Aktív témák
-
DamonBounce
tag
Közben én is leszedtem.
Bizonyos szögből halványan látszik a felirat, a hátulja meg karcos is lett, mert nem voltam óvatos. De ezerszer jobb, minthogy a nagy emblémák ott lesnek. Mostmár a tmobilnál is ez a divat. A következő fokozat az lesz, hogy a vodafonos telefonok V, a Tmobilos telefonok T alakot kapnak.
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
válasz
DamonBounce #69 üzenetére
Nekem pénzérmével lett lekaparva, és meg nem mondod, hogy volt ott valami. Gyönyörűen lejött.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
DamonBounce
tag
Nekem azt mondták, hogy jó ronda marad a helye.
-
qpakcovboy
őstag
válasz
DamonBounce #67 üzenetére
Én azt hallottam, hogy csak a penge a jó módszer.
-
DamonBounce
tag
Jó lenne lekaparni a vodás feliratot.
Ezt pengével télleg le lehet úgy, hogy nem tesz kárt az előlapban?
Én úgy tudom, hogy a körömlakklemosó sok ilyen helyzetet megold (lásd: öngyújtófelirat stb), de félő, hogy lemarja az ezüstöt is. Valaki leszedte már? -
Pá
addikt
válasz
qpakcovboy #64 üzenetére
Semmiképpen ne dobd ki, akkor már inkább add nekem...
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
qpakcovboy
őstag
kidobjam?
-
qpakcovboy
őstag
Valaki tud elfogadható megoldást? Mennyibe fog ez nekem kerülni?
-
qpakcovboy
őstag
Hogy orvosolható?
-
qpakcovboy
őstag
Sajna nem a fólia baja, sem az előlapé... ki kell cserélni benne a bill alatti részt, sajna nem garis, nem tudom mennyire fog ez nekem fájni...
-
Mr.Arizona
tag
:( :( :(
-
Mr.Arizona
tag
válasz
qpakcovboy #3 üzenetére
Sajnos nem , nekem a T630-om csinálja ezt , de már mindent kipróbáltam és semmi!
-
acer_
aktív tag
válasz
qpakcovboy #55 üzenetére
talán bill. fólia? régebbi ericssonok elég gyakori hibája volt..
vidd be garba, megcsinálják. -
acer_
aktív tag
1. az aljáról és a hátuljáról pengével lehet ''lepattogtatni'' a feliratot.
2. hivatalos szerviz csak ujabb live-os szoftvert tesz fel rá, de bármelyik zug-szervizben megcsinálják azt amire te gondolsz (1-2k-ért)
3. nem sokáig. legtöbb helyen megvárható.
4. nem vagyok bp-i :)
5. szerencsére vodás sem :)) -
Pá
addikt
válasz
qpakcovboy #55 üzenetére
Nemtudom, de nekem is valami hasonló volt lásd #48.
-
qpakcovboy
őstag
Miért van az, hogy nem működik 7-es, 8-as, 9-es és a visszafele gonb???? szétkaptam és úgy működött, ez típus hiba? segítsetek, mi a megoldás!
-
Kmaus
csendes tag
Azt nem tudja valaki, hogy hogyan lehet eltüntetni a vodafone ''logo''-t?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]kmaus
-
DamonBounce
tag
bocs, rájöttem, hogy az a képernyőkímélő.
-
DamonBounce
tag
Hello!
Billentyűlezárás után a vodafon live animációt ki lehet cserélni? -
Pá
addikt
Végre(?) nem OFF topic.
Na szóval meghalt a mobilom.:O
Az a baj, hogy vissza sem tudom most vinni, mert épp most utazok el egy hétre, szóval ha valakinek volt már valami hasonló és van megoldása rá, az nagyon jól jönne.
A probléma az, hogy nem működik néhány billentyű.
Konkrétan a fekete színüek(a joy körül) és a joy sem.
A számokkal semmi gond, de a feketék nem mennek.
Úgy jöttem rá, hogy ment a képernyűvédő, billentyű lezárva, fel akartam oldani, azt ugye a ''c+*''-gal lehet, de hiába nyomtam a ''c''-t semmi nem történt, aztán amikor megnyomtam egy szám billentyűt, akkor el kezdett világítani a képernyő de a billentyű zárat akkor sem tudtam feloldani a ''c'' nékül, erre kivettem az aksit, visszatettem bekapcsoltam a telefont, beírtam a pin kódot(mertogy a számok működnek), de nem tudom leokézni(merthogy a feketék nem működnek), ezt még eljátszottam párszor, és most itt vagyok?
Valami gyors ötlet? Nem leszek sokáig online, mint már említettem holnap utazom, ötkor kelek és még nem is csomagoltam be...''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Az az óra a képernyővédő...
A live! gomb engem is zavar, erre mondtam, hogy nagyon erölteti a Vodafone.
A kiírással meg, bár engem is zavar, nem hinném, hogy túl sok mindent tudsz csinálni, hacsak nem mész reklamálni a Vodafone-hoz.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
CWorm
aktív tag
Hali!
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehetne eltüntetni erről a telefonről a jobb alsó sarokból a live! gombot? Mert elég gagyin néz ki hogy felrakok vmilyen témát de ott akkor is az a live gomb megmarad. :(
Meg az is tök jó lenne, ha felül nem két sorban írná ki hogy
vodafone HU
vodafone
hanem elég lenne egy sor is. Hülye vodafone. Amúgy nekem nem is működik a képernyőkímélő, mármint elindul, de utána rögtön elsötétül a kép és megjelenik helyette az óra.Félig ember, félig medve, félig disznó
-
pyrannha
senior tag
UP!
PSN ID: VDFPO
-
_Volkovy_
nagyúr
↑
-
Pá
addikt
Ja, Siemens volt, azért a németek tudják, hogy kell az ilyesmit csinálni...
De ez sem rossz, sok mindenben sokkal jobb mint az előző, abban is voltak hülye hibák, csak kéne már egy olyan telefon amiben benne van minden jó és kimarad minden hülység, persze ilyen soha sem lesz...
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Alex91
félisten
Hat igen, az Siemens lehetett :).
Amugy szerintem is jo lenne, ha valami jelezne az SE telokon is keszenleti allopotban a kepernyon, hogy valaki keresett.
Meg az automatikus kikapcsolas is hianyzik.
A gyorsbillentyuk is eleg xarul vannak megoldva, mert a SIM-re a megfelelo pozicioba beirt teloszamot lehet hivni. Mondjuk bizta erre lenne a hanghivas, de a Siemens telonal jobban meg volt oldva ez a gyorsbillentyu funkcio.
(Sok xart beletesznek ezekbe a telokba, csak a lenyeges dolgok maradnak el :(.)Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
-
Pá
addikt
Azt úgy értettem, hogy a telefonban alapból van erre két gomb rendszeresítve+ menüből is felllép, + bemész akármilyen mappába, gondolok itt a képek/hangok/játékok stbre egyik menüpont a saját képek/hangok/játékok a másik csak szimplán képek/hangok/játékok máris ugruik fel hogy töltse le.
Ugyanígy a SonyEricsson oldalára is állandóan ugrik fel.
De ez amúgy csak eleinte volt zavaró, már megszoktam.
Eleinte még az is zavart, hogy mindnent le akart törölni, mert a régi telefonomon a mostani törlés gomb a menüben egyet vissazlép gomb volt...
Tényleg, ebben nem lehet, olyat, hogy a sázmgombokra(2-9) valamiféle funkció gyors elérését programozzuk be?
Más: ha a joyt balra tolom akkor elméletileg ugye a saját menünek kéne bejönni, de nekem ehelyett nem a saját menüt adja be, hanem rögtön idítja azt a funkciót, ami a menümben az első helyen van, ergó így esélyem sincs elérni pl a másodikat, valami javaslat? Ja ez régebb működött, csak mostanában ''romlott el''.
Még az is zavaró, hogy ha a képernyővédő megy, akkor nem jelzi semmi, hogy ha közben kaptam egy smst vagy jött egy nem fogadott hívásom, erre sem tudtok valamit?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
pyrannha
senior tag
UP!
PSN ID: VDFPO
-
pyrannha
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
1. Az aljáról hogy kell eltüntetni a Vodafone feliratot pénzérmével?
2. Mennyibe kerül egy szoftvercsere+függetlenítés?
3. Mennyi ideig tart egy szoftvercsere? (nem szeretném ott hagyni a telefont)
4. Pesten hol érdemes ezt megcsináltatni?
5. Mit értetek azon, hogy a menü állandóan fel akar lépni a Voda oldalára?PSN ID: VDFPO
-
Muslica
csendes tag
Sziasztok!
Segítsen már vki abban hogy hogy kell fel flashelni a t610-et, mert vannak vmi progik de nem naon működnek az új szoftver megvan amit rá akarok tenni de nincs hozzá progim ha valaki tudna segíteni annak örülnék, ja és a nyelvet külön kell rátenni? egyébknét azért kell mert akadnak a jávás játékok és a haveromnak is ez volt csak elvitte garóra ott lecserélték a szoftverét és mostmá jól mennek neki! köszi a segítséget előre is!nincs lélek, csak érzések és ezeket hívják léleknek
-
Muslica
csendes tag
Sziasztok!
Segítsen már vki abban hogy hogy kell fel flashelni a t610-et, mert vannak vmi progik de nem naon működnek az új szoftver megvan amit rá akarok tenni de nincs hozzá progim ha valaki tudna segíteni annak örülnék, ja és a nyelvet külön kell rátenni? egyébknét azért kell mert akadnak a jávás játékok és a haveromnak is ez volt csak elvitte garóra ott lecserélték a szoftverét és mostmá jól mennek neki! köszi a segítséget előre is!nincs lélek, csak érzések és ezeket hívják léleknek
-
Pá
addikt
Tényleg, a fényerőt nem lehet állítani?
Mert nem jöttem rá, hogy hol kell, viszont jó lenne.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
joergie
őstag
forum.terminal.hu
ez az egyik legjobb mobilos fórm, de ott se szeretik, ha kezdők témát nyitnak:C
Ott van egy kellemes 4-5000 hozzászólásos t610-topic, olvassátok egészséggel:DDD
A telefont lehet függetleníteni, live!-menü mentesíteni, miegymás, ami ugye pénzbe kerül, és a vodafone logo szoftveresen nem távolítható el.
Én is gondolkozok rajta....t720 helyett, de ha jól gondolom ez még nem tudja az mp3 csengőhangot....
A kijelző nem azért halvány, mert plexi van előtte, nem hülyék az SE mérnökök-designerek, szimplán gyenge a világítás/fényerő, össze kell hasonlítani egy t630-al.
30-ért tényleg ajándék vodánál, bár erősen elgondolkodtató +10k-ért egy sharp gx 15:UEgy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Pá
addikt
válasz
qpakcovboy #27 üzenetére
Fogalmam sincs, nekem nem tiltja le.
Ja, hogy még nem mondtam, közben én is beszereztem a picikét.:)
Nagyon jó mobil, bár ha tegnap kell róla nyilatkozzak, akkor kicsit lehúztam volna a menüjét, és ugyan még most sem vagyok vele teljesen kibékülve, már egészen más színben látom, sok minden sokkal jobb, mint a régebbiekben, amit megszoktam, de azért van benne egy-két idegesítő hiba is...
Meg az is zavaró, hogy minden pillanatban fel akar lépni a netre, mondjuk ez a Vodafone hibája is, elhiszem ,hogy büszkék a Vodafon Live!-ra, de azért az kicsit túlzás, hogy a telefonon két külön gomb van, hogy fellépjünk rá+a ha kicsit nem figyelek a menükből is állandóan fel akar léptetni.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
qpakcovboy
őstag
Arra tudja valaki a választ, hogy alapból miért tiltja le a számom, át lehet ezt állítani????
-
Pá
addikt
Tudom, de ha vitamax csomagban veszek telót ahhoz automatikusan kapok egy sim kártyát. Tényleg ezt sem tudom, hogy ha szolgáltatót váltok, akkor ha megtartom a számom, azért még új simet kapok, mert ha igen, akkor semmi, nem szóltam. Hogy hogy egyezés? Az biztos nincs...
Jól szétoffoltuk a topicot...''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Viktor77
titán
-
Pá
addikt
Vitamaxnál működik, de én úgy képzelem hogy akkor ha csak szimplán átmegyek a vodához akkor nem veszek új telót, csak átmegyek és kisütik a mostani telefonomat. De ha meg veszek most egy új Vitamaxot, akkor ahhoz kapok új számot is. Akkor egy szám fölösleges lesz.
-
Pá
addikt
Na igen, csak nem teveztem mostanában mobilt beújítani, csak hát ez tényleg jó ár, így elgondolkoztam. Ha veszek egy ilyen új Vitamax telefont, azt meg lehet oldani, hogy a számom a régi maradjon? (most Westeles vagyok, bocs T-mobile...:) )
-
Viktor77
titán
Ami nekem tetszik:
Jól szól.
Viszonylag szép képeket csinál, amik pc-n megnézve még szebbek, és nagyobbak.
Jó játékok vannak rá. (Colin4 rulez! :D )
Látszik rajta, és érezni is, hogy nagyon egybe van a teló, és van benne anyag.
A ''Vissza'' gomb folyamatos nyomvatartásával egyből visszalép a kezdőképernyőre.
Ami nem tetszik:
Az első hsz-ben említett csengéshiba.
Nekem még régebbi szoft van a telón (Live!-os), és ez elég lassú. De ezt ugye javítani lehet, csak lusta vagyok bevinni a Vodához.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Dufresne
addikt
Üj szoftver felrakásával sem oldható meg a dolog:F Azt elvileg ingyen megcsinálják márkaszervízbe, ha garis a telcsi.
-
Triner
csendes tag
Sokkal jobb az st55nél minden tekintetben. St55be nincs bluetoth,infra,java,a kijelzője se valami szép. Csak a kameraja jobb 1kicsit, asszem tudja a 640*480es képeket. Nekem 1 éve van t610-m és az aksija is nagyon jól birja.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
válasz
qpakcovboy #1 üzenetére
Én is ilyen telefont akarok venni, légyszi írj pár szót róla, hogy milyen, mert még filozok egy Siemens ST55-ön is...
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
válasz
qpakcovboy #7 üzenetére
A Vodánál most Vitamax-al újonnan kerül ennyibe.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
Viktor77
titán
-
qpakcovboy
őstag
Tök tetszik ez a kis telcsi, de van egy egetverő nagy hiba, ami miatt annyira mégsem....
Remélem van erre megoldás, a hiba a következő, tökre tetszik a telefon hangja, de amikor keresnek ,egy és elkezdene csörögni, egy kis ''csörömpölés'' megszólalása után kezdi lejátszani a csengőhangot, ezt ki lehet valahogy kapcsolni??? Segítsetek légysz, csak van megoldás!
Aktív témák
- Bemutatta a Garmin a Tactix 8 órát
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egy extra Radeont kap Kína, igen nagy csendben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eBay
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest