- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Ebben a teszben [link] olvastam a két alaplapról, de itt tuningra egyértelműen az Asust ajánlják.
''Tuningban az Asus volt a jobb, sőt ha az eddig tesztelt összes AM2-es lapot vesszük alapul, akkor is az M2R32-MVP az egyik legjobb ebből a szempontból, igaz, volt vele egy kis problémánk is, ami végülis egy BIOS-frissítéssel kiküszöbölhető.''
Az MSI K9A Platinumon a PCI-E csak két kártya esetén 8x-os, egy kártyánál 16x-os. Miért kellene húzni?Még a 8x-os sebesség is kiszolgál egy x1950PRO-t(XT-t már nem minden esetben).
-
Sdi
addikt
Ha tetszik neked a lap, becsüld meg. A kiváló tuningolhatóságon kicsit vitatkoznék veled, lehet hogy neked ez kiváló / már amit elértél /, de ezt egy Abit lappal a KN9-es szériából/ ami olcsóbbb mint a tiéd / bármikor túl tudnád szárnyalni. De az én ASUS-om is többet tud a tiédnél és nem drágább. Nem kamura írok, nekem volt/van K9A platinumom, szóval tapasztalat. Az MSI az egyik leggyengébb a tuning szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest