Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Sega, Nintendo - retro konzolok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:19

LOGOUT.hu

TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16101) don_peter válasza #00137984 (#16099) üzenetére


don_peter
senior tag

Túlságosan leegyszerűsítetted a kérdést.
Ez nem ilyen egyszerű, hogy SEGA játékot futtass SNES konzolon, vagy fordítva.
Nem akarok bele menni a részletekbe miért nem működhet a két konzolra külön-külön megírt játékok egymáson is, de ha csak egy picit is belegondolunk, teljesen más a két hardver, kezdve a processzorral, a hangleképzéssel és a fő különbség, ha a kártyákat nézzük, hogy a SNES 8bit-en kommunikál, a SEGA pedig 16bit-en.

Az adapter lényege, hogy az általam fejlesztett DPTP SMFD kártyákat úgy tudja konvertálni, hogy képes legyen a SNES hardverrel is megfelelő módon kommunikálni, illetve biztosítsa a SNES alap speciális perifériáinak meglétét, emulálását.
Nem képes a játékokat dekódolni és újrafordítani, csak az illesztésért és a speciális perifériák illesztésért felel.
Minden mást a DPTP SMFD kártya végez.

Amit a feltöltésről írtál az így igaz, annyi kiegészítéssel, hogy lesz egy gomb amellyel be lehet állítani a programot, rom feltöltés előtt, hogy SNES vagy SEGA konzolon történik a lejátszás.

Amúgy nem sokára ez a feltöltési mechanizmus is meg fog változni, illetve ki fog bővülni, mivel sok kritika érte az SD kártya hiánya miatt. Sokan azt kritizálták, hogy miért nem SD kártyáról lehet feltölteni a játékokat, így ennek a kérésnek eleget téve, elkezdtem megírni az SD kártya kezelésére a kódot, mely 80%-ban már kész is van. Ezzel az SD kártyás rom tárolásnak is a végére értünk amelynek lesz egy pozitív és egy negatív hátránya.
A pozitívuma, hogy 1 SD kártyára az összes romot fel lehet másolni és válogatni, a negatívuma, hogy egyszerre csak 1 játékot lehet majd vele feltölteni, és természetesen lesz feltöltési idő.

----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----

(#16102) #00137984 válasza don_peter (#16101) üzenetére


#00137984
törölt tag

A feltöltési idő szerintem olyan 15 másodpercet vehet igénybe játékonként. Addig egy loading felirat lesz olvasható a Flash kártya kijelzőn, de ezért nem kell olyan sűrű rendszerességgel a PC-re rákötni. Ott lesz helyben az összes SNES játék. A SEGA játékok SNES konzolon játszhatóak a RetroGen adapteren át. [link] Lényegében az SNES hardverét használja, de a videókimenet a RetroGen kártyából van kivezetve. Érdekes megoldás... :)

(#16103) don_peter válasza #00137984 (#16102) üzenetére


don_peter
senior tag

Nem ismeretem ezt a rendszert, de itt ügye másról van szó, nem pont erről.
Nem rossz megoldás amúgy, de ez direkt erre van fejlesztve..
Nyilván, ha ezt összepárosítja valaki egy EverDrive-al, már is faja lehet.
De ekkor is ez a rendszer nem egyszerűsít, csak 1 gépet.
Továbbra is 2 EverDrive kell, egy a SNES-hez egy pedig külön a SEGA-hoz + egy adapter, amely megoldja a SEGA hardverét helyettesítő emulációt.
Tehát ez így is 3 eszközt ölel fel..
Persze akkor jó, ha nem akar SEGA hardvert is, de a gyűjtök nem sajnálnak 3-4eFt-ot kiadni egy eredeti SEGA hardverért.

Az enyém ezzel szemben csak 2 eszközt igényel.. (nyilván feltételezve, hogy aki ezt akarja használni, rendelkezik SEGA és SNES gépel is)

Amit még nem értek, hogy te miből számolgatsz már nem először ilyen légből kapott adatokat mint, idézlek: "A feltöltési idő szerintem olyan 15 másodpercet vehet igénybe játékonként."
Az a baj, hogy fingod nincs hogy működik egy NorFlash memória, és milyen szekvenciát kell lefuttatni egy feltöltés előtt. Csak a törlési szekvencia több mint 30mp-ig tart..

Ha SD kártyáról beszélünk, akkor meg nem kell a PC, mivel önmagába megoldható lesz a feltöltés, a PC-s program kikerülhető lesz, ha az SD kártya felkerül a rendszerre, egy plusz gomb vagy kapcsoló és azzal meg lehet oldani a konzol váltást, de akár egy menüből is be lehet majd állítani, ez már részelt kérdés.

Véleményem szerint itt majd az fog dönteni, hogy ki mit preferál, az újratöltési idő nem számít és csak 1 játékkal akar játszani, ez esetben jó az SD kártya vagy számít a töltési idő és egyszerre 4 vagy akár több játék feltöltése és töltési idő nélküli játékváltás..
De ezt számtalanszor elmondta, hogy az ember nem játszik 20játékkal egyszerre, ha komolyan játszani akar akkor elég 1, vagy legfeljebb 2 amit azonnal elérhet, töltögetés nélkül...

----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----

(#16104) #00137984 válasza don_peter (#16103) üzenetére


#00137984
törölt tag

Nem tudtam pontosan mennyi ideig tart egy játék feltöltése majd betöltése nálad, csak gondoltam talán nem hosszú percekig kell várakozni egy játékra. Egyéb Flash kártyákat már láttam Youtube videón, és ott rövidebbnek látszott a játékok kiválasztása után a betöltési ideje. Nyilván másféle megvalósitást használtak, és az SD memóriakártyán tárolt játékok ezért töltödnek ott hamarabb. Az előzőleg feltöltött játék akkor ott tárolódik a kártyában és hamarabb elérhető, de váltás előtt törölni kell és úgy lehet utána egy másik játékot feltőlteni majd játszani. A 128 Mbit-es kártya (a 8 db 2MB-os játék) töltögetési idő nélkül váltogatható változat nekem jobban megfelel, talán majd egyszer. :)

(#16105) don_peter válasza #00137984 (#16104) üzenetére


don_peter
senior tag

Nem vészes ettől független a töltési idő.
Jelen pillanatban egy 64Mbit-es memória teljes törlési ideje 32mp, feltöltési idő pedig úgy 17mp/Mbyte.
Ettől független talán a 128Mbit-es memória kicsivel gyorsabb lenne, mert 4szekvenciával kevesebbet kér ciklusonként.
Ha már SD kártyás, akkor lehetne statikus memóriát használni, ami gyorsabb viszont nem tárolja a feltöltött adatot, csak ameddig áram alatt van.
Ezek mér részletkérdések, de én maradok a NorFlash-nél.
Később lesz nagyobb változat, mert az N64 már megköveteli az akár 80Mbyte kapacitást is.

Talán még ez lehet a legnagyobb ütése az én kártyám esetében, hogy adapterrel bármelyik konzollal történő kompatibilitását meg lehet oldani.

Itt írok a sebességekről: DPTP System - DPTP SMFD 8/64/128Mbit Cartridge

[ Szerkesztve ]

----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----

(#16106) don_peter


don_peter
senior tag

Készítettem egy kis videót: DPTP System - SNES projekt
Remélem látszik a lényeg..

[ Szerkesztve ]

----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----

(#16107) Redneck


Redneck
veterán

Üdv!
Szerintetek hol tudnék Nintendo64 konzolt venni kontrollerekkel értelmes áron? Jó lenne néha retrózni a haverokkal Goldeneye, Mario Kart játékokkal. Szívesen tolnám a Mariot és az 1080 Snowboardingot is.

A másik ami érdekelne, a SNES. Nekem anno csak sárga kazettás volt, a kontrollerek és a kazik megvannak, sajnos a gépet kinyírtam egy rossz kábellel.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

(#16108) don_peter válasza Redneck (#16107) üzenetére


don_peter
senior tag

Facebook Retro konzolok közösségi csoportban vannak hirdetések, de jofogás, vatera, itt az oldalon...., sok helyen találsz hirdetéseket retro témában. Érdemes pötyögni kicsit és már is lesz találat..

----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----

(#16109) energy4ever válasza Redneck (#16107) üzenetére


energy4ever
addikt

Ha Pesti vagy, es kell gari is, akkor az oktogonnal van egy konzol bolt, ami foleg retro cuccokkal foglalkozik.
Nem irom ki a nevuket, nem akarom hirdettni oket, de ha rakeresel biztos megtalalod. :)

(#16110) don_peter


don_peter
senior tag

Ha valakit érdekelne esetleg innen, akkor készítettem egy dokumentációt az új DPTP MCFC és SMFD 64/128Mbit illetve a SNES adapterhez.
Ezen a linken található az adatlapoknál PDF doksik: neo-geo.hu/DPTP projektek

----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----

(#16111) #00137984


#00137984
törölt tag

Technikai kérdésem adódott. :) Nintendo 9V/9.4V 1.3A adapter jó a sárga kazis klóngépekhez? A sárga kazis adapter tudjuk milyen... én most a 9V és 500mA vagy 850mA értékre gondoltam, mert ezek vannak a konzolokhoz. A Nintendo adapter használható a sárga kazis konzolokhoz? Nekem az SNES és NES konzolokhoz is van egy-egy, és a két sárga kazis klóngépemhez is van egy-egy adapterem. Most egy játékos gyüjtőnek a sárga kazis konzoljához szerintetek melyiket adhatom oda? :)

[ Szerkesztve ]

(#16112) PHM válasza #00137984 (#16111) üzenetére


PHM
addikt

Nem, a Nintendo adapterek AC-t adnak ki, míg a sárga kazettás
klón gépekhez DC adapter kell. Megteszi bármilyen, 8 és 10V közötti
egyenfeszültségű táp, aminek a polaritása megfelelő, és legalább
300mA-es terhelhetőségű.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#16113) #00137984 válasza PHM (#16112) üzenetére


#00137984
törölt tag

A kérdésem akkor nem volt teljesen felesleges, és válasz még nekem is hasznos információkat tartalmazott. Pedig tényleg ott volt az AC felirat a Nintendo adapter cimkéjén, csak simán elsiklik felette az ember. :) Adapter témában volt már egyéb észrevétel itt a fórumon (PAL-NTSC SNES adapter eltérések). Akkor a sárga kazis konzolhoz DC 9V és 500mA adapter megteszi, és a Nintendo adapterét nem jó rádugni a klóngépekre. Mondjuk eddig szerencsémre még eszembe sem jutott... de aztán egy hirtelen elhatározásból megy tönkre aztán a konzol. :)

[ Szerkesztve ]

(#16114) Aramir válasza aya (#16098) üzenetére


Aramir
őstag

Ez lehet érdekelni fog téged :D
https://www.engadget.com/2017/02/08/castlevania-netflix-series/

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#16115) shinmegaten válasza Aramir (#16114) üzenetére


shinmegaten
aktív tag

Animációs? Gondolom "jóféle" CG szörnyeteg lesz. Ha meg nem, akkor valami túlstilizált rajzfilm, értsd: ilyen kockaállú, gorillatestalkatú, pipalábú emberek. A '80-as, korai '90-es évek amerikai rajzfilm-divatja alapján még bizakodó is lennék, de most...

(#16116) aya válasza Aramir (#16114) üzenetére


aya
addikt

Nem tok semmiről :DDD

Castlevania 3 nes ( dracula's curse ) témában.
Sypha, alucard first release, illetve 45-50 körüli simon belmont.

Aztán lehet hogy kamu, a konaminak szinte semmi köze hozzá.

悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i

(#16117) Aramir válasza shinmegaten (#16115) üzenetére


Aramir
őstag

Azért remélem nem a cartoon networkos szinvonalat hozzák majd, bár nincsenek illúzióim :D Ilyesmi jó lenne, passzolna a játék stílusához: [link]

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#16118) shinmegaten válasza Aramir (#16117) üzenetére


shinmegaten
aktív tag

A jó öreg rotoscoping technológia. Furcsa lenne, de bármit szívesebben fogadok, mint a CG-t.
Belegondolva, egy Ayami Kojima látványvilágára épülő anime lenne a legnyilvánvalóbb választás. (Ayami Kojima a Castlevania játékok illusztrátora, de legalábbis a Symphony of Nighttól kezdve). Vagy ko-produkciós alkotás, mint a közelmúlt X-Men, Vasember, Rozsomák, Dead Space vagy éppen Dante's Inferno animációk.

[ Szerkesztve ]

(#16119) Salmi


Salmi
tag

Sziasztok. NES-hez és SNES-hez milyen megbízható, utángyártott power supply-t ajánlotok? Köszi!

(#16120) PHM válasza Salmi (#16119) üzenetére


PHM
addikt

Az eredeti táp egy 9V 1,4A-es trafó. Mivel a konzol áramfelvétele 1A
alatt van, gyakorlatilag megfelel bármilyen, 8-9V-os és legalább 1A-es trafó.
Ennek hiányában akár DC tápegység is használható, ebből 10V-os és
legalább 1A-es kell. A polaritás mindegy, graetz-híd van a bemeneten.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#16121) ArtentoRedas


ArtentoRedas
tag

Sziasztok! Régen jártam erre. Picit megfakult itt az ős retro téma. Gyűjtemények, régi gépek, stb???
Flash kártya klónok és magyarítások vannak.
Hová lett a kemény mag??? A retro? Tisztelet a kivételnek ;-) Ősök

(#16122) MasterMark válasza ArtentoRedas (#16121) üzenetére


MasterMark
titán

Fú el is felejtettem, de Play-Asia-n ingyen szállítás van.

Nekem már jön egy fehér GameCube kontroller. :))

Switch Tax

(#16123) Rezuhu válasza ArtentoRedas (#16121) üzenetére


Rezuhu
aktív tag

Szerintem a legtöbb ember már a facebook csoportokban tárgyalja meg a témát és nem itt.
Ott lényegesen jobban zajlik az élet ehhez képest! :)
És hogy a témánál is maradjunk, itt egy kép ma reggelről! :D

(#16124) energy4ever válasza ArtentoRedas (#16121) üzenetére


energy4ever
addikt

Ez nekem is furcsa. En mar kiszalltam a gyujtesbol, egyszeruen nem lattam, hogy hol lenne ennek az egesznek vege, es inkabb befejeztem.

Regen ezerszer jobb volt itt masok kepeit nezegettni, hogy ki, es mit szerzett epp be, stb. :)

(#16123) Rezuhu

Masik polcrendszer? :)
Nagyon allat elrendezes. A gyujtemenyrol meg hat. Itthon szerintem mar neked van az egyik legnagyobb pakkod. :K

[ Szerkesztve ]

(#16125) don_peter válasza ArtentoRedas (#16121) üzenetére


don_peter
senior tag

Flash kártya klónok?
Már a flash kártya is lehet klón?
Amúgy ami itt van az szimplán egyedi és eredeti Magyar termék, nem klón és nem másolat..
Ezt gondolom fixáltuk is..

Az, hogy hol a kemény mag?
Éppen itt, csak max nem ír állandóan.
Amúgy szerintem megy itt is a retro csak max visszább esett az érdeklődés, de ahogyan te is gondolóm másnak is vannak egyéb elfoglaltságai és így nem egész nap ül a gép előtt és kommentel.. ;)

----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----

(#16126) energy4ever válasza don_peter (#16125) üzenetére


energy4ever
addikt

A klonokat szerintem a mostanaban elszaporodott klon gepekre irta.

(#16127) aya válasza energy4ever (#16124) üzenetére


aya
addikt

Egyszer talán én is fotózok. Azért be tudnék szállni pár szar képpel :) csak épp nem látom értelmét. Magamnak gyüjtök. 23 fajta konzol jól mutat együtt. 90%-ban dobozos. És egy gépböl csak egy. Max ott van ütközés ahol kellett vás régió is. Pl snes n64

悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i

(#16128) #00137984


#00137984
törölt tag

A retró konzolokról mostanában kevés új beszédtéma érkezik. Nintendo NES és sárga kazikban viszont mindig akad valami friss újdonság. Famiclone konzolokra a multikártyák érdekelnek mostanság , de ezek egyidejűleg a 72pin-es Nintendo NES konzolos változatban is megjelentek. Én az eredeti Nintendo kazettákat egyaránt gyüjtőm, de némelyik játék piaci sárga kazin van meg és NES-re elérhetetlen mostanság. Multikártyám eddig még csak egy van, a Pocketgames 150 in 1 kazetta. Eddig ezt tartom a legjobb NES játék válogatásnak, de a 198 in 1 sem egy rossz darab azért, viszont azon a játékok többsége már megvan. 400 in 1 és a többi sokjátékos multikártyát gyüjtői szemmel nem gondolom elég jónak, mert nem jól vannak ősszeválogatva a játékok. A nagy és kiemelkedő játékokat erőssen hiányolom némelyikről, és a játékok sorrendje szintén őssze-vissza van. Most viszont találtam egy kiemelkedően jó és frissen kiadott sok az egyben kazettát szintén NES-re és a sárga kazis konzolokra kiadva. 143 in 1 kazetta [link] Szerintem egyáltalán nem rossz. :D

[ Szerkesztve ]

(#16129) aya válasza #00137984 (#16128) üzenetére


aya
addikt

Akkor már inkább egy nes mini, 800+ pre install game-el.

悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i

(#16130) #00137984 válasza aya (#16129) üzenetére


#00137984
törölt tag

Nintendo NES Mini 30 játékkal kapható, de értesültem egy soft mod-ról, ami akár 100 játékot telepít a kis konzolra. Nem tudom ez a módositás elérhető és ez mennyiben érinti a garanciát. Ár vonzatában a 143 in 1 multikártya olcsóbb, de még nehezen elérhető. Személyre szabható játék listával ez a Nintendo Mini konzol már engem is érdekelhet, de addig marad a kazetta a jó retró játékokkal az érdeklődésem központjában.

[ Szerkesztve ]

(#16131) aya válasza #00137984 (#16130) üzenetére


aya
addikt

Egyiket se támogatom, de a kínai 150+ kaziknak legalább flash card fillingje van :)

Kicsit be lettem szívatva, révén hogy több mint 90 gyári dobozos játékom rohad itthon nesre, a nintendo meg ilyen anniversaly szarokkal dobálja szét a felhasználokat, amit meg még szét is hekkeltek :(

悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i

(#16132) khron78 válasza aya (#16131) üzenetére


khron78
őstag

Ne emészd magad, mert egy ideig még megy fel az ára.

(#16133) adalbert1 válasza khron78 (#16132) üzenetére


adalbert1
veterán

Az eredeti játékok keresletét szerintem sem veszélyezteti annyira a NES mini (oké, eredeti N hardver, talán annyiban), aki akart, eddig is emulátorozhatott ahelyett, hogy NES-t vegyen.

(#16134) #00137984 válasza aya (#16131) üzenetére


#00137984
törölt tag

Ügyes-okos kis hackerek...! ;) Nekem olyan 80 NES játékom van vegyesen és ott van még a 150 in 1 multikártya. Ehez még hozzápasszolom a 143 in 1 kazettát. :) És még mindig van olyan játék, ami elérhetettlen még ezeken a kazettákon, vagy az eredeti NES kazetták többsége ratyi állapotban van. Asterix NES kazettát hajtom már jó egy ideje, de csak nem tudom megszerezni ezt a játékot eredetiben. :( Nem adják el ezt igy külön, csak a Nintendo pakkban együtt horror árakon. Egy másik meg sérült cimkével van, de a cimke nem akar elkészülni két-három hónapja. Venném-vinném én... ahogy egy szétheckelt NES Mini konzolt is szivesebben megveszek, mint azt az alap változatot 30 játékkal. Ezt a 30 játékot, amik többsége egy átlagos gyüjteményben már eleve megvan, igy gyüjtői szemmel értéktelennek itélem a Nintendo Mini konzolját. Gyárilag frissithető játékokat adhattak volna, egy internet kapcsolaton át fizetős szolgáltatás keretein belül, amivel megtömhették volna a zsebüket. Nem igy adták ki, ezért sokan kifogásolták a játék kinálatot, de a heckereket ez most egy gyors megoldásra buzditotta. Igy a konzolnak van már értéke, ha a ritkán vagy sehogyan sem elérhető játékokat rátölthetik otthon. Viszont erre eddig is volt megoldás jóval kedvezőbb áron.

[ Szerkesztve ]

(#16135) shinmegaten válasza ArtentoRedas (#16121) üzenetére


shinmegaten
aktív tag

"Flash kártya klónok és magyarítások vannak.
Hová lett a kemény mag??? A retro? Tisztelet a kivételnek ;-) Ősök"

Ezt az elit, nevetséges dumát! :((

Na hová lett a kemény mag?! Nem veszett el, csak volt, aki tovább gondolta. Volt, aki nekiesett megismerni a kedvenc konzolját, kívülről-belülről, amiből flash kártya lett. Én egyszerűen csak szeretném megismertetni a régi címeket az új generációkkal, akik lehet, hogy egyébként rá sem bagóznának, mert ilyen trehány világot élünk. De ha nem szeretnék retrózni, nem is honosítanék. És különben is, mitől leszel kemény mag? Hogy tetemes pénzt áldozol valaminek a gyűjtésére? Az nem jelenthet tiszteletet valami iránt, hogy időt áldozol arra, hogy lehetőségeidhez mérten másokkal is megismertesd? Gondolom nem, mert egy tisztátalan disznó maradok, lényegtelen, hogy mit teszek. Bocsáss meg, ó magasságos old-school fenegyerek, sosem érhetek a kemény magvas nyomodba :R

(#16136) kriszpontaz


kriszpontaz
veterán

Kezd eldurvulni ez a csendes kis topik :(.

(#16137) aya válasza #00137984 (#16134) üzenetére


aya
addikt

Van dobozos asterixem, keress meg privátban.

悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i

(#16138) don_peter válasza shinmegaten (#16135) üzenetére


don_peter
senior tag

Tök igazad van amúgy..
Osztom amit írsz..
Én pl.: azzal tisztelgek a retro előtt, hogy viszonylag olcsón és elérhetőbb módon teszem lehetségessé a retró játékokat mindenkinek aki nem akar 100e-ket beleölni, de játszani azért akar.
Meg szerintem attól az ember főként többet tesz le mint az átlag, hogy közelbe hozza a bizonyos retró szeretett egy-egy újítással, mint te a honosítással vagy én a feltölthető kártyával.

Nagyképűbben előadva, talán akkor pont mi vagyunk a kemény mag? :D

----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----

(#16139) don_peter válasza aya (#16131) üzenetére


don_peter
senior tag

Az eredeti mindig kuriózum marad...
Ne aggod, értéke mindig megmarad és lassan már majd múzeumok fognak kopogtatni az ajtódon, hogy add már oda őket és így lesz örök darab mindegyikből...

----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----

(#16140) aya válasza don_peter (#16139) üzenetére


aya
addikt

:DDD milyen gáz lenne már egy Castlevania múzeum :DDD

[ Szerkesztve ]

悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i

(#16141) zolokas


zolokas
aktív tag

Ilyen játék konzolt lehet még kapni valahol?

[ez]

Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete

(#16142) perge666 válasza zolokas (#16141) üzenetére


perge666
veterán

Ezelőtt kb.20 évvel volt ilyenem egymás után 3 is, elég gyenge minőség volt.

(#16143) zolokas


zolokas
aktív tag

valami hasonló van a piacon?

Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete

(#16144) khron78 válasza zolokas (#16143) üzenetére


khron78
őstag

vatera, jófogás, PH apró nézz körbe.

(#16145) zolokas válasza khron78 (#16144) üzenetére


zolokas
aktív tag

kerestem én már minden félét alig van vagy lehet nem jol keresem passz

Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete

(#16146) Aramir válasza zolokas (#16145) üzenetére


Aramir
őstag

Mert már nem is nagyon kapni ilyesmit, a kínai piac megszűnt, ami maradt belőle ott meg nem kapni. Néha felbukkan 1-1 ilyen Terminator gép, azt meg jóáron egyből elviszik a gyűjtők/nosztalgiázók. A PSOne-ra hajazó Polystation esélyesebb, hogy találsz, de ha a Terminátor gép szar, akkor mit mondjunk arra? :D
Keresőszónak a "sárga kazettás" meg a "tv-játék"-ot használd, és fogsz találni párat, bár nem tudom ezekből mi működik, mi nem, rá kell kérdezni:
[link]
[link]
[link]

Tessék, szívesen :D
[link]

[ Szerkesztve ]

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#16147) Vadernagyúr válasza Aramir (#16146) üzenetére


Vadernagyúr
senior tag

De sok ilyen sárga kazettám van még itthon.. Úgy 90-100db.. :D

PSN: joskovagyok199

(#16148) zolokas válasza Aramir (#16146) üzenetére


zolokas
aktív tag

e-bayen találtam pár klont de ki tudja milyenek!

Piacokon nem is árulnak már ilyet sehol a országban? sárga kazettát pedig szoktak árulni!

Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete

(#16149) Aramir válasza zolokas (#16148) üzenetére


Aramir
őstag

Hát, én már kazettákat sem látok, max lomispiacokon használtakat, de a józsefvárosi kínai piac maradékán és az ázsiacenterben nincs már ilyen cucc sajna.

http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu

(#16150) #00137984


#00137984
törölt tag

Nintendo NES gépem nem jó. :O Asterix-et játszottam, amikor hirtelen elment a képem és azóta nem ad életjelet. Power és kazetta érzékelő led egyébként világit játék közben és ha nem érzékel bent kazettát, akkor rendesen villog ahogyan kell. A csatlakozókat próbáltam fújkodni, de egyik játékom sem adott képet. A NES konzolt eddig nem szedtem szét, de a csatlakozást kifúvattam. Semmi... Jó lenne életre kelteni, de lehet másik NES konzolt kell keresnem.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Sega, Nintendo - retro konzolok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.