Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
xzt1991
csendes tag
Rengeteg GSOD hiba és egyebek után mindent megpróbáltam már amit csak lehetett, aztán sajnos nem készítettem biztonsgi mentést a videó kártya bios-áról és úgy flasheltem most a kártya használhatatlan, az alaplap nem ismeri fel. Közben rájöttem hogy kell visszaflashelni eredeti állapotára, de az interneten nem találok hozzá semmit, a többi gyártó vbiosa pedig használhatatlan.Akinek ez a kártyája van vagy ismerősének, GPUZ szoftver segítségével kisegíthetne egy eredeti vbiossal!! De ha van más tanácsotok azis jöhet
Kétségbe vagyok esve..
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest