy tudom a 2.5"-ös vinyók több áramot igényelnek, ezért tippeltem, hogy lehet igazad van és ez lesz a hiba, de pl. Ma nem jött a piros led tőle.
Az viszont többször is előfordult, hogy a távkapcsra/bekapcsológombra nem reagált a TV (ez hddvel meg nélküle is előfordult). Szóval most úgy látom a HDD nélkül sem okos minden, de nem segít rajta, az biztos :-)
(Persze nem is várom, hogy itt kapjak választ mindenre, de gondoltam beírok hátha valaki visszakeresé később.)
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
Nos, a szervízelés nálam is megtörtént, kaptam egy új tévét a 6 piros ledes probléma után.
Eléggé örülök, mert olyan tünetek is elmúltak, amikkel azt gondoltam már együtt kell élnem: nem ébresztgeti az új TV a rádugott eszközöket és éjszaka sem hozza rám a szívrohamot, mert nem kapcsol be hajnal 2-kor magától. Amikor az első estéje után felkeltem és láttam hogy "alszik" a TV-re dugott vinyó, már gondoltam, hogy jók leszünk.
Sajnos a már korábban emlegetett pattogás viszont jelentkezik, a hőtágulásra tippelek, mert bekapcsolás után kattog a TV, illetve ha kézzel megnyomkodom a hátsó panelt akkor elő is tudom hozni. Majd valszeg meghúzom még a talp csavarjait, mert mintha onnan jönne párszor a hang (egyébként katasztrofális a TV-talp helyzet, vicces, hogy prémium kategóriás TV-k alatt is olyan gyér talpakat látok, hogy ejjjj). Lehet, hogy már volt szétszedve ez a darab és ezért, de ennyi bajom legyen, nem hibás, úgyhogy ezzel együtt tudok élni.. A garija ráadásul újraindult..
Most a következő 2 hónapot eltöltöm a BFI állítgatással asszem, egyelőre Egyenletesség: min. Tisztaság 1 a nyerő
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
válasz blakey #33413 üzenetére
Na igen, ezért is írtam le a tapasztalatom, hogy aki küzd ezzel esetleg elgondolkodhat egy telefonon a szervízbe.. Egyébként tavaly decemberi dátumú TV-t vittek el és egy tavaly nyárit (2016/6 talán?) kaptam helyette.
Valszeg a hőtágulással megbarátkozom, a műanyag az műanyag lesz akármit csinálok.
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
válasz Gsx-rr #33416 üzenetére
Már hogyne kattogott volna? Az ímént a monitorom is pattant egy egészségeset itt az irodában. A régi CRT-nk tudott akkorát pattanni, hogy éjszaka az ütő megállt bennem.. szerintem elég egy pici illesztési hiba. Az más kérdés, hogy egy sokszázezres készüléktől nem feltétlenül várja az ember.
szerk. valószínűleg a talp se segít sokat, nem az a betonbiztos cucc, na.
[ Szerkesztve ]
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
Üdv
A gariztatás utàn kapott TV-m ilyet tud:
[kép]Ps4 játék közben szoktam észrevenni, de utána hiába váltok inputot, hiába húzom ki a PS4et, restartolom, kihúzom-bedugom a TV-t, a csík megmarad, csak néha kék. Ha kinyomom egy időre, akkor elmúlik...
Holnap hívom a szervízt megint, elég szomorú vagyok :-/
ragklaatPS
-
raggg
senior tag
Ha minden igaz ma kapom a 3. w809-et, szurkoljatok
ragklaatPS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest