- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Paxker315
üzenetére
RAM-ból ez a Patriot 4 nekem is szimpatikus, viszont hajlok a Corsair Vengeance felé, mert arról olvastam, hogy Ryzenes lapokban tuti megy, és azt találtam jó áron, 80 fontért. Nem akarok úgy járni, hogy megveszem a cuccot és utána derül ki, hogy a lapban meg sem mukkan a RAM, mert csak simán nem szeretik egymást abban a bizonyos felállásban. Az is lehet, hogy nem kéne ettől tartanom, mert ez a a RAM-ra finnyásság csak a korai, 1. genes lapokra volt jellemző, főleg a 350-es chipsetnél.
Házakat még nézegetem, nem kell sok meghajtóhely, 1-2 SSD kerül csak bele és annyi, se HDD, se ODD. Esetleg később egy HDD, de abból is max. csak egy darab. A lényeg a jó legyen a szellőzése a háznak, meg a könnyű szerelhetősége, más szempont nincs. RGB LED meg egyéb csicsa sem kell bele. Ez a TT V31 szimpatikus, de kicsit drágállom annyiért, amennyiért itt Angliában megy, 68 font, nem vészes azért (B tervnek elteszem), de kicsit olcsóbbra gondoltam, kb. 50 alatt.
(#812) morzsaja: kösz a választ neked is, megnézem. Mindenkit kérdeztem, akinek van AM4-es gépe, minden visszajelzés jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Óvodások homokozója
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vicces képek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest