- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vektor
csendes tag
Na!
Egy külföldi fórumon is olvastam, hogy a SATA bizony nem szereti a húzást, DE! ha az AGP/PCI frekijét fixen 66-on hagyom, akkor engedi!!!
Örülök, mert most már megoldottam BIOS frissítéssel, hogy látszódjon a vincsim és a többi optika meghajtóm, valamint húzni is tudom a Procit (100-ról 129-re)
De van még egy kis apróság... most meg nagyon belassult a gépem. Én nem tudom mi történt, de mint ha egy IDE vincsi sebességnének a felével működne...
Foglamam sincs mi baja lehet. Átolvasom még 1x a fórumot -
Vektor
csendes tag
Na, úgy néz ki, hogy a BIOS frissítés megoldotta a problémámat
Frankón felismeri a biosban is. Keletkezett egy IDE3 és egy IDE4 amin a SATA vincsik lehetnek...
Szóval egyelőre minden ok. Van (lesz) két CD-m, két vincsim, meg egy Sata vincsim
persze majd ha teljesen sikerült, akkor örüljek... -
fancika
csendes tag
Ez:
Vettem egy új winchestert a boltban(Computerdiszkont), ami ahogy elnézem, nem is olyan új, vagy csak jól megszaggatták, van ötletetek, hogy mi ilyenkor a teendő?!
Ezt mutatja az Everest:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051223/_jHitachiViny__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
vagy azért nem érted, mert rosszul olvasnék ki valamit, az adatok közül?! Vissza tudom vinni reklamálni, van értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest