Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bone
senior tag
hy!
bármilyen nevetséges nem bírom feltelepíteni a kártya driverét rendesen.(audigy player mo.no.:SB 0230) ezúttal win98se alá próbálom belőni. kénytelen voltam feltenni egy régi program futtatása érdekében.
ott kezdődik, hogy a hozzá kapott cd-ről indítható setup kilép azzal az üzenettel, hogy előbb telepítsem a drivereket... (mintha nem azt próbálnám). elösször kerestem a soundblsater.com-on drivert ,de csak olyat találtam amit nem lehet önmagában feltenni hanem kell lennie egy korábbi verziónak. persze installálva a gyári CD-ről... ami ugye nem megy
így hát manuálisan adtam meg neki a drivereket (a gyáriakat). a kártya szól is. ismeri a rendszer. de bármit megpróbálok állítani mint pl a hangerő egyből kékhalál. ráadásul bármilyen CD-t teszek bármelyik cd meghajtóba audio cd-nek ismeri fel, kis lejátszási próbálkozás után szintén kékhalál.
megállpítottam, hogy se a letölött, se a gyári driver nem jó. így hát gondoltam keresek model number alapján, de akármilyen formában írom be (SB0230, SB 0230 meg ki tudja még mit próbáltam) ''Sorry, no drivers were available matching your query'' az eredmény.
a múltkor nem is tudom mennyit szívtam mire találtam rendes drivert Xp alá. az után nemsokkal meg egy Live!-al. nem tudom miért, de én agybajt kapok a creative idióta honlapjától. valaki legyen olyan szíves és mondja meg nekem mit keressek, vagy hol találom vagy akármi mert idegbajt kapok.
Köszönöm!
üdv:bb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gerner1
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest