Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Én sem találtam beállítási lehetőséget, csak nem értem, hogy a nagyobb felbontású eszközön miért kisebb a játék felbontása.
Amúgy azért nem értem a design kérdést, mert nekem félmilliós városom van és idegeneknél már kisebb városoknál is láttam olyan épületeket, amik tetszenek, de nekem nem ad olyat még epic project esetén sem.
Az újraszámolás ikon valóban az összetevőket számolja újra, de én a másikról beszéltem, amelyik azt kérdezi, hogy azzal akarom-e megbízni a mérnököt, hogy keressen másik fejleszthető épületet, mégsem hagyja békén az adott épületet és fejleszteni akar. -
Z'Z"
őstag
Az épületek designját lehet befolyásolni!

Engedelmeddel idéznék tőled: (#1) Hsz.

"Első "fontos" kérdés: hogyan lehet felhőkarcolót építeni?!

Válasz: legalább három specialization kell egyszerre egyetlen lakózónán (pl. park, education, transportation), ekkor luxus felhőkarcolót fog eredményezni végül annak a zónának a továbbfejlesztése. Amúgy ezt a wealth forecast-ban is meg lehet nézni: sötétnarancssárgák ezek a területek"És egy korábbi frissítésnek köszönhetően (Epic Projects) 24 óra alatt lehetőséged van összegyűjteni dolgokat, amiket ha teljesítesz a legnyakatekertebb épületeket hozhatod létre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Eredeti játékok OFF topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Diablo IV
- Haditechnika, harcászat
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest