- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-29 19:23 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
addikt
Idő közben annyit sikerült elérnem, hogy SDFormatter felismerte, formáztam, most már a win 7 látja, érzékeli, de semmilyen más eszköz nem....
-
tomee007007
addikt
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy egyszer csak a 32 Gb-os microSD-met a tabletem leválasztotta (meghibásodott a kártyamodul), és azóta semmilyen készülék (win7 sem) nem ismeri fel a kártyát....van valakinek ötlete a javításra?
-
tomifix16
csendes tag
Üdv.
Egy micro SD kártyán a RAW fájlrendszert, windows alatt hogyan lehet, fat 32-re formázni?
Egy HTC HD2 particiónálta erre, azt azóta nem látja a win 7.
-
pepyta118
csendes tag
Szia!
Hidd el, hogy én is ekkora dilemmában vagyok.
Nekem nem érzékeli a MicroSD-m, de másik telón
érzékeli.De nekem van egy-két tippem, hogy lehet beindítani.
1. Lépés: Megkeresed a vevő dobozt és megnézed a PIN vagy a PUK
kódot.
2. Lépés:Ha nincs meg akkor meg vedd elő a garanciát és vidd be ahol vatted
és cseréld le.
3. Lépés: Ha se a Kódlapod nincs meg, se a garanciád akkor, pedig vidd el oda ahol vetted
és kárd meg őket hogy valahogy keressék meg.Remélem sikerül, de ne feledd: Ezek csak tippek
Pepyta118
-
Dj MaxField
csendes tag
Hello nekem van egy 8 Gb-os micro sd karim 3 napja adta be az unalmast még másoltam rá adatokat mp4 lejátszóról amivel tökéletesen működött majd teszem át a tablet pc-be és azt írja hogy a kártya sérűlt . a Tablet nem jelzi benne a kártyát az mp4 szintén nem jelzi de ha pc-re kapcsolom akkor mutatja az mp4-et és benne a kártyát de a 8 gb-t helyett 121 Mb a méret formázást elkezdem és azt írja a Windows nem tudja a formázást befejezni . Ha valakinek van valami ötlete az szóljon . Előre is köszönöm . Még azt hozzá tenném hogy kismillió programot kipróbálltam formázástól kezdve az adat visszafejtésig .
-
speeedyyy
tag
Üdvözletem !
Az lenne a problémám, hogy elfelejtettem az sd kártyám jelszavát. Fontos képek, dokumentumok vannak rajta amiket semmiféle képen nem szeretnék elveszíteni. Milyen megoldás létezik erre?
-
Henro
csendes tag
Sziasztok!
A Samsung galaxy S telefonomnak a következő a problémája.Androidot fel lehetett telepíteni rá,de addig nem volt hajlandó elindulni,míg az sd kártyát bele nem raktam. Viszont működés közben azt írja ki,hogy sd kártya nem található,és nem is tudom a beállítások közt csatlakoztatni. Így programokat nem is tudok telepíteni a telefonra.Ez szoftveres vagy hardveres hiba lehet? Jó volna ha valaki már találkozott volna ilyennel ,és tudna segíteni a megoldásban. Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv
Henro -
sonar
addikt
-
Jenci84
csendes tag
Hello.
Valaki tudna segíteni nekem.
Történt egy olyan dolog hogy a telefonom játék közben lefagyott,majd kikapcsoltam és kis idő mulva újra vissza.A memoriakártyát nem ismeri fel és kártyaolvasóval megnéztem laptopon és nincs rajta semmi.Mintha a telefon saját magától letörölt volna róla mindent .Teljesen üres a memoriakártya. -
HeniHefko
csendes tag
Minden Samsung teló rossz??

-
HeniHefko
csendes tag
Sziasztok!! A micro sd kártyám se a gépen se a telómon nem mutatja ki a képeket!! Az egyik telón: hibás fájl a másikon: nem engedélyezett !! Valaki segítsen!!
Mit kellene tennem?? Fontos dolgok vannak rajta!! Előre is köszii ha valaki tud segíteni!! -
Loke
csendes tag
Sziasztok!
Az én problémám az hogy van egy memóriakártyám ami 8gigás.
Egy teljes évig semmi probléma nem volt vele,csináltam képeket pont ezen a napon ahogy ezt megírtam és azt írta ki hogy nem tudta elmenteni a képet.Azt mondtam jó nem baj,megnézem a többit hogy sikerültek.
És akkor látom hogy se a zenék,a videók,se a képek további mappája nincs meg.Átraktam az egyik ismerősöm telefonjába és ott sem jelezte a m.kártyát.
Ha valamit segít akkor Samsung gt-38530 Wave ||.
Kérlek segítsetek mert máskor is előfordult ez csak másik telefonnal!!!!
Köszönöm! -
pockos13
aktív tag
A párom vaio laptopja nem ismeri fel a memóriakártyát.Azt írja hogy meg kell formázni,az én gépem viszont egyből felismeri minden hezitálás nélkül.Mi lehet a probléma? Segítsetek.Köszönöm.
-
King Unique
titán
Szasztok!
Okostelóba kéne MicroSD kari,memóriabővítésre 2 - 4 GB-os,milyet érdemes
Régi m2 kártyát nem tudtam beleerőszakolni,tudom más...
, formája,bevágások is,de ahogy nézem microSD talán vékonyabb is lehet picivel,mert fém rögzítőfedelet se lehetett kicsit se ráhajtani... -
zer0filler
csendes tag
A dolog megoldódott. A következő programmal ingyen leszedhető az összes kép, és ha megvásárolod az összes adat. Zero Assumption Recovery
A lényeg abban rejlett, hogy nem szabad mindent kiválasztani csak azokat amik tényleg kellenek. És a windowsnak ne engedjétek, hogy formázza a kártyát mikor elcseszte. -
zer0filler
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy adott 1 micro sd kártya. Bele raktam a kártya olvasóba, hogy felmásolom az adatokat a pcre róla, nem másolta. Fogtam újra indítottam a gépet, és boot után próbáltam újra lemásolni, de amikor újra bedugtam az olvasót a kártyával a gépbe azt írta, kérdezte, hogy megformázza e. Tehát szvsz megsérült eltávolításnál a particio a kártyán. Mivel tudnám a képeket és a többit leszedni róla? Nagyon fontos lenne sok fontos kép van rajta. Ez a filerecovery for sdcard 1.2 ez nincs regelve és kellene hozzá a reg, hogy adatot is mentsen. Ez látná a képeket de totál fontos lenne leszedni a kártyáról a cuccokat. Segitsetek légyszíves.
-
sBc2
csendes tag
Üdv!
Ugyanúgy jártam mint (#176) motogprossy, csak nekem egy 16 GB-os Samsung memkarcsi adatai tüntek el az LG Optimus Black telefonom közreműködésével. (Android)
3 év képei semmisültek meg.
Segítség!?
-
szaib
csendes tag
-
Jano_023
őstag
-
sonar
addikt
-
szaib
csendes tag
Sziasztok !
Vettem egy 32 gb-os micro sd kártyát. Általában filmeket tárolok rajta.
Az a probléma adódott, hogy a ráírt filmek közül(kiírtam rá 6 avi kiterjesztésű filmet ) csak az első 3- at tudom megnyitni, megnézni az usb -s dvd lejátszón a többit nem.
Mi lehet az oka és mi lenne a teendőm, hogy ez a probléma megszűnjön.A segítséget előre is köszönöm !
-
kszilard
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő: SDHC memóriakártyáról kártyaolvasóval igyekeztem elszedni a képeket. A gép fagyott, újraindult. Innentől kezdve a képeknek csak egy része nyitható meg. A többi eltűnt. Illetve valószínűleg - bár én nem értek hozzá - nem tűnt el, viszont létrehozott könyvtárakat, fájlokat (nagyobb méretben több giga is). Gondolom azokból valahogyan visszanyerhetőek lennének a képek.
Ha van valami ötlet kérlek segítsetek, nyaralási (felbecsülhetetlen) képek vannak ott.
:-( -
hajraolaj1
tag
-
sonar
addikt
dobtam privit.
-
motogprossy
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy hatalmas problémám, még pediglen, tegnap este 7 óra fele újra indul a telefonom, egy samsung Galaxy SII, nem is foglalkoztam vele, már megszoktam. Rendesen felállt az android rajta, képeket még nézegettem, játszottam vele majd le tettem. Olyan 10-óra fele ránézek és azt irja ki hogy a memóra kártyát váratlanul eltávolították.
Kiszedem belőle, számító gépbe beteszem, semmi...
Vissza a telefonba, semmi, még fel sem ismeri hogy van a kártyaolvasóban memória kártya.
Próbáltam külső kártya olvasóval, más telefonokkal, usb-s kártyaolvasóval, egyszerűen nem látja a kártyát semmi.Létezik hogy behalt egyik pillanatról a másikra??
Egy Samsung 32gb-os Class 10-es kártyáról van szó, nem is a pénz a lényeg, hanem 20gb céges, és magán adat volt rajta, ami igencsak fontos lenne!!!
Valakinek lenne ötlete?

-
Darius1988
csendes tag
-
D4rkm4n
őstag
Köszönöm szépen a felajánlást, "sajnos" Székesfehérváron lakom. A közeljövőben is maximum átutazom a fővárosban.

-
Darius1988
csendes tag
-
D4rkm4n
őstag
Csak adapterrel próbálkoztam. Sajnos nincs közvetlenül a microSD olvasására alkalmas eszközöm.
-
Darius1988
csendes tag
-
D4rkm4n
őstag
Két kártyaolvasóval próbálkoztam.

-
Darius1988
csendes tag
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Egy kis problémám adódott a microSD kártyámmal. Jobban mondva nem is biztos, hogy a kártyával.
Két számítógépen próbáltam külső USB-s kártyaolvasóval, SD átalakítóval két 4GB-os Kingston microSD kártyát, de egyik számítógép sem volt képes megnyitni az eszközöket. Mindkét gépen Windows XP fut, illetve az egyik kártya vadonat új.
Amikor megpróbálom megnyitni a sajátgépen belül a meghajtót, kifagy a sajátgép. Mi lehet a probléma? -
Darius1988
csendes tag
-
sonar
addikt
ha már minden mindegy lesz, elküldhetnéd nekem kiváncsi lennék rá.
Most kezdek csak kicsit elmélyülni a dologban és ha tényleg nem jutnak semmire akkor tennék egy próbát. -
Darius1988
csendes tag
-
sonar
addikt
Disk management látja?
-
Darius1988
csendes tag
Sziasztok!
Nekem volna egy olyan Problémám, hogy van egy 4gb-os Kingmax micro sd kártyám amit mobilba használtam, és és ha akartam valamit rá rakni akkor mindig kártya olvasóba raktam, nem úgy hogy telefon és adatkábel!
És volt egy olyan hogy egy kedves barátom nem bíztonságossan távolította el a gépből, és azóta se telefon, se kártya olvasó nem érzékeli!!!
Ilyenkor mit tegyek??? -
cwallace
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom akadt, amire még nem találtam itt megoldást.
Van egy 16 gigás, alig egy hónapos Sony MicroSD kártyám amire épp az előbb még másoltam filmeket egy SD adapter segítségével a számítógépemen. Majd a megszokott módon kivettem, beleraktam a telefonomba (HTC HD2 ha ez releváns) és az már nem olvasta. Egyből visszaraktam a gépbe de már az sem látta egyáltalán. Pedig a kártyát már amióta megvettem használom gépen és telefonon is, mindenféle gond nélkül.
Próbáltam más PC-n más telefonon is de hiába azt hiszem tönkrement a kártya... De nekem felbecsülhetetlen értékű adataim vannak rajta képek videók formájában.... Tudnátok valami megoldást javasolni, hogyan tudnám kimenteni a halott kártyámból?
Köszönöm előre is! -
Jano_023
őstag
-
xzibit40
csendes tag
segítség van egy 4 Gb-os kingston sd kártyám amit használok egy jó ideje...de beraktam a gépbe és formatálást kért (nem mentek a zenék,nem voltak megtalálhatók a fényképek a telómon) formatáltam és a 4gb-ból csinált a gép 250 mb-ot mi lehet a baj,hohyan lehet visszacsinálni?
-
William84
csendes tag
-
szpeki
csendes tag
-
William84
csendes tag
-
szpeki
csendes tag
-
William84
csendes tag
-
szpeki
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam, a fórumot de nem találtam olyan problémát, mint ami nekem fent áll!
van egy "fényképező" amivel csináltunk képeket és a haverom mémkártyája megtelt és akkor beraktuk az enyémet, hogy majd akkor arra csináljuk a többit!
No a haveroméra csinált egy DCIM mappát, amiről le is tudtuk szedni a képeket!No az enyémről nem mondható el ez a művelet!
Ha bent van a fényképezőbe (nincs saját memóriája a fényképezőnek) ott látni a képeket, de ha berakom a telefonomba, vagy csatlakoztatom a fényképezőt akkor sehol nincs a kép!!!!!!
Azt írja, hogy szinte üres a memóriakártya!ÉS nagyon jó lenne megszerezni!
Valaki valami?
-
STI0313
csendes tag
HELP HELP!!!!! Elfelejtettem az sd kártyám kodját! Hogy tudom feloldani,létezik valamilyen program vagy valami megoldás? Aki segit az a legkirályabb PC szaki!!!!!!!
-
süni0124
csendes tag
Hali
Lenne egy olyan problémám h a gépem nem mutatja a 4G-s Mocro SD kártyámon lévő cuccaimat...sem akkor ha a telefon van a géphez csatlakoztatva sem olyankor amikor a kártya olvasó van a géphez csatlakoztatva!!
Ha tudnátok segíteni akkor azt megköszönném!!
-
gerypea18
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy valószínű letöröltem a memoriakártyárol valami progit és így a telom nem ismeri fel..tehát ha teloba bemegyek a memoriakártyára akkor mutatja a mappákat de nem lehet megnyitni őket..Valaki tudna vmi megoldást javasolni ja és Nokia c5 a telefenom -
beccyboy
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy egy 8 gigás micro sd-t szeretnék androidos telefonban használni úgy, hogy ext partíció is van rajta. A telefon gond nélkül felismeri, de az ext particiot nem tudom csatolni. Sőt, ha két partíció van, nem is tudok telepíteni semmit a telefonra, mert újraindul közben.
Olvasgattam errefelé, és az sd formatterrel formáztam, majd particionáltam. Utána jó is volt a kártya, de újraindítás után megint eltűnt a második partició.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e valami megoldást, amivel használhatóvá tehetném a kártyámat, vagy valami ötlet, hogy miért nem látja a telefon a második partíciót (gépen, mini tool partitionnal látom).Köszi
-
Xperia Ray
csendes tag
Hali mindenkinek.
Nekem olyan gondom lenne hogy van egy sony ericsson xperia ray mobiltelefonom amiben van egy 32 gb.os SD-kártya.
A telefont összekötöttem a laptopommal és pár képet áthelyeztem a telefonról a gépre.
Pár videót pedig letöröltem a telefon memóriakártyájáról amit nem kellet volna az lenne a kérdésem hogyan lehetne visszanyerni ezeket a videókat ha egyáltalán lehet.Aki tudna segíteni annak megköszönném.
Üdv
-
Louro
őstag
Elnézést, ha nem ide tartozik, de kb. 3 hónapja vettem itt az aprón Sandisk CL10 32GB-os microsd-t.
http://www.rufusz.hu/termek/kingston-microsd-reader-generation-2 Ezzel használom.
Próbáltam formázni NTFS-re, exFAT-ra és FAT32-re, de egyik se hozott javulást. Az lenne a kérdésem, hogy a kártya kuka vagy csak user error?
A kártyáról egy teszteredmény:
Warning: Only 256 of 32041 MByte tested.
The media is likely to be defective.
196.0 MByte OK (401480 sectors)
59.9 MByte DATA LOST (122808 sectors)
Details:59.9 MByte overwritten (122808 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
0 KByte corrupted (0 sectors)
16 MByte aliased memory (32768 sectors)
First error at offset: 0x000000000b409000
Expected: 0x000000000b409000
Found: 0x000000000f409000
H2testw version 1.3
Writing speed: 4.08 MByte/s
Reading speed: 13.3 MByte/s
H2testw v1.4 -
Tizio
tag
Csatlakoznék előttem szólóhoz, ezt megelőzőleg 146 hozzászólás érkezett ebbe a tropik-ba ami ki is merítik a lehetőségeket.
Ha vennétek a fáradságot és el olvasnátok akkor a témában haladó szintre emelkedne a tudásotok.
Csodákat nem kell várni, ugyanis ha az eszköz memória egysége vagy valami fizikális alkatrész hibásodik meg, akkor bizony nincs mit tenni kuka , és vagy előtte Kürt KFT. akik legalább visszanyerik az adatokat ha arra van még mód.
A másik verzió az amikor a partíció szál el és az általad használt eszköz vagy os (operációs rendszer) nem képes kiolvasni, ez esetben van lehetőség néhány program segítségével szoftveresen úgymond "javítani az eszközt".
Amit NEM ajánlott tenni: kihúzni az eszközből mint vasalót egy konnektorból,
ez ugyanis vizuálisan megjelenítve olyan mintha írás közben kihúznák a füzeted amiben éppen írsz. Lehet hogy szerencséd van és éppen nem folyik írás és megúszod százszor, de elég ha egyszer nincs és máris megtanulod hogy nem lehet ilyet csinálni.
Legjobb megoldás, ha pl: fényképezőgépnél hogy kikapcsolod eltávolítás előtt, ez telefonra is igaz, mert ha ott futtatsz valami programot ott írás olvasás megszakítása ugyanúgy okozhatja a memóriakártya meghibásodását is akár.Windowsnál ajánlatos az eszköz kiadás gombra kattintani, Linuxnál is van lehetőség az eszközt leválasztani.
Ha szoftverrel akartok csodát tenni mindenkinek ajánlott a tropik végigolvasása.
Sok szerencsét!!! -
törölt tag
Most komolyan srácok, csak 3 HSZ-t kellene visszaolvasni

-
samuyvett
csendes tag
Sziasztok! Ma vettem egy 2 gb-os micro sd kártyát. A telefonban mutatja, hogyha van rajta kép vagy zene, stb., de viszont hogyha egy adapterbe belerakom és berakom a laptop kártyaolvasójába, akkor azt írja ki, hogy rakjak be lemezt és egyszerűen képtelenség megnézni mi van rajta! Viszont a 128 mb-os eredeti sd kártyáját olvassa a gép. Ez mitől lehet, és hogyan tudom javítani a hibát? Köszi előre is a segítséget!
-
emoke
csendes tag
Sziasztok
Van egy 2 GB Kingston Micro SD kártyám, amit telefonban használtam, de néha a szamitogepemen is USB adapterrel. Legutóbb kihuztam az adaptert es azóta nem ismeri fel a kártyát a számítógép. Az USB adaptert érzékeli, de ha rákattintok, azt írja, hogy tegyek be egy lemezt.Mit tegyek kerlek segitsetek.nagy szuksegem van rá.
-
Tizio
tag
-
sonar
addikt
-
Blackhole13
senior tag
Üdv,
A microsd formázása közben kapott a gép egy áramszünetet és most nem érzékeli semmi. Mehet a szemétbe? -
Tizio
tag
Szia
Legegyszerűbb ha egy hivatalos fotósboltba (esetedben KODAK) mész be és ott kérsz tanácsot, vidd magaddal a gépet is és ár érték arányban válassz megfelelőt, nem javallott a piaci kártyák vásárlása mert sok esetben becsapják az embereket. Minőségi kártyát vegyél mert nincs rosszabb egy nyaralás után otthon rájönni hogy a képek megsérültek vagy elvesztek.
Előnyök ha boltban veszed: ott rögtön kipróbálhatod az olcsó és drága közti különbséget, amennyiben ott vásárolsz garanciát adnak. Valószínűleg hozzáértő emberek vannak ott akik minden kérdésed azonnal megválaszolják. -
kocsevi67
csendes tag
Tök tudatlanként kérek tőletek tanácsot!
Lányomnak vettem egy kodak easyshare z990 fényképezőgépet. Milyen márkájú és méretű memóriakártyát vegyek hozzá? Mindenfélét felismer, vagy van amit "nem szeret"?
-
sonar
addikt
-
HighEnd86
csendes tag
Az egyik kártyát, ami egyébként valami ratyi márka, és undorítóan lassú, véletlen helyre hozta, leformázás után, amit csak lemezkezelővel tudtam megoldani ( vinfos )...
A másikat, ami egy EMTEC, már hónapok óta nem tom használni, a legbelső könyvtárat, ahol ügyészségre szánt videó van, nem nyitja meg, az első két mappáig eljut. Nyílván töredezett, vagy támadott.
Nem tom formázni, még akkor sem, ha hajlandó a lemezkezelő felismerni...
Végigfut a kijelző, mint ha formázna, aztán közli, bocs nem megy...
Hibás szektorok?? Beépített tiltás?
Kéne rá progi.
Köszi

-
sonar
addikt
Kérdés, hogy full-ra nem látja vagy csak az adatokat nem találja rajta?
Esetleg nézd meg linuxxal, hogy mit mutat.
Ubuntu-ban van egy Disk Utility (System->Administration) nevű program amit még érdemes lenne esetleg megpróbálni.
Ha rádugod és még vmennyire képes magáról azt mondani, hogy usb mass storage akkor az ott fel fog bukkanni. Ha az sem látja akkor marad a kürt
Mondjuk microsd-nél még előfordulhat mechanikai sérülés, nem kontaktol rendesen. -
HighEnd86
csendes tag
Szervusztok.
Van 2 db. 4 GByte-os Memókártyám. Feltételezem, hogy internetes támadások áldozatai lettek.
Ugyanis ügyészségre szánt adatok vannak rajtuk.
A kártyáimat a Nikon COOLPIX S2500-am nem ismeri fel, ill. hibás kártyát jelez, és tilt.
A vinfos szintén ( mit is várnék ) nem látja őket.
A gond az, hogy riporter vagyok, és tényfeltáró, tehát most is szükségem volna a kártyákra, és azért 8 G még sem mindegy.
Nem kívánok újat venni, így is sokba volt már.
Kérlek küldjetek olyan progit, ami TÉNYLEGESEN életre tudja kelteni őket.
Bízva Tudásunkban,
HÁLÁSAN Köszönöm !
Rácz Gábor László
[link] http://ultimatum.eoldal.hu
[link] http://youtube.com/user/Racz8609
[link] Faszbúk
-
jooker82
nagyúr
Hy
A 4GB-os fájlkorlátot,még továbbra se lehet kijátszani a micro sd-k esetén?? Rá akarnám tenni a halálos kitérő 3-at MKV-HD-ba,de 4,5 GB ,igy nem engedi..semmilyen megoldás nincs a daraboláson kivül?? köszönöm -
perfegor17
senior tag
-
Tizio
tag
szia ha nem fontos az adat próbáld amit előzőleg írtam.
-
perfegor17
senior tag
Sziasztok olyan problémám lenne hogy vettem kb 1 éve egy microsd-t voda845-ben használtam de mikor eladtam a telót a microsd megmaradt azóta ott volt egy tokban a polcon.Na most az a problémám hogy megint lett egy androidos telóm és nem olvassa be a kártyát de nem csak a telefon hanem se a kártyaolvasó se fényképező semmi.Mi lehet a baja és meg lehet-e csinálni?
-
Tizio
tag
Ja és egy nagyon fontos dolog, hogy a Windows jobb gomb formázás felejtős mert sok esetben ez okozza az olyan jelegű problémákat, hogy például csak 2Gb-t lát a 4Gb-os kártyából, vagy egyáltalán nem lát semmit és vagy a formázás nem sikerült című kis ablakocskát is ezért kapod.
Ezeket a gondokat sok esetben megoldja: SD Formatter
-
Tizio
tag
-
brocki
csendes tag
Pár napja vettem egy adaptert micro sd kártyához, noname.
Van egy 2 GB-os micro SD-m (telefonhoz adták) és egy 16 GB-os a telefonban, előbbit szeretném pendriveként használni.Egyik napról a másikra nem ismeri fel a számítógép a 2GB-os kártyát az adapterben (korábban működtek együtt). A telefon igen, tudok rá írni, olvasni is róla. Az adapter viszont felismeri a 16GB-os kártyát. Megtisztítottam a 2GB-osat és minden ilyenen túl vagyok, leformáztam a a telefonnal, semmi sem segített. Ötlet?
köszi
-
kiscsill92
csendes tag
-
Jano_023
őstag
Szia, amilor elinditod a formázásr, a file rendszert tedd át NTFSre. Most Rawon van. Lehet nem tudja lekezelni, söt biztos.
-
kiscsill92
csendes tag
felraktam ezt a képet is. akkor most a kártya hibás? másra már nem tudok gondolni.
http://prohardver.hu/dl/upc/2011-11/18/352741_mogxlycd3bvpafae_hiba.png
-
kiscsill92
csendes tag
-
Jano_023
őstag
http://jano023.blogspot.com/2011/08/hibas-rossz-sd-kartya-helyreallitasa.html
Igy probáld meg.
-
kiscsill92
csendes tag
figyeltem rá, unlock-on van/volt végig és mégis ha a sima SD olvasóba tettem írásvédettséget jelzett és mikor megpróbáltam volna újraparticionálni, hátha úgy jó lesz, nem engedte. el volt szürkülve a törlés is. felismerte, látta, hogy van kártya, de 31MB-nak jelezte a 4GB-os kártyám, ami most jött újonnan.

-
Jano_023
őstag
Szia, az oldalán szokott lenni egy kapcsoló, ha az be van húzva akkor nem lehet formázni. Talán az a baj vele.
-
kiscsill92
csendes tag
az SDHC memóriakártyát csak rá kifejlesztett olvasóval lehet formázni? mert az SD kártya olvasó a gépembe felismeri, de formázni nem tudom vele. szintén nem tudom a fényképezővel sem : (
-
Jano_023
őstag
-
tajci90
csendes tag
hello nekem lenne egy olyan problémám, hogy a micro sd kártyámat nem ismeri fel jelenleg semmi.
csak a telom ismeri fel, de az is csak annyira, hogy ott van, de nem látja, azt sem, hogy mekkora.
és ez egyik naprol a másikra történt.
egyik nap jo volt másnap már ezt csinálta.
és lennének rajta fontos adatok, amik kellenének.
ezért formázni nem akarom.
ilyenkor mit lehet csinálni??elöre is köszi a segitséget
-
manica23
csendes tag
Sziasztok!Nekem az lenne a problémám,hogy a telefonom nem ismeri fel 4gb-tos sd karimat,de a pc viszont érzékeli és formázná,de windos 100% azt irja ki hogy nem tudta formázni.Kuka lesz vagy lehet rajta segitneni valahogy!!!!!!!Elöre is köszi a segitséget

-
hafa00
csendes tag
heló. Kingston Micro Sd 8 Gb Class 4 memóriakártyámat szeretném visszaküldeni Angliába gariba. Nem nagyon tudom, hogy működik ez manapság, angolul sem nagyon tudok. már eljutottam a Kingston oldalán egy darabig. Linkelek egy oldalt, valaki aki tudja, hogyan megy ez, hogy jó helyen járok-e, azt megköszönöm.
http://portal.kingston.com/Web_ServiceRequest/Requests/SRRequest.asp#L1
-
Peter1971
csendes tag
Sziasztok !
A problémám a következő :
Adott egy sandisk micro sdhc kari 32 GB 1 éve használom egy Toshiba full HD SX900 kamerába Sandisk adapter kártyán keresztül..A napokban több MP4 file-t böngészve win 7 alatt néhányat lát a gép néhánynak csak az win mediaikonját mutatja ,de kezelni nem tudja.A használható fájlok mentése után próbáltam a karit formázni win7el el is kezdte,de azt a hiba űzit adta ki a windows,hogy a formázást nem tudja befejezni.
Ezután mikor próbáltam újra formázni normál sebességgel akkor a formázási ablak első sorában ahol a karesz kapacitását írja ki már csak 8 Mb írtt ki
Nem tudom hova szállt el a karesz használható tartalma ,de azóta próbáltam XP alatt Win 7 alatt újra formázni lassan ,gyorsan ,de mindig 8 megát mutat és azt írja a win nem tudja a formázást befejezni.
Ha valaki tud valami hasznosat megköszönöm ,ha nem akkor valszeg kuka
Nem mediát akarok visszanyerni , hanem a 32 gigát.(próbáltam másik adapter kártyával is ,de az eredmény sajnos ugyanaz)
előre is köszi -
stimea
tag
Sziasztok!
Kaptam egy filmet, de nem volt nálam csak a fényképezőgép. Kivetten az SDHC Extereme III 4GB kártyát és rámásoltuk a filmet. Mikor elégszer megnéztem, töröltem a Total Commander-rel, vissza tettem a gépbe ( Canon S5IS ), de "Nincs memóriakártya" az üzenet. Formáztam PC-n FAT ill. FAT32-re is. Lehet rá másolni bármit a PC, TV lája de a fgép nem.
Hogy kéne szóra bírni, hogy a fényképező újra érzékelja?
-
@ti$
csendes tag
-
Jano_023
őstag
Szia, nekem a pendrivommal volt ilyen. Itt a megoldás. Remélem neked is segít.
-
@ti$
csendes tag
Hali!
Kis segítségre lenne szükségem.
Van 1 32Gb-os kártyám, ami csak volt 32gb-os.
Sajna elcsesztem.
Le szerettem volna formázni pc-n.
Véletlenül a síma formázást nyomtam be a gyors helyett, és én hülye megszakítottam.
Azóta 8Mb-os a kártya...
Sajna nem engedi leformázni újra, se telefonban, se psp-ben, se pc-n.
kidobáson kívül van valami megoldás rá?
A segítséget előre is köszönöm.
Szép napot! -
djadji
senior tag
Valaki tud nekem segíteni? Tesztelek egy rakat Micro Sd kártyát, és mind ugyanolyan hibát ad. ITt van néhány kép a tesztprogram eredményéről. ezek szerint az írás ok, az olvasás ok, ellenőrzéskor viszont a 32 GBos kártyából rendszerint 29,5-29 GB LOST, ami mondjuk nem túl jó. Ugyanakkor ha telemásolom az egyik kártyát 30 GBnyi dattal, azt vissza is tudom másolni és működik is (flim). Akkor csak nem veszhet el 29 GB adat!
Tudna valaki segíteni mi lehet a gond (vagy 15 kártyánál ez a helyzet).
KÉpek:
http://kepfeltoltes.hu/view/110909/K_rtyahib_k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/110909/K_rtyahib_k2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/110909/k_rtyahiba3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/110909/k_rtyahiba1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
És egy full szöveg amit kiír teszt után:
The media is likely to be defective.
1.9 GByte OK (3989440 sectors)
27.3 GByte DATA LOST (57256000 sectors)
Details:0 KByte overwritten (0 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
27.3 GByte corrupted (57256000 sectors)
0 KByte aliased memory (0 sectors)
First error at offset: 0x00000000789f8000
Expected: 0x00000000789f8000
Found: 0x0000000000000000
H2testw version 1.3
Writing speed: 3.26 MByte/s
Reading speed: 8.79 MByte/s
H2testw v1.4
VAlkinek ötelet miért van ez a hiba MINDEGYIK KÁRTYÁNÁL? -
Jano_023
őstag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek, hogyan sikerült megjavítani az SD kártyámat!
A megoldást itt találjátok! -
Jano_023
őstag
Szia, próbáltad normál formázás mellet is (nem gyors) ? Mire formázod FAT 32-re ?
Ezt a forumot tudom ajánlani, ezt találtam elsőre.
Kicsit olvass utána. -
Vesz
csendes tag
Sziasztok hátha olvassa eszt valaki.
Az alábbi problémám adódott. van egy 16GB kártyám. Ha rámásolok valamit egyszerűen eltűnik. A helyet foglalja de nem lát a gép semmit. Ha újra rámásolom akkor ugyan ez a helyzet. Már vagy 10x formáztam. Van valakinek valami ötlete?

-
Pitbull111
csendes tag
Sziasztok, tudom adott a kérdés de nekem egy válasz sem segített eddig.
A probléma:Adott egy 1GB-os Micro SD kártya ami egyik pillanatban még működött, fényképeztünk rá és visszanéztük, másik pillanatban már nem lehetett visszanézni a képeket csak ráírta a következő képet expo után. Ez után kikapcsoltam a fényképezőt és következő bekapcsolásnál már sajnos „kártya hiba” névvel nem csinált semmit.
Másik gép sem látja, kártyaolvasó sem érzékeli, így nem tudom a képeket lementeni. Kérdésem az lenne, milyen lehetőségeim lennének a képek visszanyerésére már ha vannak.
Sőt egyáltalán hogy tudom rávenni azt a nyomi kis kártyát arra, hogy lássa a gép valami úton módon? Mert ott már lenne esély formázni, recoveryzni stb...... -
ciszfej
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi! Van egy 8 gigás SanDisk mikro SD kártyám, amit egy sima SD adapterrel dugok a netbook oldalába. A hiba ismerős, már láttam, h kérdezték, rövided a sztori: HTC Touch Pro 1-essel használom, egyszer csak írja, h le akarja formázni, h olvaslható legyen (ugyan az a probléma mint az 512-es megás Kingstonos emberkének), se a gép, se a telefon se semmi nem tud vele mit csinálni. Illetve de, a telefon azt mondja, h ő megformázza, de mint az előttem lévőnek, a végén hibaüzenetet ad ki.
Most eljutottam odáig, hogy már a vindóz is, meg Linux (Ubuntu 11.4 Studio Edition) is látja. A vindóz elkezdi formázni, végig megy, majd 100 %nál azt mondja, h nem tudta befejezni a formázást, nem történik semmi. Az adatok nem fontosak, csak meg szeretném formázni a kártyát rendesen, garancia nincs rá, tehát vagy megcsinálom, vagy megy a többi közé...
Tudtok komolyabb formázó programokat, vagy bármi egyebet ami helre rakja a kártyámat?
Kártya: Sandisk micro SD 8.0 giga
Köszi
Ágoston -
Jano_023
őstag
sziasztok,
Egy 8gb micro sd kártyám halt meg. Androidos telefonban volt, fotoztam a kártyára mikor hazamentem le akartam szedni a képeket de már nem ismerte fel a gép.
Tunám formázni de kellenek azok a képek és más adatok is a kártyáról. Meg tudom csinálni hogy formázom és aztán valahogy visszanyerem a dolgokat mert most a win fel sem ismeri a kártyát. Bár lehet a formázást sem hagyná. szóval a kérdés formázás után vissza nyerhetek valamit ? ha igen akkor milyen progival. köszi előre is. -
De.Zoli
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 2 GB Kingston Micro SD kártyám, amit telefonban használtam, de néha a laptopon is alkalmaztam USB adapterrel. Sajnos legutóbb bekapcsoltam a laptopot és a Windows (7) bejelentkezés közben kihúztam az adaptert az USB csatlakozóból...
Azóta nem ismeri fel a kártyát sem a telefon sem a számítógép, sem a laptop
! Az USB adaptert érzékeli, de ha rákattintok, azt írja, hogy tegyek be egy lemezt. Sajnos formázni sem lehet, hogy esetleg utána megpróbáljam visszanyerni a törölt adatokat...Van valami ötletetek?
Vagy lengessem meg a fejem fölött és egy alkalmas pillanatban engedjem el?
-
Amariel
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném . Nekem van egy Olympus Sp600Uz gépem,és van hozzá Kingston 1GB SD kártya.A szitu a következő: csináltam sok szép képet ,de én állat a fényképezőn akartam az SD kártyát formattálni ami egyet jelentett így utólag hogy a fényképezőgép nemoriáját is formattáltam.A képek,videók odalettek. Valahogy visszalehet ezt állítani vagy végleg nyugodjak bele az elvesztésükbe.Köszi mindenkitől a segítséget

-
nissancoupe
aktív tag
a fat32 nél létrehoz a formázáskor egy 8 mb részt a hddn is pl a particion magic szerintem ez lehet a prücök de igazándiból annak nem is kellene látszódnia ez is csak egy ötlet nemhiszem hogy nagy gáz lehet nekem van xboxom rá is tudnám dugni de ha bementek valamelyik boltba ha szerencsétek van ott is megformázzák xbox360 on utánna pc vel vissza lehet formázni ami nekem volt anno az csak a fényképezővel volt hajlandó működni de abba meg minek 16 giga és akkor még nem volt boxom csak azért feltételezem hogy így működik mert a pc ben megpusztult egy hdd-m teljesen halott volt formázhatatlan a pcn lévő összes programmal viszont kb 5 hónappal ezelött leformáztam ps2 vel fat 32 re és azóta hibátlanul megy mintha új volna hátha működik a micro kártyákkal is és azt is tudom milyen idegesítő hogy nem megy a 16 gb kitartás
-
Wapetya
tag
Valaki kipróbálja? Nekem nincs xboxom most itthon.
-
nissancoupe
aktív tag
sziasztok nekem nincs ilyen kártyám de dugja már be valaki egy xbox 360 ba és formázza meg az teljesen másként számol mint a pc ps2 nél is ez a helyzet de az komplikáltabb ott a ps2 fmc -s kártyákon az usb loaderrel lehet formázni akinek van ilyen az tudja mit írok akinek nincs azt meg hadjuk sok szerencsét
-
Wapetya
tag
-
Matt88
csendes tag
Nekem is ugyan ilyen problémám van...:S
Attól féltem (és félek jelenleg is), hogy átverés áldozata lettem, és egy 8 megás kártyát kaptam, amire felragasztottak egy 32 gigás matricát...de létezik egyáltlaán 8 megás micro sd?:S
Ha valaki tudja a megoldást, annak szerintem mindketten nagyon örülnénnk!
-
condrew
csendes tag
Sziasztok!
Nagy SEGÍTSÉGRE lenne szükségem!
Pár hónapja szét ment a telóm!
A micro sd kártyám benne maradt!
A bibi az, hogy elláttam jelszóval, amit elfelejtettem!
ÉN BALFÉK!
Kérdésem fellehet törni valamilyen úton módon?!
Válaszotokat előre is köszönöm! -
condrew
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon nagy segítség kéne!
Párhónapja szét ment a telóm és benne maradt a mikro sd kártyám!
Amit ÉN balfék elláttam jelszóval!
Természetesen elfelejtettem!!!
Fel lehet valahogyan törni?!
Előre is Köszi! -
Imotamen
csendes tag
Sziasztok!
Én is ezt tapasztaltam.
Nekem egy 32 GB kártya lett 8 MB-os.Azt itt felsorolt programokat mind kibróbáltam.
Vmi olyasmi lehet, hogy 2 partíciót készít vmiért a kártya.
"mini partition magic" -el először még látta is és egybe lehetett olvasztani.
Most mindegyik program csak 8 megát lát és azt már formázni sem lehet..Póbáltam, usb-vel,. telefonról (Defy gyárival, meg "formatSD"-vel marketről van), illetve kártyaolvasóval is.
Valaki tud erre megoldást?
köszi, üdv
-
cOxeR
Ármester
-
zsofix
csendes tag
sziasztok!
segítsetek please!!! Lumix DMC-FX9-es gépbe beletettem egy 4GB-os SD kártyát. De most derült ki, hogy nem működik, mikor már nyaralás közepén van a barátnöm és nem sok civilizáció van a környéken. "Memory Card error" -ezt írja ki. Nincs rajta kép, amit sajnálnánk, csak formatálni sem engedi, mert a menübe sem engedi belépni. Nem tud valaki valami megoldást. Elég szar ügy...
-
zsofix
csendes tag
sziasztok!
segítsetek please!!! Lumix DMC-FX9-es gépbe beletettem egy 4GB-os SD kártyát. De most derült ki, hogy nem működik, mikor már nyaralás közepén van a barátom és nem sok civilizáció van a környéken."Memory Card error"-ezt írja ki. Nincs rajta kép, amit sajnálnánk, csak formatálni sem engedi, mert a menübe sem engedi belépni. Nem tud valaki valami megoldást. Elég szar ügy...
-
zsoltibe
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene Kingston Micro sd 8 Gb Nokia c5-ben volt használva.
Amióta kivettem a Nokiából nem latja más telefon se PC illetve kártyaolvasó.
Ha visszateszem a Nokiába tökéletesen működik.
Hogy lehetne megcsinálni hogy más telefon vagy PC is lássa?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Anno, pár hónapja, vettem Ebay-en Hongkong-ból egy 16 Gb-os MicroSD kártyát. A kártyával az a gond, hogy van amelyik gép fel sem ismeri, de ha valamelyik felismeri is és megformáztatja, majd ezután adatot teszek rá, az pár nap alatt szépen elszivárog, és a végén újra formázni kell, hogy egyáltalán lássa a gép.
Nem tudom más járt-e már így, esetleg ez gyakori hiba-e Hongkong-i noname kártyáknál.
Tegnap jutott eszembe, hogy ugyebár vaterán, meg ilyen helyeken lehetett (vagy még lehet is) kapni extrém méretű pendrive-okat. Akkoriban erről olvastam egy cikket, hogy ezek igazándiból pár Gb-osak, csak szoftverrel módosítva lett a kártya, hogy nagynak látszódjon. Ott progit is mondtak rá, hogy hogyan lehet ezt ellenőrizni, és javítani, hogy legalább eredeti méretben lehessen használni.
Nem tudom, hogy esetleg ilyen probléma lehet-e ezzel a MicroSD-vel? Hogyan tudnám ezt leellenőrizni? Valamint hogyan lehetne megállapítani, hogy Class hanyas a kártya?
-
Reinhardt
őstag
Vettem nemrég egy 32GB-os Kinngston microSD kártyát. Másoltam rá zenét, videót külön könyvtárba, aztán betettem a Nokia N8-asomba. Kezdtem volna zenét hallgatni rajta, de nem talált egyet se. Megnéztem és a zene könyvtár üres volt. De a videók ott voltak, és mindet lejátszotta. Gondoltam én vagyok a hülye valamit elnéztem. Rádugtam az N8-at közvetlenül a gépre és a saját memóriájába másoltam fel a zenéket, nem is volt semmi gond.
Most viszont úgy döntöttem, hogy kicserélem a Dell Streak-em 16GB-os kártyájával. Szóval mindkettőről lementettem az adatokat a számítógépre, aztán format és csere/adatok felmásolása. Az N8-assal nem is volt probléma, de a Streak-ben a 32GB-os kártyán szinte az összes könyvtár üres, de van pár amiben meg van minden.
Számomra érthetetlen. Valakinek valami ötlete? -
ttt1
őstag
Nekem lenne egy 16 GB-os sd kárcsám. Nem sd hc-s még. Leformáztam fat 32re majd elkezdtem rá másolni .Pár könyvtár neve helyett csak krix kraxok lettek majd nem tudtsm törölni. Majd le akartam formázni mondom ntfsre.. csinálta sokáig de a végén kidobta,hogy nem lehet ntfsre leformázni.Mondom legyen fat32 akkor erre leformázta de csak egy 8 megás particiot csinált ami utánna nem olvashato.. Gondolom mbr zavarodott vhogy meg.Ezt hogy tudom törölni v nullázni win7 alol mondjuk?
-
gantal1
csendes tag
--- ### Memory CARD hibákhoz #### ---
Remélem örülnek majd a topic olvasói ha kipróbálták.
Nekem is hibásnak mutatta a kamera az SD-t, megnéztem kártyaolvasóba, hát tiszta ákom-bákom volt az MFT (Maser File Table ), találtam elsőre egy nagyon PROFI SW-t a DDR Profesionalt, de csak a fizetőképes embereknek való, mert még crack-ot sem lehet hozzá találni.
De itt a megváltó ingyen és jól, bár ők is örülnek ha valaki megtámogatja őket egy kis mani-val.
És ez az IGAZI "FREE" Pandora recovery!!!!!!!!!!!!!!! ( és még rímel is)
http://www.pandorarecovery.com/
Sok sikert ha va laki már ilyen SW-ekre szoru l!!!
By: Tyo
Ui: utánna érdemes megformázni, amihez a "HP USB Disk Storage Format Tool"-t ajánlom.
-
fps8
senior tag
-
Degeczi
nagyúr
-
zsofff
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! A mai kirándulás után a víz vert le, mikor hazaérkezve megpróbáltam megnézni a képeket a fényképezőmben. Bekapcsoltam a gépet, de formatálni akarta...Azt inkább kihagytam! Gondolom az SD kártya hibás és le is töltöttem már csomó programot, amiket itt ajánlottatok. Ezek (főleg a BadCopy és a File Recovery...) szépen meg is találták a képeket, csak lementeni nem tudom őket a hiányzó licence miatt :-((( Nincs valakinek valami ötlete? Nem szeretnék érte 36-40 USD-t kiadni, mert akkor ez a mai, egy elég drága kirándulás lenne
Előre is köszi a segítséget! Zsófi -
fps8
senior tag
-
fps8
senior tag
-
fps8
senior tag
Sziasztok!
A napokban vettem Németországban a piacon egy (felirat szerint) Kingston 8gb micro sd kártyát. A telefon először 8gb-nak látta és akadozott vele minden. Rettentő lassúnak tűnt (megint csak felirat szerint class 6) és a képet pl amit fotóztam nem lehetett visszanézni róla, nem engedte rendesen formázni, fagyogatott vele a telefon stb. Aztán betettem számítógépbe és rendesen működőnek tűnt. Rámásoltam 26mega videót, majd élesben kártyáról visszanéztem végig. Aztán megformáztam fat rendszerben és még így is okésnak tűnt. Visszaraktam a telefonba és már írta hogy hibás a file rendszer akarom e formázni. Rányomtam h igen, és nem tudta. Majd visszaraktam gépbe, és akkor már 8 MEGÁSNAK látta XD. Formázni innentől nem tudtam. Most hazajöttem és az itthoni gépben nézve 256 gigásnak látja
és természetesen nem engedi formázni sem pedig semmit sem csinálni vele. Van erre esetleg valami progi ami visszaállítja és/vagy megjavítja használhatóra a kártyát? 
-
nissancoupe
aktív tag
egyébként meg hibát nem ír
-
nissancoupe
aktív tag
-
Nonaa
csendes tag
Van egy happy end-es sztorim, hátha valakinek segíthet

A fényképező egyik bekapcsolásnál hirtelen kiírta hogy Hiba, és formatálni akarta az SD kártyámat. Én ezt nem annyira szerettem volna, mert nővérem esküvői és saját utazásos képeim voltak rajta, tehát fontos volt a megmentésük. Laptop kártyaolvasójába is beletettem a kártyát, de nem olvasta, hanem formatálni akarta. Ezután fordultam a fórumhoz, és somé #44 hozzászólásában találtam rá a megoldásra
Letöltöttem kb. 10 féle progit, van amelyik nem ismerte fel a kártyát, van amelyik megtalálta a képeket de nem tudta lementeni, szóval kicsit megküzdöttem vele. Végül a BadCopy program segített, a licence segítségével sikerült lementenem a képeket (még azokat a képeket is lementette a progi, amit már rég töröltek a fényképezőről!). Szóval visszaszereztem minden képet, hatalmas köszönet somé-nak!!! -
cigam
titán
Nézd meg az #56-ban linkelt progival, hogy tényleg bizonytalankodik-e a kártya.
-
nissancoupe
aktív tag
Sziasztok van egy sandisc 16gigás kártyám ami csak a fényképezőben vagy pendrivként működik hibátlanul , de én PSP ben akarom használni ott viszont formázás után működik egy darabig de a következő bekapcsoláskor azt irja a psp hogy formázatlan a kártya formázzam ujra az adatok ugyan úgy rajta vannak van erre megoldás ? Telefonban is ez a helyzet.
-
embe
nagyúr
-
cigam
titán
-
embe
nagyúr
-
cigam
titán
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
A problémám a következő. Van egy 8gb-os micro sd karim. Használtam minden gond nélkül Egy idő óta a számítógép beépített kártyaolvasója nem ismeri fel, de akkor sem amikor egy pendrive jellegű kártya olvasóba teszem be. WIN7 fút a gépen. A másik kártyát ha beteszem ezekbe, akkor automatikusan elindul az automatikus lejátszás funkció, illetve a TC-ben és máshol is látható. A kártya a fényképezőben vagy telóban tökéletesen üzemel, ha azt kötöm össze a géppel akkor látja mint eszközt, használható is, csak ilyenkor lassú a sebessége, mivel az eszközök nem usb 2 szabványúak. Mi lehet a megoldás??? Köszi a választ!
-
medium84
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 1 Gb-os SD kártya, amit fényképezőben használok/nék, ám egyszer csak megadta magát. Bedugva a gépbe megjelenik meghajtóként, de se rákattintani, se formázni nem lehet. Fényképező memóriakártya hibát ír ki.
Eldobós vagy megoldható valahogy?
Ja fontos és SÜRGŐS lenne, mert épp külföldön nyaralok, itt a fasza gépem, de minek.... -
dandy74
csendes tag
-
cigam
titán
-
dandy74
csendes tag
Win 7 alatt próbáltam, nekem is felajánlja az NTFS, FAT32,exFAT-formátumokat, de a FAT16-ot nem, valószínűleg azért mert "túl nagy a kártya mérete(2Gb)". Próbáltam parancssorból is formázni, ott válaszul kaptam a méret nagysága miatt nem formázható. Előbb kellet volna érdeklődni, hogy a D900-as Samsung telefonokba mekkora kártya formázható a telefon által elfogadott fájlrendszerhez. A használati utasítás max 2Gb-os kártyát ír a kezelés felső határának.
-
cigam
titán
-
cigam
titán
-
Tini_Cica
csendes tag
aki tud segíteni vegyen fel msn-re--->barby_cica15@windowslive.com
-
Tini_Cica
csendes tag
sziasztok...Segítséget szeretnék kérni....
szeretnék zenét rakni a micro sd kártyámra,de nemtudok mert azt irja ki minidig a gép hogy szüntessem meg az írásvédettséget...(mert kártyaolvasoval akartam zenét rakni rá...)
éshát szivesen megszüntetném én,de hogy kell???
mert nekem foggalmam sincs 
-
valdimir2
tag
Sziasztok abban kérném a segitségetek miszerint szeretem volna contrl c vel átmásolni a sd kártyárol a képket de közben megszakad a képek nem jöttek átt de a sd sem látszanak elvileg ott vannak de nem olvashatok nem kinyerhetők tud valaki oylan progit ami vissz tudja ezt állitani? Nagy segitség volna fontos képek vannak rajta :-((
-
dandy74
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, egy 2Gb-os micro sd kártyát szeretnék FAT 16-os fájlrendszerre formázni, hogyan és mivel lehetséges? Az újonnan vett kártyát ugyanis nem fogadja el a samsung sgh d900-as telefonom, mivel FAT 16-os memóriakártyák használatára van beállítva, kártyaolvasó segítségével próbáltam formázni de csak FAT 32, NTFS-fájlrendszerekre tudtam formázni.
Segítségeteket előre is köszönöm -
cigam
titán
-
TeeJay
félisten
-
Schatt
tag
Sziasztok!
Gondolom a problémám nem egyedülálló:
Keletről vett noname 32gb SDHC kártya és usb olvasó.
Egy bizonyos adatmennyiség után (2-4 gb) szétesik az utolsó feltöltés, krixkrax nevű és rejtett fileokra köztük néhány 170 és 200gb !!! méretűre. NA ezeket nem is tudom törölni csak a kártya formatálásával. (FAT32) ezután ismét írható a kártya, csak ha elér egy mennyiséget utána ismét csak hibás adatok rögzülnek rá....
Ötletek? -
pitman
őstag
-
skiny83
aktív tag
Sziasztok! Hugom fényképezőgépében (sd kártyán) az egyik kép hibás! Már a gép is csak indexben tudja megmutatni a képet és számítógépen semmilyen program nem jeleníti meg. Az lenne a kérdésem hogy van e rá mód hogy kinyerjem a gépből (kártyáról) a képet!? Köszi
-
Szten Márs
nagyúr
-
Psytróger
tag
-
Psytróger
tag
Kösz szépen a "segítséged"!

Úgy gondolom általában elmondható, hogy egy hasonló jellegű probléma nem egyedi, hanem már másoknál is előfordult. Ebből következően vannak már ilyen tapasztalatok, esetleg a megoldást is ismeri valaki... Többek között ezért is van ez a fórum, hogy hozzám hasonlóan kérdéseket tegyenek fel, és aki érdemben hozzá tud szólni a témához( és akar is), reagáljon rá valamit. Így megelőzhető, hogy komolyabb összegeket hagyjunk egy szakembernél... Amúgy pár hete felhívtam a dokimat, és személyes találkozás nélkül, az elmondásom alapján diagnosztizálta a betegséget, sőt, még gyógyszert is javasolt rá... Nyílván egy komplikált áttétes daganatnál ez nem megoldás, de egy egyszerű náthánál/vírusos hasmenésnél bőven elegendő.
-
dabadab
titán
-
Szten Márs
nagyúr
Hát annyi bizonyos, hogy helyesen tetted, hogy az ötleted elvetetted, nem úgy működnek a dolgok

Egyébként igen érdekes hibajelenség, de így távolról nem lehet semmit sem mondani rá. Hasonló a helyzet ahhoz, mintha valaki felhívná az orvost, hogy felment a láza meg itt-ott fáj, mi lehet a baj, vagy még inkább az autószerelőt, hogy nem indul az autó. Kivizsgálás nélkül nem lehet megmondani mi baj, lehet valami komolyan elromlott ott, vagy csak kifogyott a benzin, passz. Szóval keríteni kéne egy embert, aki ért a számítógépekhez és személyesen meg tudja nézni, enélkül ugyanis nem fog menni a probléma megoldása.
-
Psytróger
tag
Sziasztok!
Az egyik, számítástechnikában még nálam is kevésbé jártas rokonom most vásárolt egy pro fényképezőt 4 gigabájtos sd kártyával. A számítógépéhez tartozó kártyaolvasó az eddigi, max 1 gb méretű sd kártyáit gond nélkül olvasta, de ezt most nem volt hajlandó, sőt a fényképezőhöz mellékelt usb kábellel sem sikerült összehangolni a dolgot. Elmondása szerint telepítette a fotózóhoz mellékelt drivereket, de az sem segített, sőt a számítógépében bizonyos dolgok (képernyővédő, stb.) el is állítódtak mindeközben. Ezen problémák megjelenése után hívott engem, azonban semmi ötletem nincs... Laikusként arra gondoltam, hogy a 32 bites op. rendszere ugyanúgy, mint a több mint 4 giga ram-ot, a 4 gigás sd kártyát sem tudja kezelni, de aztán el is vetettem ezt az ötletet... Szerintetek mi lehet a probléma?
Előre is kösz az esetleges segítséget! -
utánvétel
aktív tag
-
somé
őstag
BadCopy Pro 3.80 a megfelelő program,bármiről visszaállít,többek között memóriakártyákról (formázottról is),csak egy kártyaolvasó kell.
Ha valakinek kell a progi liszenc is,megtalál. -
Bass
addikt
Sziasztok
Történt egy kis hiba (egy net nélküli ismerősömmel)Egy Fuji 9600-as gépben lévő asszem sd kártya olvashatatlan lett(xd-t is olvas a gép).Történt ugyan is hogy véletlenül a teljes törlést választotta egy kép helyett de rögtön kikapta az elemeket (ami szerintem hiba volt) és azóta a gép nem ismeri fel a kártyát,kérdésem az lenne hogy miként lehetne életet lehelni bele és a fontos képeket visszanyerni valahogy? -
Nightmare
senior tag
Nem tudom;hogy jó helyen járok-e.
Adott egy kingston micro sd kari;512-es.MEnt minden simán;aátmásoltam rá 2 jar fájlt;rájöttem,hogy rossz helyre került;ki akartam törölni.Nem tudtam.Írásvédettségre panaszkodott a gép.Leformáztam a telefonnal;lehet msáolni rá a telón belül.Rádugom a gépre...másolni lehet róla;de rá nem
Szüntessem meg az írásvédettséget.Jó...és hogyan;ha eddig sem volt rajta.Próbáltam 2 micro sd adapterrel(ki van a lock nyomva);ugyanaz.Másik gép;ugyanaz.A kártyolvasó más karit olvas.Ezt is;csak másolni nem lehet rá.Most ilyenkor mi a teendő? -
Ba.G
aktív tag
-
Zozzant
addikt
-
tusi74
őstag
-
cyberdoom
tag
Ez nem pont ide vágó téma (max áttesznek máshova),de én is a memória kártya olvasóval szenvedek pár napja.
Szóval:
Miért van az hogy a kártya olvasót egyik napról a másikra nem veszi észre egyik USB port sem. Másik gépben természetesen tökéletesen működik,illetve az ''alap gép'' usb portjába ha mást dugok digit. kamera,usb telefon stb. minden müxik.
a gép észre veszi a sajátgép/eszközkezelő/tárolás/kezelésbe DE NEM TUDOK HOZZÁ BETŰ MEGHAJTÓT RENDELNI. A sajátgépben és total commanderben nem írja ki a meghajtókat,csak a szokásos zöld nyilas ikon látszik a jobb alsó sarokban a ''hardver biztonságos eltávolítása'' címen.
Próbáltam kitörölni az eszközkezelőben az össze USB hubot és újra észrevetetni de akkor sem veszi észre
Ötletek ? USB tutti jó, kártya olvasó tutti jó -
tusi74
őstag
Ez utóbbi kérdésem továbbra is áll. Vettem ugyanis ma egy Kingston Elite Pro-t és különösen szeretnék rá vigyázni. Szerintetek ártok vele, ha kártyaolvasóval használom?
Vagy mindig dugja rá a gépre? De akkor meg az aksi jobban merül.
Viszont baromi gyors ez az Elite Pro. Nagyon tetszik. És a poén, hogy olcsóbban vettem, mint a noname Emtec-et. -
tusi74
őstag
Szerintetek mikor járok jobban? Ha USB-vel, a gépről szedem le a képeket, vagy, kártyaolvasóval? Mert szerintem ez a kábelkibehúzogatás a fényképezőnek árt, akkor vehetek egy új gépet, pedig ezt imádom.
Ha kártyaolvasózok, akkor meg a kártyának ártok, de az meg 3-4 ezerből megoldható.
Jól logikázok? -
tusi74
őstag
Köszi, bár ezeknél én azonnal menteni fogok gépre. Mert sokszor az ember nem is a kártyát sajnálja legjobban, hanem ami rajta van. Még tegnap egy rakat képet lementettem, ami az iskolai karácsony képei voltak, és megy az iskola honlapjára. Hú mit kptam volna az igazgatótól, ha elvesznek.
Most írtam meg a mailt Angliába. Reménykedek.
Neked is boldog karácsonyt!
-
Stirlitz
senior tag
Hát látom elkéstem, de azért beírom, hogy Tecsóban van-volt mostanában még pár napja olcsó sdkártya. Nem tudom menyit bírnak ezek az olcsó kártyák, én drágát még nem vettem. Nem tudom megengedni magamnak. Talán, ha bedöglik nem is lesz olyan mérges az ember, ez is egy kis vigasz....
Boldog Karácsonyt!
-
tusi74
őstag
Én is meglépem a Kingston garit!!!

-
tusi74
őstag
Nekem tegnap halt meg egy Kingston 256-osom. Így karácsony előtt nagyon mérges voltam, mert ilyenkor az ember lánya fényképezne ugyan, másrészt a pénztárca is meglehetősen üres már. (hitelt meg mégsem veszek fel erre
). Azt vettem már 1 hete észre, hogy a fényképező nem kapcsol be. Ég a lámpája, de nem jön elő az objektív sem. Még sikerült lementenem róla a képeket a gépemre, tehát kár úgymond nem ért.
Aztán visszatettem, és már azt írta ki a fényképező, hogy card error. Hogy formattálja-e.
Azt választottam, hogy igen, erre kiírta, hogy format error. Na azóta se kép, se hang.
Elszaladtam a legközelebbi MédiaMarktba, de emberi áron már csak Emtec volt, úgy ki volt fosztva. Voltak 1-2 gigások, csak nekem meg pénzem nem volt.
Az a kérdésem, mitől mehetett tönkre a kártya? Lehet, hogy az, hogy nem USB-n használtam, hanem kártyaolvasóval?
Ezek az Emtec-ek milyenek? Annyit észrevettem, hogy ez az új kártya gyorsabb, mint a Kingston volt új korában. A fényképező is sokkal gyorsabban indul. Csak hát nagy kérdés a megbízhatóság. -
[w]
őstag
-
Soma01
veterán
-
[w]
őstag
-
Soma01
veterán
Én pedig a következő képpen jártam!
PDA-ból 1 gigás SD kártya (3.3 V) ki. És kártyaolvasóval másoltam rá. Mikor kész lett a másolás, kb. 30 mega hely maradt még rajta. Ez a kisebbik gond. A nagy az, hogy midenféle össze-vissza karakterek lettek a normál fájlok és könyvtárak helyett és mostmár azt írja, hogy nincs is formázva.
Mivel próbálhatom meg visszanyerni az adatokat róla, ha még lehet egyáltalán? Formázni még nem próbáltam, remélem majd tudja és nem ment tönkre. De mitől letehett ez? 1,5 óráig tartott a másolás rá (usb 1.1-es a kártyaolvasó). Túl sok volt neki? Nem szabadna e miatt! Meleg nem volt a kártya és az olvasó sem. Vagy hibás a kártya? Eddig működött, igaz, ennyire tele nem volt még soha.
Mivel teszteljem és mivel próbáljam az adatokat visszahozni???
-
jagada
addikt
-
freex
csendes tag
Sziasztok!
Elég reménytelennek tünt az eset, ezért azt gondoltam, kihasználom a Kingston lifetime garanciát. Irtam egy mailt, kérdeztek valamit, visszaírtam, válaszban küldtek egy csatolt filét, kinyomtattam, a cuccot kis boritékba raktam, s az általuk írt címre elküldtem UK-ba. 1 héttel később jött egy csomag, benne egy csont új bontatlan, még fóliás 512MB-os sd kártya.
Ja, és én használtan vettem, ergo semmi papírom nem volt róla. Nem küldözgettek kiskerekhez meg a sóhivatalba számla hiányában, egyszerűen csak visszaküldették velem, s minden kukacoskodás nélkül kicserélték zsírújra.
Na, ezek után tudom, hogy a Kingstonnál a garancia az garancia.
Köszi mindenkinek minden segítséget, tanácsot. -
macilaci78
nagyúr
Lehet, hogy OFF, ez esetben elnézést kérnék, de...
Szóval barátnőm digitális fényképezőjéhez adtak egy MMC-kártyát, ami olyan szinten megadta magát, hogy egy laptop oldalába dugva direktben a kártyát formáztam fel. Most már legalább a számítógép látja, de az a baj, hogy a fájrendszert is megváltoztatta, így a fényképezőgép nem látja.
Az megint más tészta, hogy a kártya tönkrevágta a fényképezőgépet: nem lehetett kikapcsolni, illetve webkameráról visszaállítani..
Az MMC kártya megvan, a laptop látja, a fényképezőt megcsinálták gariban és vettünk egy SanDisck SD-kártyát garival, mert az MMC valami noname és nem garanciális. -
jagada
addikt
-
freex
csendes tag
Nem fényképezőgép volt, hanem pc-s belső kártyaolvasó. Eddig semmi baja sem volt, sem a kártyaolvasóval, sem a pda-val, most pedig hirtelen megadta magát.
Pitman. Az, hogy alkohollal lemosom az érintkezőket nem kerül semmibe, rosszabb biztos nem lesz tőle. Bár aranyozva vannak, koszosnak nem látszanak, de azért az ördög nem alszik.
Ja ezt olvasom a Kingston oldalán:
''Duration of Warranty
Lifetime Warranty:
The following Kingston products are covered by this warranty for life:
Memory modules including ValueRAM, HyperX and Kingston system specific memory, Flash memory cards (e.g. Secure Digital, CompactFlash, MultiMediaCard, SmartMedia) ATA Flash, and Linear Flash; memory expansion-boards, networking adapters, hubs, switches, print servers and routers without cooling fans (excluding the power supply), Flash adapters and microprocessor upgrade products.''
Kiváncsi leszek, hogy a magyar cégek mit szólnak ehhez. Meg azért elkezdek emilezni a Kingston supporttal. -
Varga Csaba
aktív tag
Hát én megpróbálnék esetleg egy NORTON Disc Doktort, az adatoktól amúgy is elbúcsúzhatsz, ez pedig egy formázás előtt rendbehozhatja a hibákat...
Igaz hogy hdd és nem flash, de nekem egy linux által megszédített partícionálhatatlan hdd-t rakott rendbe úgy, hogy utána minden rendben működik rajta...
próba cseresznye...
Azt esetleg megírhatnátok, hogy milyen fényképezőgép nyírta ki a kártyát, csak nem egy HP véletlenül???
[Szerkesztve] -
pitman
őstag
-
freex
csendes tag
Hát sajna számlám az nincs, de a kártya 10 évnél nem valószínű, hogy öregebb. Márcsak azért sem, mert 10 éve még sd kártyák sem voltak.
A Kingston oldalán megjelöltek pár magyar céget, akik a Kingston-t képviselik Magyarországon, esetleg még őket felhívom. Szerintem ismerve a magyar cégek hozzáállását, simán el fognak küldeni melegebb égtájakra. Ha kuka lesz a vége, soha többet Kingston.
Egyébként a pda is érzékeli a kártyát behelyezéskor, csak a tartalmát nem látja, a pc is érzékeli, de ő meg olvashatatlannak mondja. Szóval az érintkezőkkel nem hiszem, hogy gond lenne. A felsorolt progik adatmentésre is valók, de közülük 1-2 tud alacsony szintű formázást is. -
barbikenje
aktív tag
Valami hasonló megoldást tudtok XD kártyára esetleg? A fényképező fagy, mint vihar...
-
pitman
őstag
Lásd az előző hozzászólásomat.
Illetve: utolsó esélyként megpróbálhatod a kártya érintkezőit megtisztítani mondjuk alkohollal, hátha csak valami kosz kontakthibát okoz, ha ez sem megy akkor nincs szerencséd. A programok, amiket felsoroltál adatmentésre valók, amenyiven a kártyát még érzékeli a pc csak filerendszer, illetve állomáynok törlődtek róla.
Az örökélet garancia egyébként 10 évet jelent, ha jól emlékszem, amennyibel a kártya legális úton került az országba, az eredeti számlával szerintem érvényesíthető lehet. -
freex
csendes tag
Hi!
Van 1 ''király'' Kingston 512MB-os SD kártyám, ami lehet, hogy csak volt és ezek után már nem is király.
Szóval eddig tök jól müködött, igaz valamiért csak néhány 10kB/sec sebességgel tudtam másolni rá pc-s kártyaolvasóval. Ma pakoltam fel rá file-okat, igen elcsodálkoztam, hogy az eddigi 60-90kB/sec hely 1.3-1.4MB/sec sebességgel tolta. Az örömöm csak pár percig tartott, amikor beraktam a pda-ba, amellyel eddig kifogástalanul müködött. Pda mondja behelyezéskor: ''Storage Card: Do you want to try to format this storage card to make it readable? This will permanently delete any files on the card''. Mondom dehogyis. Erre nem olvassa, nem is látja. Pc-be vissza, hát ez sem olvassa. Ok, akkor gyerünk format. Pda-ba ismét, most már Yes, format. Erre pda mondja: ''Storage Card: This storage card could not be formatted. Try reinserting the card, or using a different one''. Ok, vissza a pc-be. Lemezkezelő mondja olvashatatlan. Letöltöttem egy rakás progit: PC Inspector smart recovery, Filerecovery SD, Pocket Mechanic, Flash format stb., egyik sem tud mit kezdeni a kártyával. A pda-s progik közül egyik sem látja, a pc meg olvashatatlannak mondja.
Ötlet?
Alig pár hete vettem a kártyát használtan, még mondta is a srác, hogy a Kingston az ''A KÁRTYA'', örökélet garancia. Rápattantam a Kingston oldalára, egy szó nincs az örökélet garanciáról.
Várom a hozzászólásokat, remélem nem kuka lesz a vége a méregdrága cuccnak. -
pitman
őstag
-
pitman
őstag
-
jagada
addikt
-
pitman
őstag
-
jagada
addikt
a progi a kártyárol törölt képeket szépen vissza tudja állítani az tény.
nekem az a gondom az sd kártyával, hogy ha bekapcsolom a fényképezőt a hibás karesszal megfagy a gép és még kikapcsolni sem tudom, nem reagál semmire, csak elem kivét, kártya kiszed, elem vissza kikapcs segít...
erre tudna valaki megoldást vagy mehet a kukába??? -
jagada
addikt
-
miller
tag
Köszi a válaszokat a FileRecovery For SD Card v1.2 progit majd kipróbálom.
-
jagada
addikt
-
rittzo
tag
Hali.
Nekem az ismerősöm a FileRecovery For SD Card v1.2 progival megoldotta.
Nem tudom milyen jellegű volt a hibája de most tökéletesen müködik. -
jagada
addikt
up! mert még mindég szar az sd karesz..
-
vtechun
veterán
formázni próbáltad már? windowsban jobbegér a meghajtóra majd formázás..
-
jagada
addikt
-
miller
tag
Hali!
Tudtok olyan programot, amivel SD kártya fáljrendszerének hibáit lehetne ellenőrizni, javítani?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lian Li akkordokat pendít meg az ASUS új, TUF szériás géplakja
- Autós topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fujifilm X
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, formája,bevágások is,de ahogy nézem microSD talán vékonyabb is lehet picivel,mert fém rögzítőfedelet se lehetett kicsit se ráhajtani...

Azóta nem ismeri fel a kártyát sem a telefon sem a számítógép, sem a laptop

Szüntessem meg az írásvédettséget.Jó...és hogyan;ha eddig sem volt rajta.Próbáltam 2 micro sd adapterrel(ki van a lock nyomva);ugyanaz.Másik gép;ugyanaz.A kártyolvasó más karit olvas.Ezt is;csak másolni nem lehet rá.Most ilyenkor mi a teendő?

MaxxDamage