Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
opeter70 #4233 üzenetére
Nem mondtam, hogy kell a MS fiók, ellenben nekem van és a szétkapcsolásnál erőteljes aggódást kaptam a skype weboldalon.
Egyébként meg minden változtatást és beállítást a webes felületen csináltam és természetesen ott is kijelentkeztem miután végeztem.
Nem állítom, hogy a legújabb verzió a ludas, mert nálam tökéletesen helyreállt, annak ellenére, hogy 3 eszközömön 3 különféle skype van, igaz mind a legfrissebb verziójú és ha nem használom valamelyiket akkor ki is jelentkezem.Ha nincs se MS se FB fiók, akkor az egyetlen megoldás a jelszó csere, majd uninstall a gépről és az eszközökről, majd a teljes takarítás utána, és egy reinstall.
Mondjuk én a w8.1 csempés beépített skype verzióját is eltakarítottam a gépről, mert az mondhatni önálló életet élt, és minden tiltásom ellenére bejelentkezett, vagy legalábbis úgy látszott, mivel ha elindítottam soha nem kért semmilyen adatot, csak indult és már bejelentkezett képernyővel fogadott. Ha ki is jelentkeztem, egy ismételt indításnál megint ugyanez történt. Az is lehet, hogy nálam ez oldotta meg a hibát, bár az is igaz, hogy immáron a MS fiók (a w8.1 miatt kell) és a Skype fiók jelszava már nem egyezik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest