Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
proximus
senior tag
válasz
Cathfaern
üzenetére

Pedig hát ha más disztrib nem dobott hibát kernel induláskor, akkor lehet hogy mégis a kernel a ludas.
Pl. lehetséges, hogy bármelyik Slack -os kernelt választod, mindegyikben van valami közös befordított cuccos aminek nem kéne benne lenni.
Elmesélek egy sztorit hogy én hogy jártam
:Asus CD olvasóm kezdett tipikus ''nemsokára behalok'' hangokat kiadni magából, ezért vettem helyette egy másikat, egy LG -t. Na itt kezdődtek a gondok
: a 2.4.20 -as Gentoo -sra
felpeccselt kernel sorra kezdte kinyírni az olvasókat, aminek az okára a harmadik garis cserés olvasónál jöttem csak rá: mountoláskor bekerült a kernel logba egy ''hdc: lost interrupt'' szöveg, de persze ezt már csak később vettem észre.
Na szóval mount -kor lefagyott az egész olvasó(a linux nem
), úgy hogy a reset sem segített, csak a kikapcs bekapcs. Tönkremenni attól ment tönkre, hogy ha kb 10 percig így fagyva maradt akkor kiengedett a fagyásból, de már sajnos örökre,
teljesen behalt. A 3 -mas olvasónál kipróbáltam a 2.4.21 -es kernelt
--> se lost interrupt se fagyás.
Később utánanézve kiderült hogy a 2.4.20 -as gyári IDE vezérlő része állatira régi, régebbi mint a 2.4.20 -as kiadás,
6.valahanyas(2000 kürüli), a 2.4.21 -esé pedig 7.valahanyas 2003 -as.
ON
Na szóval ilyen és ehhez hasonló gixerek előfordulhatnak
Esetleg megpróbálhatok összeütni egy kernelt a Te gépednek megfelelően, a 2.4.21 -ből, csak nem biztos hogy gyerekjáték lesz ''begyógyítani a helyére.
Megér neked egy kis bütykölést hogy jó legyen?

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- Cyberpunk 2077
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
:Asus CD olvasóm kezdett tipikus ''nemsokára behalok'' hangokat kiadni magából, ezért vettem helyette egy másikat, egy LG -t. Na itt kezdődtek a gondok