Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Pajac: Átlátszó fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
-
liksoft
nagyúr
A csavarokra vigyázz, ne hagyj nyomot. A Samsung szériára vagy gyári számra összelövi a panelt a mechanikával (típustól függ, fejből nem tudom). Ha nem indul, ez is gond lehet. Akkor csak a panel újraépítése jelent megoldást. Ha az adatok összevethetőek a gari értékével, akkor marad csak a panelcsere, hátha sikerül.
-
g@bo
nagyúr
nyugodtan leszedheted a nyákot, a motor egy kis fólia köti össze a nyákkal, könnyen kiveheted, patentos a rögzítése, ne feszegesd ( a kis fehér fütykös, kipattintod - elhúzod a motor fele -, kihúzod fóliát, úgyanígy vissza. ), aztán 5 csavar.... észre se venni.
Én is eljáccottam. -
zoty314
aktív tag
Szóval nagyon örülnék, ha lenne valaki, aki helyre tudná hozni a 200-as SP2014N típusú vinyóm. Elektronikahibás, de még alig egy hónapos. Van rá gari, viszont az adataim is rajta, és azokat meg szeretném menteni. Egy ugyanilyet használok most. Sorozatszámuk egymás utáni, tehát elektronikacserével elvileg megoldható az adatmentés, de nem akarom elveszíteni a garit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest